- 24 Nisan 2008
- 1.418
- 19
- 683
- Konu Sahibi Latinachica
-
sigarayı bırakırsan anında kilo alırsın gibime geliyo.denedin mi hic bırakmayı
çat diye bırakamıyrum azaltınca yine nikotin bende 2sini birden götürürüm dedim ama bilemedim ki şimdi..:18: 2 gündür dediğim gibi yapıyorum kaldı ki midem geniş 3 4 lahmacun falan götürüyorum,kebaplar zart zurt çok düşkünüm ama nereye gittiğini bilen yok
çat diye bırakamıyrum azaltınca yine nikotin bende 2sini birden götürürüm dedim ama bilemedim ki şimdi..:18: 2 gündür dediğim gibi yapıyorum kaldı ki midem geniş 3 4 lahmacun falan götürüyorum,kebaplar zart zurt çok düşkünüm ama nereye gittiğini bilen yok
bu hikaye bana çok tanıdık..boyum 1.71 kilom 44dü bir ara..üstelik babam babanem halalarm hepsi obezdi anneminde fizigi yasına göre manken gibidir..bende iştahsızdım ve kesinlikle bende zayıflığımdan nefret ediyodum herkes cok güzelsin ama bir 5 kilo al falan diyodu en son careyi doktora kilo almak icin igne vurdurmakta buldum ve aldm hatta anti depresandan falan dolayı fazla aldım bu seferde 5 kilo vermek icin ugrastm simdi 55 kiloyum ve cok mutluyum fizigimde süperdir hem ince hem kıvrımlı..kesinlikle iyiki o zayıflıktan kurtulmuşum çünkü kadın gibi değil çocuk gibi durduğumu düşünüyodum
arkadaşlar çok komik ama bu hayattaki en büyük derdim kilo alamamak.anladım ki artık takıntı haline getirdim ben bu olayı.özgüvenimi yerle bir etti.dans kursuna mı katılcam olmaz zayıfım herkes bana bakar aayy ne kadar zayıf der,okulda sunum mu yapıcam yapamam herkes zayflığıma bakar,yolda yürürken biri mi bakıyo kesin ne kadar zayıf diye düşünüyodur....
çok mutsuzum çok.zayıf değil aşırı zayıfım.pantolonlar olmuyo bana kat kat giyiniyorum yaz kış düşünebiliyomusunuzçünkü utanıyorum zayıflığımdan.20 yaşındaki bi genç kız havası olmadğından hala liseli ergen kızlar gibi durduğumdan.
yeni üye oldum siteye belki yardımlarınız olur diye direk bu topiği actım.
internetten biriyle tanıştım 2 ay sonra görüşücez.sırf zayıflığımdan beni begenmiceni düşünyorum.yüz olarak zaten gördü ama fiziken görmedi.çok endişeliyim bu konuda 2 ay icinde şöyle 8-9 kilo alabilmeyi o kadar isterdim ki...ama mucize gibi bişey olurdu bu benim icin imkansız
şuan kelimelere dökebildiğim mutsuzluğum ancak sizin kendinizce gördüğünüz kadar bi de içimi bilseniz...
2 ayda mümkün olabilir mi?hayatimdaki en büyük hayalimi gercekleştirebilirmiyim dersnz.ben de mini etekler giyip salına salına yürüyebilirmiyim.kendime güvenimin yerine gelmesi ihtimali var mı
seni çok ıyı anlıyorum bende oyleyım herkes cok guzelsın dıyorlar ama dıye devam edıyolar.ama kılo alsan daha ıyı olursun .bende boy 1.71 kılo 49 dusun ya ılac kulandım uyku yapandan cıdden ıstah acıyıor ama ben calısıyorum uyku getırıyor. oyuzden kulanamıyorum.calısmıyorsan ondan kulan.
tadı çok güzel ben çok seviyombu bebe bisküvisini bi başka topicte açmış bi arkadaş onu deniycem karar verdim umarım tadı güzeldir
derttaşızsizleben de 48 kiloydum en son yakn zamndr da tartnmadm eminim biraz daha vermsmdir.halime mi üzüleyim insanlarn saçma espirilerine mi üzüleyim bilemyorum.rüzgarlı bi havada ay sen uçarsn şimdi gibilerinden basit espiriler bile sinirimi bozuyo..ilaç baık yağı herbişey denedim ama olmuyooo.
kesin beğenirsin canm tadını.ayy canım çektikızlarrr valla sevindim tadının güzel olmasına umarım ben de beğenirim bunu deniycem.bugün tekrar şişmanlama diytime başladım da:):) ablamın düğünü varrr bari biraz canlansam diyorum yoksa elbiselerin icinde kaybolucam
sagolera:valla yaz da geliyo cnm yine cıkıcak çırpı gibi kollar bacaklar.bunun stresiyle iyice zayıflamasam bari diyorum.dediğim gibi zayıflığımdan utanıyorum ben.insanlar da sanki inadına yorumlar yapıyo.ben bilmiyomuym zayf olduğumu sanki kilo satılıyo da parayla ben almıyorum.zor iş vesselam kimse bu derde düşmedikce anlayamaz bizi
kesin beğenirsin canm tadını.ayy canım çekti
bende zayıf olsamda uçsam keşke seni kayseri mutfağını denemeye davet ediyorum daha etkili bi yöntem olamaz bence istemeye istemeye 10 ayda 10 kilo aldım ne diim daha ben sana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?