- 15 Şubat 2013
- 25.271
- En iyi cevaplar
- 1
- 96.128
- 798
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #5.861
Boşuna mı onun o nickiBunu kesin alalım. Öyle denize nazır kayınvalide ziyareti mi olur![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boşuna mı onun o nickiBunu kesin alalım. Öyle denize nazır kayınvalide ziyareti mi olur![]()
Bir de kayınvalide iyi bir kadınsa tadından yenmezNe tatili kız, kayınvalideme bayramlaşmaya geldim
Gısgandırmak gibi olmasın ama eylüle kadar her haftasonu burdayız![]()
Yine cipsi yedim 1 tanede hamur kizarmasi 2 tanede elmqli kurabiyeAlalım arkadaşınxnxjkx
At var semeriyle yer misin MuhomYine cipsi yedim 1 tanede hamur kizarmasi 2 tanede elmqli kurabiye
Bunları bu kadar yiyerek zayıflarsan şekilsiz zayıflarsın bacımYine cipsi yedim 1 tanede hamur kizarmasi 2 tanede elmqli kurabiye
Bırak yesin mahşer günü ayağında kunduracıyı söyleyecek akıştaBunları bu kadar yiyerek zayıflarsan şekilsiz zayıflarsın bacım
HaklıymışBoşuna mı onun o nicki![]()
Bana ne kardeşim, siz de sahil şeridinden koca alsaydınızBunu kesin alalım. Öyle denize nazır kayınvalide ziyareti mi olur![]()
Haklı dağılalımBana ne kardeşim, siz de sahil şeridinden koca alsaydınız![]()
Öyle, maşallah diyinBir de kayınvalide iyi bir kadınsa tadından yenmez![]()
Öyle, maşallah diyin![]()
Seninki iyi değil mi?
Canimm bişey sorucam kendimi tabloda ikinci kilomu yazılmamış gördüm şimdi gene baktım ama yok bu haftayi saymiyormuyuz?Boşuna mı onun o nicki![]()
İç Anadolunun bağrindan aldimdiBana ne kardeşim, siz de sahil şeridinden koca alsaydınız![]()
Sen de mi İzmirlisin?İç Anadolunun bağrindan aldimdi
Anacığım İzmir'de tatil başlayacak elbet![]()
Ailem ilçesinde yaşıyor uzun yıllardır ama aslen bizde iç Anadoludaniz.Sen de mi İzmirlisin?
Ailem ilçesinde yaşıyor uzun yıllardır ama aslen bizde iç Anadoludaniz.
Ayın 2 sinde oradayım bebeyim görüşelim valla Muneli falan bi organize olalım
Benim ki 90 yaşında megafonla iletişim kuruyoruzSeninki iyi değil mi?![]()
Etiketlemediysen görmemişimdir kuzumCanimm bişey sorucam kendimi tabloda ikinci kilomu yazılmamış gördüm şimdi gene baktım ama yok bu haftayi saymiyormuyuz?