Zayıflığımdan Utanıyorum!!!

her yere aynı şeyi kopyalamış durmuş amacı farklı belliki.ilgi çekmeye falan çalışıyo galiba aklınca.bırakın ilgilenmeyin kaç kez sormuş herkes aynı soruları ama cevap yok

167 boyum.aslında hic tartılmam nefret ediyorum en son 44 tüm şuan 42 kadar düşmüş olabilirim okul dönemleri iyice zayıflıyorum cünkü

benimde boyum 1.65 44 kiloyum ama kemiklerim iri oradan kurtarıyorum okadar göze batmıyor ayrıca sporda yapıyorum atletik bir vücudum var (fazla olmasada ) rahatsız olmuyorum yani 4mevsim bikini giydirseler çok rahat giyerim çünkü 4 yıldır bu ölçülerdeyim
doktora git okadar çok rahatsız oluyorsan canım ...

öyle şeyler yazmışsın ki benim ruh halimi kimse anlayamaz diyodum,sen de aynısın zayıflığımdan utandığım için skağa bile çıkamaz oldum,yaz geliyo ve kara kara düşünüyorum.Kışın kat kat giyinip çirkin vücudumu kapatıyodum,yazın ince kollar ince backlar ortaya çıkacak.Kot almaya bile gidemiyorum,pantolonun altındaki kat kat taytlar belli olacak diye.Bi sevgilim vardı farklı şehirden,görüşmeyi erteleyip durdum sırf beni görüp soğuyacak diye,yüzümü biliyodu ama yanyana olmamştık,sonunda benden ayrıldı görüşmüyoruz diye.Resmen hayatım mahvoldu,moralim bozuk olunca iyice iştahım kapanır,iskeletim şu anda.1.59 boy,40 kilo.İşe giricem bu nedenle giremiyorum,çevremdekilerin kilo alsan iyi olur demesindden bıktım.Depresyondayım.Kilo alırsan bana da yaz

dertlinin derdinden ancak aynı derdi çeken bilir. ayda yedi kilo alan arkadaşım nasıl kilo aldığını bizimle paylaşırsan hayır dualarımızıda kilolarınla birlikte kazanırsın

bende 23 yaşındaym boyum 1.63 kilom 46 ama 18-20 arası flan sanıyo çoğu kişi beni üstelik zayf olmamdan dolayı göğüslerimde çok küçük bi düğün olsa vücuduma göre elbise bulamıyorum çuval gibi oluyo elbiselerc

Son düzenleme:
özelden mesaj atıcam canım sana mesaj kutunu kontrol et

canım zaman ayırıp yardımcı olmaya çalıştığın için teşekkür ederim öncelikle.dediğin herşeyi birebir,eksiksiz yaşıyorum.şimdi söyle bişey var evet ben yıllardır çok zayıfım ama o dediğin şeylerin hicbirini denemedim.kısaca sağıksız olacağından korkuyorum.ben de forum forum bu konuyla ilgili şeyler okuyorum kimisi diyo hormonlarım bozuldu kimisi diye yüzüm tüylendi falan filan...en son çare kullansam mı acaba yaa yoksa böyle gitmicek
bilemiyorum ki çok kararsızım

hepinize ayrı ayrı cvp yazmak istiyorum.ah morgana ahhh dertler bakımından aynıyız sanırım.fırsatımız olsa da karşılıklı dertleşebilsek keşke.artık yaz kış kat kat giyine giyine uzman oldum saklama konusunda.bu bizlerin küçük ama bi o kadar da büyük bi sırrı.ama ne yaparsan yap hep rahatsız oluyosun.böyle sayfalarca anlatabilirim neler yaşayıp hissettiğimi.dedim ya takıntı haline gelmiş bu zayflık.sevgili meselesi de hemen hemen aynı sanırım.bugün cocugun teki kaç kilosun bileklerin ne kadar ince diyo.ben nasıl buluşuym bu cocukla.o kadar istememe rağmen böyle cekinerek kendime güvenmeyerek nasıl gidiym yanına.bana hergün depresyon

ah ahhhh mayıs sonu ablamın dügünü var diyorum artık gerisini sen anla...

