• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflıyorum yemin ettim 😐

Son çırpınışlar :D

Eklentiler

• IMG_3830.jpeg
    IMG_3830.jpeg
    48,8 KB · Görüntüleme: 30
Kızlar gruptaki herkesi seviyorum samimi söylüyorum hepiniz tanımasam da elektrik aldığım arkadaşlarsınız. Ben konu başlığını bulmayı bilmiyorum 😁😁konu trendlerde yoksa msj yazamıyorum. Bazen auliyi depresifi faln takip edip buluyorum msmdm alın size cehaletin dibi

Kızlar gruptaki herkesi seviyorum samimi söylüyorum hepiniz tanımasam da elektrik aldığım arkadaşlarsınız. Ben konu başlığını bulmayı bilmiyorum 😁😁konu trendlerde yoksa msj yazamıyorum. Bazen auliyi depresifi faln takip edip buluyorum msmdm alın size cehaletin dibi
Ben beni sevdiğini biliyorum da Margaret Hale Margaret Hale den emin olamadım… 🤣🤣

Konuyu takibe alırsan bildirim geliyor

Back