• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflığımdan Utanıyorum!!!

Merhaba oncelikle . bende 2 sene once 43 kiloydum boyum 162 . suan 58 kiloyum...zayiflik gercekten hem gorunus acisindan hemde saglik acisindan iyi degil . benim beslenme uygulamami oneririm sana her gun sabah bir cay bardaginin ceyregine pekmez dök cay bardaginin yarisina gelecek kadarda su ilave et ve karistir. kahvalti yapmadan once ic. ve aç olmasan dahi gir cik bisiler ye. kendiliginden miden büyür.

mrblar teşekkrler cvbın icin.ya bilmiyorum ben hiç bi zaman kilo alamıcam galiba.çaba sarfediyorum ama bi süre sonra fıss.sadece kendime stres yaptığımla kalıyorum.hiç inancım yok artık.normal insanlar gibi olmak bu kadar zor benim icin:14:

morgana cnm moralim hakkaten çok bozuk.bende de bi ilerleme yok.baksana haftalar önce yazdım buraya ama sonuç aynı hep aynı hep böyle hayatımın sonuna kadar böyle...:14::14:
biz de haziranda görüşmeyi planlıyoruz.ama ben...ben galiba kendime güvenip çıkamıcam karşısına.ben kendimi sevmeden o beni niye sevsin dimi.ben de iptal edicem hiç istemiyorum ama beni böyle de görsün istemiyorum:43::43:bilmiyorum moralim çok bozuk

Tatlım merhaba.Geçmiş senelerde seninle aynı sorunları yaşadım bende.İyice psikolojim bozulmuştu.Helede insanlar "sana evde yemek vermiyolarmı" dedikleri zaman iyice deli oluyordum.Bu sorunları yaşarken 20.li yaşlardaydım.Şuan 31 yaşındayım ve 55 kiloyum.Öncelikle kendine iyi bi dr bul.Tam olarak tahlillerin yapılsın.Ama tabiki sanada iş düşüyor.Herşeyi ilaçla halletmeye bakma.Sana tavsiyem öncelikle moral.Beyin olarak kilo alıcam artık diceksin.Ben 20 yaşında 1,63 boy-42 kiloydum:44:Akşamları yerfıstığı ceviz badem gibi şeyler ye...Çok işe yarıyor.Ha bu arada birde keçiboynuzu pekmezi.Kullandıkça iştahın açılıyor...

Tatlım merhaba.Geçmiş senelerde seninle aynı sorunları yaşadım bende.İyice psikolojim bozulmuştu.Helede insanlar "sana evde yemek vermiyolarmı" dedikleri zaman iyice deli oluyordum.Bu sorunları yaşarken 20.li yaşlardaydım.Şuan 31 yaşındayım ve 55 kiloyum.Öncelikle kendine iyi bi dr bul.Tam olarak tahlillerin yapılsın.Ama tabiki sanada iş düşüyor.Herşeyi ilaçla halletmeye bakma.Sana tavsiyem öncelikle moral.Beyin olarak kilo alıcam artık diceksin.Ben 20 yaşında 1,63 boy-42 kiloydum:44:Akşamları yerfıstığı ceviz badem gibi şeyler ye...Çok işe yarıyor.Ha bu arada birde keçiboynuzu pekmezi.Kullandıkça iştahın açılıyor...

mrblar:)ben zayıflık konusunda takıntılıyım psikolojimi artık tahmin edersin.her seferinde dışarı cıkmadan diyorum ki ya sen de böyle zayfsın bunu kabul et falan dışarı çkınca ama örneğin alışverişe 2-3 gün bu yüzden kendimi toparlayamadğım oluyo.ilaç tarzı şeylere karşıyım ben.dr a da gitmiştim demir eksikliğinden başka bişey çıkmamıştı.uzun vadede kilo almak istemiyorum artık gençliğim böyle geçtikten sonra 30 yaşında alıcağım kiloyu da istemiyorum.herkesin bi derdi var benimki de bu ve sosyal hayatımı da etkileyen bi dert.bilemiyorum...

mrblar:)ben zayıflık konusunda takıntılıyım psikolojimi artık tahmin edersin.her seferinde dışarı cıkmadan diyorum ki ya sen de böyle zayfsın bunu kabul et falan dışarı çkınca ama örneğin alışverişe 2-3 gün bu yüzden kendimi toparlayamadğım oluyo.ilaç tarzı şeylere karşıyım ben.dr a da gitmiştim demir eksikliğinden başka bişey çıkmamıştı.uzun vadede kilo almak istemiyorum artık gençliğim böyle geçtikten sonra 30 yaşında alıcağım kiloyu da istemiyorum.herkesin bi derdi var benimki de bu ve sosyal hayatımı da etkileyen bi dert.bilemiyorum...

