- Konu Sahibi Infinite Soul
- #2.801
Arkadaşlarla çıktık yıl sonu partisi yapıyoruzziyafetmi yapiyosun kendine?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlarla çıktık yıl sonu partisi yapıyoruzziyafetmi yapiyosun kendine?
7022 adım yürümüstün sen hamburger menüye15 km koş bence
Puhahsgshs kaç dakka düşündüm ne acaba diyeBen de seni 'typo' kelimesine yakın bir kelime yazdın sandım
Yuh küsurata kadar kayıt etmiş7022 adım yürümüstün sen hamburger menüye
Ceza adımı bitince durmuşsun. Çok dikkat çekiciydiYuh küsurata kadar kayıt etmiş
Durcam tabi koşcak mıydımCeza adımı bitince durmuşsun. Çok dikkat çekiciydi
Şu an oturdum bebe uyusun yaparimben dogru durust spor yapamiyorum bebekten dolayiBen spor yapcam hadi kalkın isteyen yürüsün isteyen koşsun isteyen Leslie yapsın isteyen uygulama açsın bende home workouts uygulaması var
Ben akşam sitedeki aletlerle yapıyorum emekli dayılarla birlikte. Vaktim gelmedi daha.Ben spor yapcam hadi kalkın isteyen yürüsün isteyen koşsun isteyen Leslie yapsın isteyen uygulama açsın bende home workouts uygulaması var. 40-50 dakka sonra görüşürüz yapan parlasın
KoşDurcam tabi koşcak mıydım
İyi gari
Bende de var al kucağına yap ağırlıklı çalışma sezeryan için olan egzersizler yapmalısın ama sakın mekik çekme karnın iyice açılır. Nefes egzersizi var ordan başla . İyice nefes alıyorsun sonra karnını kaburgalarını birbirine yaklaştırdığını düşünerek iyice içine çekiyorsun. Video bulursam atarım. Karnımı öyle biraz toplamıştım Melike Özçay var o göstermiştiŞu an oturdum bebe uyusun yaparimben dogru durust spor yapamiyorum bebekten dolayi
Şu an oturdum bebe uyusun yaparimben dogru durust spor yapamiyorum bebekten dolayi
Canım sen Azerbaycanlı mısın?Midem küçülmüş hissetdim bu gun
Müthiş onların birbiriyle olan muhabbetleri de çok iyi oluyor tv izlemeye yeğlerimBen akşam sitedeki aletlerle yapıyorum emekli dayılarla birlikte. Vaktim gelmedi daha.
Bak bu
evetCanım sen Azerbaycanlı mısın?
Çarşambaya kaldı 2 gün. Cezayı netleştirelim
Ben cezamı söyledim ama accessdenied katil azrail muamelesi yaptı banaSinir ederek içinin yağlarını eritçez inşallah
Siz cezayı düşünün abla ben de kutlmayı düşüneyim
Ay ne demiştin unuttum beynim aşırı korkunç şeyleri bilinçaltına atıyoBen cezamı söyledim ama accessdenied katil azrail muamelesi yaptı bana