- 15 Şubat 2013
- 24.973
- 1
- 94.657
- 798
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #3.241
Koşucak sabaha kadar müshil hapı içipBütünleme mi bu son gün sabahlayacaksın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Koşucak sabaha kadar müshil hapı içipBütünleme mi bu son gün sabahlayacaksın
Yok beya yarina bi sey yetistirmem gerekBütünleme mi bu son gün sabahlayacaksın
Ohhh mis gibi filtre kahve içersin sabaha kadarYok beya yarina bi sey yetistirmem gerek
Sonuncu belli oluyor gibi
Oyle yapiyorum tabi ki ama o kadar likitle sabah ac karnina tartilamayacagim isteOhhh mis gibi filtre kahve içersin sabaha kadar
bir yandan da su iç hiçbir şey olmaz öğlen tartılırsınOyle yapiyorum tabi ki ama o kadar likitle sabah ac karnina tartilamayacagim iste
Ben de öğlen tartılırımbir yandan da su iç hiçbir şey olmaz öğlen tartılırsın
Tartıl aşkım 9 da tartılmal mecburi mi kiBen de öğlen tartılırım
Evde olmayacagimbir yandan da su iç hiçbir şey olmaz öğlen tartılırsın
Perşembe atabilir misin ?Evde olmayacagim
Bahane bahane, mazeret mazeret diyorsun yaniEvde olmayacagim
Bence olabilir diyorum buna. Zabaaaa kadar kahve icip hizlica kahvalti yapip 9 gibi evden cikmaliyimPerşembe atabilir misin ?
Yazık kız ne yapsın kadinceyizBahane bahane, mazeret mazeret diyorsun yani
Sabah sana selfie aticam tatli kisssBahane bahane, mazeret mazeret diyorsun yani
Temem sen perşembe at yivrimBence olabilir diyorum buna. Zabaaaa kadar kahve icip hizlica kahvalti yapip 9 gibi evden cikmaliyim
TemeeeemSabah sana selfie aticam tatli kisss
Yol yapıyorsun di miYazık kız ne yapsın kadinceyiz
Yok şu an farkettim ki 2 günde bu woman zayıflayıp önüme geçecek Çikita patlar bendeTemeeeem
Yol yapıyorsun di mi
o yüzden lahmacunu yarın ye aşkım bugün salatayla idare etYok şu an farkettim ki 2 günde bu woman zayıflayıp önüme geçecek Çikita patlar bende
Yapma kuzum tartıdan önceki son çıkış bugün. Yapma etme şarki söylettireceklerLan basıldık ncjcjcj
Lahmacun haftaya birgün bebekim Alice in diyetine koydu kadın ben se sebeplenirim Allama bin şüküro yüzden lahmacunu yarın ye aşkım bugün salatayla idare et