- 17 Şubat 2015
- 7.912
- 21.207
- 348
- Konu Sahibi Infinite Soul
-
- #7.141
HoşgeldinKız geldim site açılmıyordu
oyuncak kamyon tekeri de tekerdir. Penguşumuz zarif biri olmalı incecikYalaann herkese inanirim ama sana asla
Tuvalettir o kilo değilRegl olcam bebik ondan böyle artık takmak istemiyorum veremiyorum öyle
sende şişsede belli olmaz biz hemen balona dönüyoruzYaa benim vücudum çok fazla ödem tutar ellerim bile şişiyor bazen
Her kadının regl döneminde hormonal değişiklikleri olursende şişsede belli olmaz biz hemen balona dönüyoruz
İzmir sokak lezzetlerine düştüm dememiş deAŞKOLAR TARTILARI ATIN BEN ACCESSE İLETİCEM. BUGÜN DAHA YENİ GELDİĞİ İÇİN GİREMİYORMUŞ, DIŞARI ÇIKMASI GEREKMİŞ, DÖNÜŞTE EKLEYECEK KİLOLARI LİSTEYE.
Bakalim Türkiye de kaç kilo alıcakAŞKOLAR TARTILARI ATIN BEN ACCESSE İLETİCEM. BUGÜN DAHA YENİ GELDİĞİ İÇİN GİREMİYORMUŞ, DIŞARI ÇIKMASI GEREKMİŞ, DÖNÜŞTE EKLEYECEK KİLOLARI LİSTEYE.
Kuzum ben bırakmıştım :) buralarda çok aktif olmayacağım diye
Aaaa ben kaçırmışım onu listede seni görünce bilemedim bıraktığınıKuzum ben bırakmıştım :) buralarda çok aktif olmayacağım diyedikkat etmeye devam ediyorum çok sıkı diyet değil ama düzenimi değiştirdim Depresif Penguen accessdenied
Tamam kuzum tartı günleri atıyorum tartımıAaaa ben kaçırmışım onu listede seni görünce bilemedim bıraktığınıgel gel diyetine dikkat et tartı günleri yine gel
Gidicek gidicek merak etmeee sen kolayı tamamen bırak min 5 kilo garanti giderTamam kuzum tartı günleri atıyorum tartımıkilo vermek istiyorum hiç kola içmedim bu hafta
Ben evde değilim canım gelince tartılıp atcam
Canımm en azından artık kilo almıyorum ufak ufak gidiyor bu da çok güzelGidicek gidicek merak etmeee sen kolayı tamamen bırak min 5 kilo garanti gider
Regl dün bitti, inşallah bi iki güne şişkinlikte gitti mi 66lara geri dönüyoruum
Yavaş kilo vermek kesinlikle daha kalıcı olurCanımm en azından artık kilo almıyorum ufak ufak gidiyor bu da çok güzelhem böyle yavaş yavaş yaptığım bir şeyde düzen tutturmuş olurum daha kalıcı olur diye düşünüyorum
Hep beraber halledicizzRegl dün bitti, inşallah bi iki güne şişkinlikte gitti mi 66lara geri dönüyoruum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?