- 17 Şubat 2015
- 8.203
- 22.174
- 548
- Konu Sahibi Infinite Soul
-
- #5.881
Temmuz da ordayım bende inşallah bekleyin beni deAyın 2 sinde oradayım bebeyim görüşelim valla Muneli falan bi organize olalım
Ayın 2 sinde oradayım bebeyim görüşelim valla Muneli falan bi organize olalım
Ayy ne güzel olurTemmuz da ordayım bende inşallah bekleyin beni de
Muho canım böyle yiyenler grupta ceza aliyor ceza aldiklari için yemiyorlar sen niye yiyorsun yavYine cipsi yedim 1 tanede hamur kizarmasi 2 tanede elmqli kurabiye
Yiyen ceza almıyor ya kilo veremeyen ceza alıyor. Öyle herkese Dr Nowzaradan gibi yeşillikle protein yiyeceksin diyemeyizMuho canım böyle yiyenler grupta ceza aliyor ceza aldiklari için yemiyorlar sen niye yiyorsun yav
Infinité grupta isteyen istediğini yiyebilir, aralıklı oruç yapıyordur, spor yapıyordur, konuştuk ya bunu. Tartıya bakıyorum benMuho canım böyle yiyenler grupta ceza aliyor ceza aldiklari için yemiyorlar sen niye yiyorsun yav
Allah şifa versinİnsan durup durup tatilde hasta olmamalı ya. Hele yazın hiç. Ne tadım kaldı ne tuzum
Geçmiş olsun kuzucanİnsan durup durup tatilde hasta olmamalı ya. Hele yazın hiç. Ne tadım kaldı ne tuzum
Yeşillik yemeyinde cips ne yavYiyen ceza almıyor ya kilo veremeyen ceza alıyor. Öyle herkese Dr Nowzaradan gibi yeşillikle protein yiyeceksin diyemeyiz
Tartıda grşrz cnm diceksinYeşillik yemeyinde cips ne yavamaan ne yerseniz yiyin tamam kiloyu ben almiyorum ki
Muho canım böyle yiyenler grupta ceza aliyor ceza aldiklari için yemiyorlar sen niye yiyorsun yav
Yiyen ceza almıyor ya kilo veremeyen ceza alıyor. Öyle herkese Dr Nowzaradan gibi yeşillikle protein yiyeceksin diyemeyiz
Infinité grupta isteyen istediğini yiyebilir, aralıklı oruç yapıyordur, spor yapıyordur, konuştuk ya bunu. Tartıya bakıyorum ben
Tartıda grşrz cnm diceksin
Arkadaslar tartıyı da atiyorum daha sizi nasıl tatmin edeyim regl olcam canım herseyi istiyo
Ye canım yarasınn tamamArkadaslar tartıyı da atiyorum daha sizi nasıl tatmin edeyim regl olcam canım herseyi istiyo
Valla bugün yetişmez yürümem evi temizlemem gerekiyor yarına kalabilir1 mil Leslie yaptım bende. Klima karşısında yanıyorumkalk accessdenied walk walk. İzmir'e fit gitmemiz gerek.
iyi hatirlattin ben yapayim1 mil Leslie yaptım bende. Klima karşısında yanıyorumkalk accessdenied walk walk. İzmir'e fit gitmemiz gerek.
Dene ama bunu mutlaka çogzelValla bugün yetişmez yürümem evi temizlemem gerekiyor yarına kalabilir
Kalk hadi sende walk walk walk...iyi hatirlattin ben yapayim
Evde bebisle sen yuruyebiliyor musun canimiyi hatirlattin ben yapayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?