• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

iş yerim eve çok yakın şekerim 15 dak yürüme gidiyorum.uzak olsa daha iyi olurdu daha çok yürürdüm ama neyapayım yaww içmesem mi yok yok ben içmeyeyim 60 ın altına düşünce ödüllendiririm kendimi

kızlar herkese hayırlı cumalar
lahana hayırlı olsun çizelgen artık kaldı kiloları vermek
kızlar sakın içmeyin sıcak çikolata fln ne yapıyosunuz ben dün çikolata niyetine elmayla birlikte çay içti
ve ödülümü aldım 1 kilo gitmiş tekrardan 56 kiloyum
dün şunu anladım 1 anlık zevk için diyetten vazgeçmeye değmiyo dün çok şey çekti canım ama bgn sabah tartılacağımı veeksik rakam göreceğimi düşünce vazgeçtim ki benim hedefime çok az kaldığı halde böyle sıkı tutmaya başladuysam işi sizin kaçamak yapmaya hakkınız yok:oklava:

kızlar herkese hayırlı cumalar
lahana hayırlı olsun çizelgen artık kaldı kiloları vermek
kızlar sakın içmeyin sıcak çikolata fln ne yapıyosunuz ben dün çikolata niyetine elmayla birlikte çay içti
ve ödülümü aldım 1 kilo gitmiş tekrardan 56 kiloyum
dün şunu anladım 1 anlık zevk için diyetten vazgeçmeye değmiyo dün çok şey çekti canım ama bgn sabah tartılacağımı veeksik rakam göreceğimi düşünce vazgeçtim ki benim hedefime çok az kaldığı halde böyle sıkı tutmaya başladuysam işi sizin kaçamak yapmaya hakkınız yok:oklava:

bencede benim hakkım hiç yok hemde durup dururken oklava yemeyeyim başımasüprizzzzz

bencede benim hakkım hiç yok hemde durup dururken oklava yemeyeyim başımasüprizzzzz

kesinlikle şeker o kilolar azaldığı zaman hissedeceğin mutluluk çok daha uzun süreli ve sıcak çikolotanın verdiği mutluluktan çok daha büyük
bak ben regl olmama rağmen tatlı krizindeydim dün tatlı yemedim
oklava gelmesinkaydirigubbakcemile3

kızlar ben napam yaa akıl verin :çok üzgünüm:bugün görümcemin kızının dogum günü var akşam 9-10 arası kutlanıcak o saate normalde yemek yememki hele bide bunlar pasta börek tarzı şeyler kendime nasıl engel olucam bensenağlama

kızlar ben napam yaa akıl verin :çok üzgünüm:bugün görümcemin kızının dogum günü var akşam 9-10 arası kutlanıcak o saate normalde yemek yememki hele bide bunlar pasta börek tarzı şeyler kendime nasıl engel olucam bensenağlama

canım herşeyden tadımlık ye sade maden suyu al yedikten sonra maden suyuna limon sıkıp iç eve geldikten sonrada biberiye ve yeşil çay karışımı iç
gittiğin zamanda aç olma sakın evde salatayla mideni şişir
ben olsam herkes mide rahatsızlığımı bildiği için bu satte yiyemem bgn zaten çok kötüydü diyip sıyrılırdım
tabi gözüm pastaları görünce dönmezse:1hug:

slm kızlar tanıdık tanımadık yenıler eskıler nasılsınız?ozledım sızlerı walla cumanız mubarek olsun
9temmuzdan sonra yıne aranızdayım ınsallah 4,5ayım bıttı ama ben hala eskı kılomdayım ınsallah sonuna kadar da cok fazla almam 70den yukarı cıkmak ıstemıyorum :( dua edın bana

canım herşeyden tadımlık ye sade maden suyu al yedikten sonra maden suyuna limon sıkıp iç eve geldikten sonrada biberiye ve yeşil çay karışımı iç
gittiğin zamanda aç olma sakın evde salatayla mideni şişir
ben olsam herkes mide rahatsızlığımı bildiği için bu satte yiyemem bgn zaten çok kötüydü diyip sıyrılırdım
tabi gözüm pastaları görünce dönmezse:1hug:

