• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflığımdan Utanıyorum!!!

kızlarrr valla sevindim tadının güzel olmasına umarım ben de beğenirim bunu deniycem.bugün tekrar şişmanlama diytime başladım da:17::):) ablamın düğünü varrr bari biraz canlansam diyorum yoksa elbiselerin icinde kaybolucam

sagolera:valla yaz da geliyo cnm yine cıkıcak çırpı gibi kollar bacaklar.bunun stresiyle iyice zayıflamasam bari diyorum.dediğim gibi zayıflığımdan utanıyorum ben.insanlar da sanki inadına yorumlar yapıyo.ben bilmiyomuym zayf olduğumu sanki kilo satılıyo da parayla ben almıyorum.zor iş vesselam kimse bu derde düşmedikce anlayamaz bizi:43:

aynen canm yasamayan bilmez.kilolu olsan bi şekilde verysn ama almak vermekten daha zor.annem bana iş yaptrmyo evde acıyomus yaaa:60: halini görünce insan utanıyo diyo ya off:19:

aynen canm yasamayan bilmez.kilolu olsan bi şekilde verysn ama almak vermekten daha zor.annem bana iş yaptrmyo evde acıyomus yaaa:60: halini görünce insan utanıyo diyo ya off:19:

annem de bıktı artık benden.bişey giyiyrum anne çok mu zayıfım çok kötü dimi diye diye kadının başının etini yedim.:52::52::1:

licxcim gel cnm gel beraber yiyelim olmazsa ben yerken senin kulaklarını cınlatıciim mrk etme hatta ikimizin yerine de mi yesem her akşam.bu tabak benim için bu tabak licx için diye böyle böyle kilo alıyomuşum:33::60:

annem de bıktı artık benden.bişey giyiyrum anne çok mu zayıfım çok kötü dimi diye diye kadının başının etini yedim.:52::52::1:

licxcim gel cnm gel beraber yiyelim olmazsa ben yerken senin kulaklarını cınlatıciim mrk etme hatta ikimizin yerine de mi yesem her akşam.bu tabak benim için bu tabak licx için diye böyle böyle kilo alıyomuşum:33::60:
tamam canm oyle yap daha çabuk kilo alırsın.benm kilo alınca hep üstte kalıyo bacaklara inmiyo benim sorunumda bu:43:

hayır yapmıyorum dahada incelir diye korkuyorum :31:

ben de daha da zayflıycam diye hep hareketten kaçınırım ama canım aslında en sağlıklı yöntem spor yaparak kilo almak.böylece kaslara gidiyo ve kalıcı oluyo.spor yapıp yersen o harcadgın enerjileri tekrar kazanırsın.böylece kasların güçlenir.bacak egzersizleri diye araştır her sabah yapmaya başla bacakları kuvvetlendirirsin böylece.boyun kilon kaç?

evett gayet iyiymiş.bi 2-3 üç kilo ve bacak hareketleriyle halledersin diye düşünüyorum tek derdin bu olsun cnm ya benim gibi kat kat giyiyecek kadar değilsin en azından:43:
56 kiloydum üst taraf top gibi alt ince ..:60: şimdi kilo verince iyi oldu ama yinede alt taraf ince:43:

benim senin gibi aynı dertten muzdarip bi arkadaşım vardı toplu iğne gibiyim der dururdu:52:ben de gülerdim senin yine toplu bi tarafın var diye:1::1: sen bence bi dene bu bacak çalıştırma olayını belki faydasını görürsün denemekte fayda var.1 haftada bile belli ediyo biliyomusun ablam da popo kaldırma haraketi yapıyodu kızda hakkaten sıkılaşma oldu.ama tabi seninki sıkılaşmak icin değil bu yüzden spor yapıp yemen lazım ki harcadıgın enerjiyi tekrar almak için

benim senin gibi aynı dertten muzdarip bi arkadaşım vardı toplu iğne gibiyim der dururdu:52:ben de gülerdim senin yine toplu bi tarafın var diye:1::1: sen bence bi dene bu bacak çalıştırma olayını belki faydasını görürsün denemekte fayda var.1 haftada bile belli ediyo biliyomusun ablam da popo kaldırma haraketi yapıyodu kızda hakkaten sıkılaşma oldu.ama tabi seninki sıkılaşmak icin değil bu yüzden spor yapıp yemen lazım ki harcadıgın enerjiyi tekrar almak için
bugün araştırıp yarın başlıyorum spora inşallah etkisi olur.bende zaten gögüs desen o biçim :1: belim ince ama göbeğe doğru gidiyo kilo alınca ayy en iyisi kilo almamak.:1:

bugün araştırıp yarın başlıyorum spora inşallah etkisi olur.bende zaten gögüs desen o biçim :1: belim ince ama göbeğe doğru gidiyo kilo alınca ayy en iyisi kilo almamak.:1:

inş canm.sen beni görsen gülmekten ölürsün göbeğim olunca nası seviyorum nasıllll.ayyy göbişim çıktı agucuk agucuk diye gören bebek var sanır.ya normal kilondaysan tabi almak istemezsin de eline kemiklerin geliyosa o kilolar gözüne elmas gibi geliyo valla

keklik06 hiç ilerleme yok bende cnm:( yaz da geldi iyice terleyip ericem..haziranda eski sevgilimle görüşmeyi planlıyordum,onuda iptal edicem:( pantalonun altına giydiklerimi millet görecek diye ödüm kopuyo ya :43:

Merhaba oncelikle . bende 2 sene once 43 kiloydum boyum 162 . suan 58 kiloyum...zayiflik gercekten hem gorunus acisindan hemde saglik acisindan iyi degil . benim beslenme uygulamami oneririm sana her gun sabah bir cay bardaginin ceyregine pekmez dök cay bardaginin yarisina gelecek kadarda su ilave et ve karistir. kahvalti yapmadan once ic. ve aç olmasan dahi gir cik bisiler ye. kendiliginden miden büyür.

keklik06 hiç ilerleme yok bende cnm:( yaz da geldi iyice terleyip ericem..haziranda eski sevgilimle görüşmeyi planlıyordum,onuda iptal edicem:( pantalonun altına giydiklerimi millet görecek diye ödüm kopuyo ya :43:

morgana cnm moralim hakkaten çok bozuk.bende de bi ilerleme yok.baksana haftalar önce yazdım buraya ama sonuç aynı hep aynı hep böyle hayatımın sonuna kadar böyle...:14::14:
biz de haziranda görüşmeyi planlıyoruz.ama ben...ben galiba kendime güvenip çıkamıcam karşısına.ben kendimi sevmeden o beni niye sevsin dimi.ben de iptal edicem hiç istemiyorum ama beni böyle de görsün istemiyorum:43::43:bilmiyorum moralim çok bozuk

Back