hyr vermedi sadece herkese verdıgı dıyet den verdiDoktora gitmişsin mutlaka egzersiz vermiştir.Vermedi mi??
ewet hıc acıktıgımı hissetmiyorumgünde 1 kere yersen tabiki kilo alırsın. önce adam gibi 3 öğün yemeyi öğrenmelisin.
??Sabah 1 saat aksama dogru 1 saat yuruyebilirsin. Disari cikamiyorsan her gun leslie walk var. Gunde 3-4 mil toplam yuruyebilirsin leslie ile. Jillian in meşhur shred programi var 1 aylik bu sekilde baslayabilirsin spora.
tsk ederımyorumun şimdi cıktı :)
tskler yorum için zaten meyve suyu asit oldum olası tuketmem cok nadir diruzun süre kendinizi ac birakmak zaten basli basina bir yanlis. Kahvalti ve aksam yemegi kesinlikle olmali ara ögünlerle. Doktor dogru demis ama gerisi sana kalmis. Ye is vucudunu calistir. Küstürmüsün metabolizmani resmen. Saglikli beslen. Abur cuburu kes ve zamanin var ise günde en az bir saat tempolu yürü veremeyecegini sanmiyorum. Gece yemek yeme bir de. aslinda cok kolay, sadece azim et gerisi gelir
ewet hıc acıktıgımı hissetmiyorum
sizde mi zayıflama amçlı içiyosunuz kahveyiİnternette metabolizmayı hızlandıran baharatlara bakıp öğünlerinizde yer verebilirsiniz. Zencefil, tarçın vs gibi... Ayrıca bol su için ılık ve limonlu olsun mümkünse. Günde bir kez şekersiz içilen türk kahvesininde iyi geldiğini duymuştum ben içiyorum bu nedenle. Ve tabiki spor şart ... Mutlaka verirsiniz çok fazla bir kilonuz yok dert etmeyin
sabah yemıyorum öglen yada aksam üstü yiyom normal seyler yıyorum ama onu da acıktıgım için yemiyorum zorla . acıkma hissi 00çok geç mi uyanıyorsun sabahları? ya da ne yiyorsun merak ettim gün boyunca tek öğünden başka acıktırmayan?
sen acıkmıyorum diyorsun ama vücudun kıtlık moduna geçip yağ depolayıp durmuş sürekli.
ayrıca ne kadar egzersiz ve spor yaparsan yap beslenmen doğru ve düzgün olmadıkça bir işe yaramaz.
bu işler doğru beslenme + spor dan geçiyor maalesef.
Pardon günde bi öğün yiyerek nasıl kilo alıyosunuz? Yada o bi öğünde ne yiyosunuz onu söyleyin?
Çünlü bende bazen morelim bozuk olunca hiç bişey yiyemem sadece akşamları bi ögün yemek yerim ve bu düzenle ayda beş kilo verdim.
Ki gece çikolatada yerim bol şekerli meyve suları da içerim ve hareket sıfır yani en fazla odamdan tuvalete kadar bişey yürüyorum.
Yani bu düzenle 60 kilodan 55e düştüm.
Depresyonda mısın acaba?ewet hıc acıktıgımı hissetmiyorum
Selülitleri azaltıyormuş ve metabolizmayı hızlandırıyormuş... Malum hep vermrkle olmuyor birazda verdiğimizi koruyalım :)sizde mi zayıflama amçlı içiyosunuz kahveyi