Anlıyorum seni dr.da önemli bişey çıkmamış çok güzel.Benimde demir eksikliği çıkıyodu.İlaç aldığın zaman zaten geçici olarak alıyosun kiloyu.İlacı bırakında kiloda gidiyor.En iyisi sen dediğim gibi pekmez ye.Yiyemem diyosan 2 kaşık pekmezi sabah aç karnına 1 bardak suya karıştır iç.Tadıda iyi oluyor.Ben 2 koca kavanoz içmiştim :) Kimsenin bakışına lafına bakma...

ayy keske zayıf olsam kemk gibi olsamdaa ona yansam
tosun gibi şiştim ayy vermeye calışıyorum sporla mahfoluyorum 47 48 kiloya düşmeyi planlıyorum suan kilom 53 ama inş becerebilrim cook istahlıyım been yaa bogazma dur dyemyrum mlsf:60:

ayy keske zayıf olsam kemk gibi olsamdaa ona yansam
tosun gibi şiştim ayy vermeye calışıyorum sporla mahfoluyorum 47 48 kiloya düşmeyi planlıyorum suan kilom 53 ama inş becerebilrim cook istahlıyım been yaa bogazma dur dyemyrum mlsf:60:

valla ben senin yrinde olsam değil kemik gibi olmayı istemek her zaman tosun gibi kalmayı tercih ederdim.hiç kıyaslama bile.çok fenaaa çoookkk

her şey bizim elimizde diye düşünüyorum.sonuçta iştah açmak için iştahımızın olması için de bir şeyler yapması gereken bizleriz.birilerinin sizin derdinizi sizden daha fazla önemsemesi genelde çok zordur.

her şey bizim elimizde diye düşünüyorum.sonuçta iştah açmak için iştahımızın olması için de bir şeyler yapması gereken bizleriz.birilerinin sizin derdinizi sizden daha fazla önemsemesi genelde çok zordur.

tabiki haklısınız herkes benimle birlikte otursun derdime yansın diye bi amacım yok zaten.kaldı ki insanın en iyi arkadaşının yine kendisi oldugunu çok iyi bilyorum.sizin de dediğiniz gibi nasıl iştahımı açarım belki bilmedğim yanlış yaptığım şeyler vardr ve fikir edinebilirim amacım bu

Sık sık ve az az ye ama kalorili ye miden küçükse :1: Ya ne kadar şanslısın yerinde olsam, patatesler gelsin, çikolatalar püskevitler. Benim niye püskevitim yok ya :)

Yersen alırsın, çok ye işte, iskenderin üstüne yağ döktür, mantı ye, ağır gelsin yavaş yavaş büyür miden :)

bence herşey psikolojiyle ilgili. çeşitli yöntemler denemeli ama kolay vazgeçmeden. mesela bazen spor yaparak bile kilo alabiliyor insan. pozitif düşünmek gerek öncelikle

kızlar size benden tecrübeli tavsiye.. nişastalı olan gıdaları tüketmek hemen etki ediyor.. bol bol akşamları patates haşlayın tuzlayıp yiyin.. pirinç pilavını yatacağınız vakit yoğurtlayıp bir yiyin bakalım kilo almak bu kadar zor mu oluyormuş.. :56::34:

inşallah ben de kilo alabilirim 38 bedenken 42 oldum şimdi tekrar 38 im eteklerim olmuyo yüzüm çöktü off off:50:

stres yapınca hiç alamazsın rahat ol dicem bu pek mümkün diil gibi cünkü aynı seleri ben de yaşadım seni cok iii anlıorum biraz yaşa da bağlı aslında ben sonradan kilo aldım mesela

size ne gibi testler yapıldı?

size ne gibi testler yapıldı?

Cnm tam bir hemogram yani kan tahlili yapıldı..Herşeye bakılmıştı çünkü iyi hatırlıyorum 5 tüp kan vermiştim ve bayılmıştım sonrasında düşün yani..Sonra idrar tahlili ve akciğer röntgeni çekilmişti..Röntgen alakasız bişi gibi gelmişti ama önemliymiş sonradan öğrendim..

Cnm tam bir hemogram yani kan tahlili yapıldı..Herşeye bakılmıştı çünkü iyi hatırlıyorum 5 tüp kan vermiştim ve bayılmıştım sonrasında düşün yani..Sonra idrar tahlili ve akciğer röntgeni çekilmişti..Röntgen alakasız bişi gibi gelmişti ama önemliymiş sonradan öğrendim..

anladım, ben de bir endokrinoloji uzmanına gideceğim tiroide filan da bakılsın istiyorum.. röntgen ne içinmiş peki bilginiz var mı?

Back