arkadaşlar çok komik ama bu hayattaki en büyük derdim kilo alamamak.anladım ki artık takıntı haline getirdim ben bu olayı.özgüvenimi yerle bir etti.dans kursuna mı katılcam olmaz zayıfım herkes bana bakar aayy ne kadar zayıf der,okulda sunum mu yapıcam yapamam herkes zayflığıma bakar,yolda yürürken biri mi bakıyo kesin ne kadar zayıf diye düşünüyodur....
çok mutsuzum çok.zayıf değil aşırı zayıfım.pantolonlar olmuyo bana kat kat giyiniyorum yaz kış düşünebiliyomusunuz
çünkü utanıyorum zayıflığımdan.20 yaşındaki bi genç kız havası olmadğından hala liseli ergen kızlar gibi durduğumdan.
yeni üye oldum siteye belki yardımlarınız olur diye direk bu topiği actım.
internetten biriyle tanıştım 2 ay sonra görüşücez.sırf zayıflığımdan beni begenmiceni düşünyorum.yüz olarak zaten gördü ama fiziken görmedi.çok endişeliyim bu konuda 2 ay icinde şöyle 8-9 kilo alabilmeyi o kadar isterdim ki...ama mucize gibi bişey olurdu bu benim icin imkansız
şuan kelimelere dökebildiğim mutsuzluğum ancak sizin kendinizce gördüğünüz kadar bi de içimi bilseniz...
2 ayda mümkün olabilir mi?hayatimdaki en büyük hayalimi gercekleştirebilirmiyim dersnz.ben de mini etekler giyip salına salına yürüyebilirmiyim.kendime güvenimin yerine gelmesi ihtimali var mı