- 15 Şubat 2013
- 24.402
- 91.931
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #2.161
Ay o siyaset topiğine nası dayanıyodunuz ki benim siteye girişimle çıkşım bir olurdu tam sinir krizi geçirmelik yerdi jdjdhdh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeşil çay iç varsa ben de alıcam çıkıncaTatlı pek yemem zaten ekmeği de kestim. Arasıra atıştırdığım çikolatayı bile yemedim ama ödem gitmiyor
Bi kaç kere girip okudum insanda ekrandan uzanıp ötekini tokatlama isteği uyandırıyoBen oraya bulaşsam süresiz ban alırım diye hiç elleşmiyordum.
Onu da içiyorum. Regl öncesi ödemi sanırım. Oluyor bende hep.Yeşil çay iç varsa ben de alıcam çıkınca
Kilo vermiş misin hiç?Süt potum dün geldi. Mecbur bugün bi latte yapacaz.
Dün verdiklerimi geri aldım. Elde var sıfır.Kilo vermiş misin hiç?
Bu sabah 67.6 çıktım tartıda. -900 gram fark var yine de.Kilo vermiş misin hiç?
Oha elde var 0 deyince jdjdj ne kadar çık vırdınız hıpınızBu sabah 67.6 çıktım tartıda. -900 gram fark var yine de.
Kilomu nasıl koyuyorum sanıyorsun? Aldığın kalorileri çatır çatır yakmanın 1 yoluAy o siyaset topiğine nası dayanıyodunuz ki benim siteye girişimle çıkşım bir olurdu tam sinir krizi geçirmelik yerdi jdjdhdh
Ben öyle anca KK üyeliğimi yakarım bebeyimKilomu nasıl koyuyorum sanıyorsun? Aldığın kalorileri çatır çatır yakmanın 1 yolu
Dün hayvan gibi yedim ya Allah affetsin Bugün dengelemem lazım.Oha elde var 0 deyince jdjdj ne kadar çık vırdınız hıpınız
Ben biraz yavaş veriyorum sanki size göreDün hayvan gibi yedim ya Allah affetsin Bugün dengelemem lazım.
Bebeğim kilon az ondan olabilir mi benimki sadece bir soruBen biraz yavaş veriyorum sanki size göre
60 kilo benim boyuma az değil ki Muneye bak 47 kiloBebeğim kilon az ondan olabilir mi benimki sadece bir soru
Aslında seninki mikrogram, onunki nanogram olmalıydı hahsjsj60 kilo benim boyuma az değil ki Muneye bak 47 kilo
Hatır hutur veriyo kadın pattes kızartması bilem yedi önümdeAslında seninki mikrogram, onunki nanogram olmalıydı hahsjsj
Patates bir sebze sonuçta. Yenebilir bence de.Hatır hutur veriyo kadın pattes kızartması bilem yedi önümde