Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar 1 aya düğün var yakınımın zayıflamam lazım çalışıyorum bu yüzden spor yapamıyorum orucum bildiğiniz kullandığınız etkili zayıflama ürünü önerisi olan varsa dua edicem
Merhaba, spor yapamıyorsan en hızlı lağman ya da akciğer temizliği uygulaması yap.yapmadan önce uzun süre aç kalman lazım. 36 saat ,72 saat, dayanabilirsen 10 gün.bu uygulama "can boğazdan çıkar" adlı kitapta yazıyor.hatırladığım kadarıyla 1 ya da 2 hafta günde 3 öğün sadece meyve ve sebze suyu içiliyor.dışkı yeşil olmalı,karaciğerde biriken taşlar çıkmalı. Çıkmazsa lağman yapılır . .ilgilenirsen fotoğrafını çekip atabilirim
kızlar 1 aya düğün var yakınımın zayıflamam lazım çalışıyorum bu yüzden spor yapamıyorum orucum bildiğiniz kullandığınız etkili zayıflama ürünü önerisi olan varsa dua edicem