- 30 Aralık 2022
- 3.189
- 13.133
- 138
- Konu Sahibi Infinite Soul
-
- #5.901
Anam access yapsa ben ne diceni çok merak ediyorum senin ben hep Leslie yapıyorum demiştim ya bunun bide türk kadın versiyonu varmış başka vi grupda arkadas atti anam ağladım terden öldüm leenn dur linkini aticam ama bı yap enaz yarım saat pleeeess@accessdeniedValla bugün yetişmez yürümem evi temizlemem gerekiyor yarına kalabilir
Evde hep haraket halindeyim zaten ama adim atmak ya da leslie yapmaya çalışiyorum bu hafta pek vakit bulamadim amaEvde bebisle sen yuruyebiliyor musun canim
Geçmiş olsun canımİnsan durup durup tatilde hasta olmamalı ya. Hele yazın hiç. Ne tadım kaldı ne tuzum
Aşkım sen geçen hafta kaç kiloydun?Kızlar kilom böyle cıktı
Kız sen mi dedin tartı attım yazmadın diye kim dediAnam access yapsa ben ne diceni çok merak ediyorum senin ben hep Leslie yapıyorum demiştim ya bunun bide türk kadın versiyonu varmış başka vi grupda arkadas atti anam ağladım terden öldüm leenn dur linkini aticam ama bı yap enaz yarım saat pleeeess@accessdenied
Evet bendimmKız sen mi dedin tartı attım yazmadın diye kim dedi
Bittimm ter kan içinde kaldim ama sona kadar yaptım birde çocuklarda yanimda klimasiz yaptim
Atacak mısın bulamıyorum çünkü beni etiketleyin atarken @ buna bitişik nickim i yazarsan etiketlemiş olursunEvet bendimm
Bende 45dakika leslie yaptım bittim 4.65 km beraber ama yürüyüş daha kolay ya bittim ter kan içindeydim sonunda artik bacak kalkmıyorduGece 3.30da ise gidecem daha öğlen 1.30da cikcam
Eki Görüntüle 3442309
Tartılmamıstım regl olmuştum yeni bitti onun ödemi hala varAşkım sen geçen hafta kaç kiloydun?
Yazdım aşko
Olsun moral bozmak yok gider ödem bir kaç güneTartılmamıstım regl olmuştum yeni bitti onun ödemi hala var
Ay insallahOlsun moral bozmak yok gider ödem bir kaç güne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?