Bugünü hafif gecirmeye calışıyorum kahvaltıda cornflakes yedim öglede hafif olsun diye lahana düşünüyorum ordada az bişi yersem dengelerim diye düşününüyorum:çok üzgünüm: ummarım :delphin:

slm kızlar tanıdık tanımadık yenıler eskıler nasılsınız?ozledım sızlerı walla cumanız mubarek olsun
9temmuzdan sonra yıne aranızdayım ınsallah 4,5ayım bıttı ama ben hala eskı kılomdayım ınsallah sonuna kadar da cok fazla almam 70den yukarı cıkmak ıstemıyorum :( dua edın bana

canım slm allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin cinsiyeti ne epeydir yoktun healde hamilelikle ilgili topiklere bakıyodun:CüvCüv:

Bugünü hafif gecirmeye calışıyorum kahvaltıda cornflakes yedim öglede hafif olsun diye lahana düşünüyorum ordada az bişi yersem dengelerim diye düşününüyorum:çok üzgünüm: ummarım :delphin:

pastaları görüncede sbh ne kadar aç kaldığın aklına gelsin saldırma ok cokacimcoook

dengeleyebilecegini dusunuyorsun ama pastayi falan yiyecegin saat metabolizmanin yavaslamaya basladigi zamanlar, ustune de uyudugunda hooop gelsin kaloriler. yakamadan uyumus olursun yani.

bence de sen aksam gitmeden normal yiyecegini ye. tadimlik ye ordakileri, soda ic. eve geldiginde de yesil cay icebilirsin.

sonra yedim diye pisman olursun. ben oyle oluyorum gozume uyku girmiyor.

pasta yemegi düşünmüyorum zaten kızlar kocişin tabagında bir catal alırım sadece fazla pasta sevmem bayar beni geldigimde yeşilcay icerim yeşilcay ve soda demişsiniz ne faydası oluryor arkadaşlar :uhm:

dengeleyebilecegini dusunuyorsun ama pastayi falan yiyecegin saat metabolizmanin yavaslamaya basladigi zamanlar, ustune de uyudugunda hooop gelsin kaloriler. yakamadan uyumus olursun yani.

bence de sen aksam gitmeden normal yiyecegini ye. tadimlik ye ordakileri, soda ic. eve geldiginde de yesil cay icebilirsin.

sonra yedim diye pisman olursun. ben oyle oluyorum gozume uyku girmiyor.

kızz ben seni görünce acıkıyomcokacimcoook yulaflı bisküvi çok severim yiyimi ben seni:jeyyar:
ama bana yasaksın bgn
bulgurum kalmıştı evde de tekim bgnde lapa yapçam belki yarın 55i görebilirim ümidiylehihoyyyt

pasta yemegi düşünmüyorum zaten kızlar kocişin tabagında bir catal alırım sadece fazla pasta sevmem bayar beni geldigimde yeşilcay icerim yeşilcay ve soda demişsiniz ne faydası oluryor arkadaşlar :uhm:

ben fazla kaçırdığımda mutlaka içerim o sayede hominigırtlak yiyip diyeti bıraktığım zamanlar kilo almadım
midene girenleri eritir canım:jeyyar:

nazlıbahar hayırlısıyla yavruna kavuşursun inşallah,
adasu cuğum sende de bu hırs varken çok yemezsin sen eminim.
şeyy mycean76 cığım bu lapayı yediğin gün başka neler tükettin? kansızlık sorunu olan biri olarak denesemmi acaba diyorum

nazlıbahar hayırlısıyla yavruna kavuşursun inşallah,
adasu cuğum sende de bu hırs varken çok yemezsin sen eminim.
şeyy mycean76 cığım bu lapayı yediğin gün başka neler tükettin? kansızlık sorunu olan biri olarak denesemmi acaba diyorum

sagol canım inş. Şeniz

Back
X