- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 363
- Konu Sahibi lightcola fun
- #53.301
ben ben ben yokmuyum listede yawwwwwwww yarışmak güzel bişey ben kendimden biliyorum heryerde yarışmaya hazırım,yarışmalar yüzünden bukadar hırsla kilo verdim zati

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben ben ben yokmuyum listede yawwwwwwww yarışmak güzel bişey ben kendimden biliyorum heryerde yarışmaya hazırım,yarışmalar yüzünden bukadar hırsla kilo verdim zati![]()
cuma günü bildirim yaparsan listeye eklerim![]()
yaparım tabi valla bildirim yapıcak yerim okadar çoğaldıki ay üşendim şimdi inş. ii kilo giderde cumaya seve seve yaparım![]()
selamlar
kaynanamlar gitti çok şkr bende evi temizliyorum yoruldum mola verdim ayran çorbası içiyorum
çamaşır makinem sürekli dönemkten bozulmazsa iyi yaa tırsıyom valla :18:
özgecim sende pek girmiyosun galiba ne zaman gelsem yoksun![]()
resimlerini görmüştüm canım ben daha önceden
bayağı fark etmiş
hımm gördün demekbunlar nasııılllllll ozamann belki bunlarıda gördüm dersin şimdi ühüyee ağlarım bak
en son halim (daha biraz evvel çektim)
fotoların orjinal halleri için fotonun üstüne tılatıp büyütün
harikasın canım darısı başıma
özgecm kilo verememyle alakalı biolay değil saldım kendimi ama evin işleri çok temizlk bide inşat işleri var şuan oturacak koltuk bile yok evde15gündr yatakların üzerendeyz bide erkek ark geldi izne vakit buldum anda dışarı çıkıyorm kilomda 62 buarada
![]()
selamlar
özgecim kilom aynı canım çok şkr artı çıkmadım![]()
bugün nedense bacaklarım çok ağrıyor pek iyi değilim
merveyle en son konuştuğumuzda internette sorun var dedi
ortak kullanıyorlarmış neti üst kat komşularınla
o kadında çalışıyor diye baktıramamışlar bir türlü
öyle demişti bana
sen nasılsın kaynanlar erken gitti sanki
yürüyüş felanmı yaptın gerçi fazla oturmaktanda olabilir
kayıplara karıştı kız yaa neyse gelir belkii
bende nasıl olayım canım alt tarafdan mantar oldu m 2 gündür vardı bugün daha kötü oldu mah deki tıp merkezine gidip ilaç yazdırıcam öğleden sonra
yok canım yaaa ner erkeni normalde en fazla 13 14 gün kalacaklardır 17 mi 18 mi ne kaldırlar işte![]()