- 28 Ağustos 2020
- 8.259
- 36.202
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #2.221
Herhangi bir elektrik elektronikNereyi istiyorsun beybi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herhangi bir elektrik elektronikNereyi istiyorsun beybi
Mühendislik?Herhangi bir elektrik elektronik
Yok beybi iki yıllık yazcam. İkinci oturuma girmicem zaten. Bakalım olacak mı gerçi büyük bir özgüvenle çalışmadan girdimMühendislik?
bittik ya bizde sıcaktançok sıcakkk
Beyaz ekmek olmadan yedin değil mi? Lütfen öyle olsun çünküTekrar selam.Çocuklari kontrole götürmüşdüm bitdim resmen hala şimdi yemek yiye bildim sabahtan.Eşim kebap aldı bende yedim biraz sonuçta et kilo aldırmıyor.
Valla direkt yanında lavaşlar canlandı benim sıcak sıcak ahdjsjks neden böyle olduğum belliBeyaz ekmek olmadan yedin değil mi? Lütfen öyle olsun çünkü
Makbul olanı o ama hayat zayıflamak isteyenlere zorValla direkt yanında lavaşlar canlandı benim sıcak sıcak ahdjsjks neden böyle olduğum belli
Tabi ki yemedimBeyaz ekmek olmadan yedin değil mi? Lütfen öyle olsun çünkü
Önemli olan senin kendini hangi bedende daha mutlu hissedeceğin. Hepinize güleserin kocası gibi zayıfladıkça altın alacak koca lazım demekEşim beni diyet fikrinden vazgeçirmeye çalışıyor helppp.Bu gün kebapla yemeye sıcak ekmek aldı ben istemiyorum dedim gülüyor gerçekten yemiyicekmisin diye.Boş ver ugraşma sen kilolu değilsinde her halinle guzelsin yok böyle seviyorumda ay zaten senin icin yapmiyorum kendim için yapiyorum dedim.Az ye her şeyden zayiflarsin istedigin gibi yok şunu yemiyorum bunu yemiyorum boşuna kendini yoruyorsun diyo.Dedigi gibi yaparsan kilo daha yavaş veririm.
Kız o demek ondan öyle yaldır yaldır zayıflıyorÖnemli olan senin kendini hangi bedende daha mutlu hissedeceğin. Hepinize gülaserin kocası gibi zayıfladıkça altın alacak koca lazım demek
Sen bilirsin diyor ama bence yapma falan.Ama diyorum zaten ben o kiloyla kendimi mutlu hissediyordum vericem diye kim ne derse desin. Belli olmadigi için neyin kilolu senin sen kilolu görmemişsin diyor neyse ki kovdum sustu.Önemli olan senin kendini hangi bedende daha mutlu hissedeceğin. Hepinize gülaserin kocası gibi zayıfladıkça altın alacak koca lazım demek