Merhaba ;
Esra ben de 26 yaşinda yim boyum 1.58 70 kilo ile diyete başladım şuan 61.4 üm hedef öncelikle 58 ama sonra 56 fln biraz kilomu koruduktan sonra bebek düşünüyoruz rabbim nasip ederse hamileyken de abur cubur yemesem sağlıklı beslensem çok kilo alırmıyım acaba :26:
Merhaba ;
Esra ben de 26 yaşinda yim boyum 1.58 70 kilo ile diyete başladım şuan 61.4 üm hedef öncelikle 58 ama sonra 56 fln biraz kilomu koruduktan sonra bebek düşünüyoruz rabbim nasip ederse hamileyken de abur cubur yemesem sağlıklı beslensem çok kilo alırmıyım acaba :26:
Buarada adasmisiz:):)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hoşbuldum canım evet :)) hepimiz inceliriz inşallahhhhHamile kalsam düzenli sağlıklı beslensem çok kilo alırmıyım acaba
Canim senin kilo konusunda cok dikkatli oldugun buraya girip yazmandan belli oluyor .hamile kalirsanda kilo alacagini hic zannetmiyorum cunku farkindaligin var ..oyuzden kesinlikle fazla kilo almassin sen .
Kizlar ben 88 kg baslamistim tam 20 gun oldu .ve suan 79.800 oldum sukur hafifledim.biraz ama daha yolum uzun..
anlat valla aynısını yapacam ..
Gercekten canim cok az yedim ustelik hic sporda yapmadim kalori hesabi yaptim gunde 700 kaloriyi gecmedim
Gercekten canim cok az yedim ustelik hic sporda yapmadim kalori hesabi yaptim gunde 700 kaloriyi gecmedim
esracım nasıl beslendin bu arada örnek bir menü yazabilir misin..kendime 15 günlük menü hazırlıyorumdaa..
Canim benim yaptigim sabah normal kahvalti tam doymuyorum ,aksama kadar yemek yok diyelimki icim kiyildi oglen veya ogle sonrasi kayisi atiyorum agzima salata ayran falan tuketiyorum buarada 2 litresuda icmeye calisiyorim 17 az kalorili sebze yemeyi yiyorum 17 sonrada bisey yemiyorum .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?