• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ay kıyamam yarın gelde beyaz çikolata alıyım sana kıh şeyler zaten onlar yeme
sen ilerde kilo almak isteyenlerin paylaşım alanında olmayasın süper veriyon kiloları hehehehe

kafamçokkarıştıbeni gören var mı sırnaşık şey

hangi spor basenleri kalçaları eritir demişsin önceki msjlarda nivea body cdsi vardı burda okuduğum herkesin kalçaları basenleri cm cm erimiş bende de var ama ben diyetime başladığım zaman başlıcam ona ben de uzun zamandır diyete başlamaya çalışıyorum bakalım ne zamana kısmet olacak bnm yaşımda 15 buranın minikLeriyiz biz sennle lülülülülülü sormak istediğin varsa bende yardımcı olurum çünkü burayı bayaa uzun zamandır takip ediyorum herkesin hemen hemen ne yaptığını biliyorum istersen yazarım cnm :1hug:

günaydın kızlar,nasılsınız? birazdan klasik kahvaltımı yapacağım,öğlen mantar sote var menüde,akşamı bilmiyorum valla

hemen dünkü menümü yazayım :kahve:

sabah: domates-peynirli sandöviç+çay
ara: sıcak çikolata (içecek olanından yaniii yanlış anlaşılmasın :jeyyar:)
öğlen: yarım kıymalı pide+salata+ayran (başka seçeneğim yoktuu :utangac: )
ara: nescafe
ara: portakal
akşam: çorba+4-5 lokum hamsi+salata
ara: meyve salatası

hemen dünkü menümü yazayım :kahve:

sabah: domates-peynirli sandöviç+çay
ara: sıcak çikolata (içecek olanından yaniii yanlış anlaşılmasın :jeyyar:)
öğlen: yarım kıymalı pide+salata+ayran (başka seçeneğim yoktuu :utangac: )
ara: nescafe
ara: portakal
akşam: çorba+4-5 lokum hamsi+salata
ara: meyve salatası

bayıldım menüne şekerim, sıcak çikolayatla da ayılmayı düşünüyorum :jeyyar:

kanıma girdi dim... arkadaşım valla içmesem biyerime bişey olacak :)) akşama bi çorba içer hallederim ben onu (inşallah tabii )

sıcak çikolata olduğu için bayıldın dimee :jeyyar:
aman fazla bayılma zira 100 kalorii :roflol:

ayy olsun anacım canım çekti resmen ya tövbee tövbee, 1,5 km yürüyüşde 100 kaloriymiş , bu demek oluyorki ben işden eve gidip tekrar işden eve yürüme gideceğim delikafadulden

Back
X