- 15 Şubat 2013
- 25.271
- En iyi cevaplar
- 1
- 96.132
- 798
- Konu Sahibi Infinite Soul
-
- #5.861
Boşuna mı onun o nickiBunu kesin alalım. Öyle denize nazır kayınvalide ziyareti mi olur
Bir de kayınvalide iyi bir kadınsa tadından yenmezNe tatili kız, kayınvalideme bayramlaşmaya geldim
Gısgandırmak gibi olmasın ama eylüle kadar her haftasonu burdayız
Yine cipsi yedim 1 tanede hamur kizarmasi 2 tanede elmqli kurabiyeAlalım arkadaşınxnxjkx
At var semeriyle yer misin MuhomYine cipsi yedim 1 tanede hamur kizarmasi 2 tanede elmqli kurabiye
Bunları bu kadar yiyerek zayıflarsan şekilsiz zayıflarsın bacımYine cipsi yedim 1 tanede hamur kizarmasi 2 tanede elmqli kurabiye
Bırak yesin mahşer günü ayağında kunduracıyı söyleyecek akıştaBunları bu kadar yiyerek zayıflarsan şekilsiz zayıflarsın bacım
HaklıymışBoşuna mı onun o nicki
Bana ne kardeşim, siz de sahil şeridinden koca alsaydınızBunu kesin alalım. Öyle denize nazır kayınvalide ziyareti mi olur
Haklı dağılalımBana ne kardeşim, siz de sahil şeridinden koca alsaydınız
Öyle, maşallah diyinBir de kayınvalide iyi bir kadınsa tadından yenmez
Öyle, maşallah diyin
Seninki iyi değil mi?
Canimm bişey sorucam kendimi tabloda ikinci kilomu yazılmamış gördüm şimdi gene baktım ama yok bu haftayi saymiyormuyuz?Boşuna mı onun o nicki
İç Anadolunun bağrindan aldimdiBana ne kardeşim, siz de sahil şeridinden koca alsaydınız
Sen de mi İzmirlisin?İç Anadolunun bağrindan aldimdi
Anacığım İzmir'de tatil başlayacak elbet
Ailem ilçesinde yaşıyor uzun yıllardır ama aslen bizde iç Anadoludaniz.Sen de mi İzmirlisin?
Ailem ilçesinde yaşıyor uzun yıllardır ama aslen bizde iç Anadoludaniz.
Ayın 2 sinde oradayım bebeyim görüşelim valla Muneli falan bi organize olalım
Benim ki 90 yaşında megafonla iletişim kuruyoruzSeninki iyi değil mi?
Etiketlemediysen görmemişimdir kuzumCanimm bişey sorucam kendimi tabloda ikinci kilomu yazılmamış gördüm şimdi gene baktım ama yok bu haftayi saymiyormuyuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?