• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Öncelikle herkeze merabaa :) Ben aranıza yeni katıldım.6 kilo fazlam var bunu kısa sürede vermek istiyorum,diyete bşlamayı planlıyorum, bana ne yapmamı önerirsiniz acaba ?? :54:

Kızlar merhaba belki bazılarınızın topiğimden haberi vardır..Nisandan beridir diyet yapmaya çalışıp yapamayan yerinde sayan biriyim ben..Hergünüm mutsuzlukla geçiyor kilo yüzünden :43: balık ve tavuk yemiyorum ekmeksiz pilavsız sebze yemeği yiyemyorum zorlaynca midem bulanıyo :( herşeyi geçtm ben bi türlü motive olamıyorum..Bi ışık gördüm aha bugün beynime hükmedip zayıflayacağım moduna da giremiyorum..diyetisyenler şunlar bunlar milyon kez gittm bıktım artık..topiğimde detaylı anlattım gerçi hepsini..uzun lafın kısası antalyada yaşıyorum motivasyona ihtiyacım var beni aranıza alırmısınız :) merak edenler için topic : http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...mdan-beridir-pesimi-birakmayan-mutsuzluk.html

hoşgeldin canım aramıza

çok çok boşladım buaralar farkındayım:31: bildiremde gelemdm kilom ka onuda bilmiyorum.hem kendimi saldım hem evdeki işler( yaz temizliği hemde canımın sıkkınlığı hepsi üst üste geldi..bikaç gündrde bişey yiyemiyorum zaten :5:

canım böyle olmazki bende kg veremiyorum hatta alıyorum ama yine burdayım seninde motive olman lazım

merhabaa kızlar bende yeni üyeyim ve şunu söliyim 1.72 boyunda 82kiloyum 44bedenim yani 38beden olmak istiyorum acayip gaza gelmiş durumdayım yarından itibaren spora başlıyorum evde zaten koşu bandı ve bikaç spor aleti var erken kalkmayı aburcubur cola fastfoodu bıraktım bugün itibariyle inş en kısa zamanda zayıflayıp burda paylaşıcam azimliyim ve inanın azim olmadan hiçbir zaman başarı olmaz bunu kendime ispatlıycam sizinle paylaşmak istedim sadece herkese bol şanslar:68::74:

teşekkürler sanada bol şans

Öncelikle herkeze merabaa :) Ben aranıza yeni katıldım.6 kilo fazlam var bunu kısa sürede vermek istiyorum,diyete bşlamayı planlıyorum, bana ne yapmamı önerirsiniz acaba ?? :54:

hoşgeldin canım

Hb cnm :) İki gündür fazla bişy yemiyorum ekmek tüketmiyorum artık,Bool su içiyorum. Arada sporda yapıyorum iki öğüne indirdm beslenmemi.Şekerde tüketmiyorum Naıl gidiyorum sizce kısa zamanda 6 kilo verebilirmiyim :69:

Son düzenleme:
Hb cnm :) İki gündür fazla bişy yemiyorum ekmek tüketmiyorum artık,Bool su içiyorum. Arada sporda yapıyorum iki öğüne indirdm beslenmemi.Şekerde tüketmiyorum Naıl gidiyorum sizce kısa zamanda 6 kilo verebilirmiyim :69:

2 öğüne indirdim demişsin
doktorlar ve uzamanlar günde 6 öğün yenmeli diyorlar
istersen bu 2 öğünü bir dene bu şekilde veremezsen 6 öğüne çıkar
az ve sık yemek gerekir çünkü

kızlar sabah beşi bi yerde-elma sirkesi-sıcaksu-ba karıştırıp içtim atom etkisi yapmış mıdır ki :52::52::52::52::52::52:

tm tartılıcam bende kilomu merak ediyodum zaten, ne yarşmaası bu canm.s:97:

topiğin eski tadı kalmadı ama sizlerde gelince canlanırız inşallah
cuma günleri herkes 3 e kadar kilo bildirimine geliyor
birinci olan arkadaşımız kupa alıyor haftanın birincisi seçiliyor yani

2.kere bildirime gelmeyen listeden çıkarılıyor

topiğin eski tadı kalmadı ama sizlerde gelince canlanırız inşallah
cuma günleri herkes 3 e kadar kilo bildirimine geliyor
birinci olan arkadaşımız kupa alıyor haftanın birincisi seçiliyor yani

2.kere bildirime gelmeyen listeden çıkarılıyor

Hmm tamam cnm tartılırm ben o zmn . Bende burda siiznle konuştukca insan daha bi istekli oluyo kilo vermek dengeli beslenmek için.Umarım eskisi gibi olur topik ve olucktırda :61:

Back
X