- 15 Şubat 2013
- 24.402
- 91.931
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #2.141
Muhittin hiç biyerin yağlı değil senin bebeyim ama gene de sen bilirsinGöbek ve bel çevrem yağlı
Eki Görüntüle 3438684
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Muhittin hiç biyerin yağlı değil senin bebeyim ama gene de sen bilirsinGöbek ve bel çevrem yağlı
Eki Görüntüle 3438684
Askitom yazmış ya yağlı diyeMuhittin hiç biyerin yağlı değil senin bebeyim ama gene de sen bilirsin
Kızım makina o ne anlasın jfjdj kadın dediğin azcık kıvrımlı olur ayrıca çip mi yerleştirdin göbeğine nası ölçüyo anlamadımAskitom yazmış ya yağlı diye
Ben hep haraket halindeyim birde dikkat ediyorum işteNası bu kadar hızlı veriyorsunuz yaaaa
Ben veremiyorum daha kiloluyken bile olan yüzüğüm de olmuyor parmağıma sıcaktan mi bilmiyorum ödem tutuyorum. Çok suda içiyorum. Tek tesellim regl öncesi dönemde olmam. Umarım haftaya kadar başlar da biraz inerim değilse ben çikita çikita muzzzNası bu kadar hızlı veriyorsunuz yaaaa
Sana dedim şu tartidan al kackereKızım makina o ne anlasın jfjdj kadın dediğin azcık kıvrımlı olur ayrıca çip mi yerleştirdin göbeğine nası ölçüyo anlamadım
Ne yiyorsun ekmek tatli yemegi bıraktınmı?Ben veremiyorum daha kiloluyken bile olan yüzüğüm de olmuyor parmağıma sıcaktan mi bilmiyorum ödem tutuyorum. Çok suda içiyorum. Tek tesellim regl öncesi dönemde olmam. Umarım haftaya kadar başlar da biraz inerim değilse ben çikita çikita muzzz
Bende de Xiaomi yağ ölçen tartıdan var. Bana da bazen fasa fiso geliyor bu mevzu. Hatta telefondan uygulamayı bile kaldırdım o kadar sallamıyorum, düz tartı gibi kullanıyorum skdkkdkdKızım makina o ne anlasın jfjdj kadın dediğin azcık kıvrımlı olur ayrıca çip mi yerleştirdin göbeğine nası ölçüyo anlamadım
İnanmıyorum ben o tartılara anacım kan tahlili analizi yapmış gibi ne alaka yani sanki götüme göbemee çubuk soktu araştırdıBende de Xiaomi yağ ölçen tartıdan var. Bana da bazen fasa fiso geliyor bu mevzu. Hatta telefondan uygulamayı bile kaldırdım o kadar sallamıyorum, düz tartı gibi kullanıyorum skdkkdkd
Bende de Xiaomi yağ ölçen tartıdan var. Bana da bazen fasa fiso geliyor bu mevzu. Hatta telefondan uygulamayı bile kaldırdım o kadar sallamıyorum, düz tartı gibi kullanıyorum skdkkdkd
Cidden doğru deneyin . En azından diyetisyen de tartildim aynı cikti.bunlara önem veren varsa alsın. Ben bi ara fitness yapıyordum kas takıntım ordan yoksa zayıflamak için vs ki 3 sene önce tartım bozuldu almışken bunu aldimİnanmıyorum ben o tartılara anacım kan tahlili analizi yapmış gibi ne alaka yani sanki götüme göbemee çubuk soktu araştırdı
çıbık gel aşkoooooıııı sensiz yerim yokluğundaGünaydın bebişleer bugün birbirinize emanetsiniz bi süre aktif olamayabilirim
Akşama doğru görüşürüzzz
Eksik akıl yazmıştın tahmin ettim ben agahjakskSalatalıktan gittim bu sefer.
accessdenied ve kararlılığıyla güno
Bu hakaret değil tespitti ama neyse djdkdkkdEksik akıl yazmıştın tahmin ettim ben agahjaksk
Ahahahh aklıma yine siyaset topici geldi, durum tespitinden pat pat gidiyordukBu hakaret değil tespitti ama neyse djdkdkkd
Tatlı pek yemem zaten ekmeği de kestim. Arasıra atıştırdığım çikolatayı bile yemedim ama ödem gitmiyorNe yiyorsun ekmek tatli yemegi bıraktınmı?
Ben oraya bulaşsam süresiz ban alırım diye hiç elleşmiyordum.Ahahahh aklıma yine siyaset topici geldi, durum tespitinden pat pat gidiyorduk