Arkadaslar
kilo alamamanın en önemli nedeni negatif düsünce ilk yapacagınız sey pozitif olarak her yemekte icinizden yediklerim bana yag olucak diye tekrarlayın evet gülmemek lazım cidden ise yariyor ben 42 kilolardan 53 kiloya ciktim sadece 2 ayda.ama kararliydim.Düzenli yedim.Asla abur cubur yok.Birde hergün bir kase kabak çekirdeği yedim.Badem,fındık,ceviz ,kayısı da arasıra azda olsa yedim.Birde bir ilac var adını yazmam uygun olmucak sanırım paketini tarif edicem.Eczanede satılıyor.Turuncu paketli.Ginsengli.30 lu ve 60 lı paketleri var.Onu hergün bir tane kullandim.bir diyetisyen tavsiye etmisti.2 ayda 10 kilo aldım.Ama çok umutluydum yani.Şimdide süper bir fizigim var.Ve daha almıyorum kilo hep derdimki 52,5 kg oluyorum diye tekrar ederdim.Lutfen deneyin zarar gelmez yaza 10 kilo alarak girebilirsiniz

canım benim
yemediğin sürece kesinlikle kilo alamazsın, öğünlerini atlamamaya çalış, özellikle akşam yemeklerini sağlam ye, yatmadan öncede ekmek arası yada makarna pilav gibi uyurken hazmedilmesi zor şeyler yemeni tavsiye ederim. sürekli bişiler ye ağzın boş durmasın
başlarda çok zorlama mideni ama her öğünde bir öncekinden daha fazla ye, o şekilde midende genişler canım. ben bu şekilde 8-9 kilo aldım.

disi_kartal_33, heryerden senin mesajlarını buldum sana ulaşmaya çalısıyorum beni en iyi sen anlarsın.cevap bekliyorum senden ilacın adını verirmisin lütfen

arkadaşlar çalışıyorum o yüzden cvp geç yazıyorum buda bazı kıskanan arkadaşlarımıza batıyor ..dikkat çekmek için falan diyor..sence ben burda neyin veya kimin dikkatini çekecem kii .neyse konumuz senin kıskançlığın yada fesatlığın değil..ben konuya gireyim..sahibinden.com da aratın Ahmet Yıldırım bomba diye bir ürün ..ama sakın diğer bombalarla karıştırmayın hepsi sahte..sadece AHMET YILDIRIM ile iletişime geçin..toz halinde bir ürün..sabah ve akşam yemekten 15 dk sonra süte bir kaşık karıştırıp için. ilk bir hafta kabızlık çekeceksiniz ..bu sizin kilo lmaya başladığınızı gösterecek..ben yıllardır uğraşıyordum kilo almak için için ..şuan çok mutluyum

Beni her gören de hemen kilomu sorar,utandığımdan 3-4 kilo fazla söylerim.Geçen normal bi erkek arkadaşım iyisin,güzelsin ama çok zayıfsın dedi.O böyle dediyse erkek arkadaşım napsın kendime güvenim sıfır zaten,hiç düzenli bi ilişkim olmayacak,saklan saklan nereye kadar bu zamana kdar hep içimdekileri biri görecek diye endişeyle yaşadım..midem küçülmüş resmen,bi lokmayla tüm günümü gçirebilirim,hatırlatmasalar ağzıma bişey sokmam( çok dertliyim çokkk

öyle düşünme ya bende 42 kiloyum 1.63'de boy her görenin ay ne kadar zayıfsın daha da mı zayıfladın bilmem ne demelerinden bunaldım ama gülüp geçiyorum kendimi böyle seviyorum evet biraz kilo almak isterim tabi ama iştahım açık değil benimde hemen doyuyorum kendimi böyle kabul ettim bakalım ilerde alırız belki

BİR İNSANIN KİLO ALABILECEGI SAATLERDEN BIRI GECEDIR GECE KALK TATLI YE KOLA İÇ YANI MIDEN HİÇ BOŞ BIRAKMA BNDE ÇOK ZAYIFTIM 53 FLNDM ŞİMDİ 70 KİLOYUM YANI DŞUN ŞİMDİDE ZAYIFLAMAK İÇİN CAN ATIYORUM :d

aynen bende senin gibiyim bende hemen doyuyorum banada sürekli söylüyolar daral geldi artık ayyyy ne kadar zayfsın kilo alsana ayy baksana göğüsleride hiç yok. ayyyyyyy yeter sizene be diyesim geliyo bazen sinir oluyorum artık

Son düzenleme:

ben anormalim galiba dediğin gbi gece yemek yiyip yatıyorum ama tam tersine 46 kiloya düştm

Canım sorununu doktorda söylemiş.Yemek yemekten başka çaren yok bol bol ye.ekmek ye börek ye pasta ye mantı ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…