Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

slm kızlar aynen benım adamda oyle ne benı goturur ne kendı gıder,anca yatsın ewde
hava guzel cıkalım bı tur atalım dıyorum arkasını doner yatar anca
aynen valla bende gırmeyeyım o konulara hıç
bugunku yemek lıstem
kahvaltıda 1 bardak yesıl cayla bı tane tost dıyet ekmekle tabı
oglen bı dılım dıyet ekmekle bıraz kabak sote var onu yıcem bırazdan
aksamda ısanak yemegım var corba var takılırım ıste oyle aralarda yesıl cay ıcıyorum ama

ayy ne cok dertli varmis bu konuda yawww:roflol:Kiz prenses bizimkileri gonderelimde senin adamin yaninda birkac ay staj yapsinlarsırnaşık şey

slm kızlar aynen benım adamda oyle ne benı goturur ne kendı gıder,anca yatsın ewde
hava guzel cıkalım bı tur atalım dıyorum arkasını doner yatar anca
aynen valla bende gırmeyeyım o konulara hıç
bugunku yemek lıstem
kahvaltıda 1 bardak yesıl cayla bı tane tost dıyet ekmekle tabı
oglen bı dılım dıyet ekmekle bıraz kabak sote var onu yıcem bırazdan
aksamda ısanak yemegım var corba var takılırım ıste oyle aralarda yesıl cay ıcıyorum ama

cok guzel canimm:lepi:
aynen boyle devam

Merhaba arkadaşlarrrrr, ben farklı konulara üye idim diyeti bıraktım formu bıraktım hehehe geri döndüm ama bu sefer arkadaşımla dödüm. birbirimizin denetcisi olmaya karar verdik ve sizin de yardımlarınızı beklemekteyiz :-)

Herkese selam:)
Yeni üye oldum zira beni destekleyecek, motive edecek, itecek bişeylere hatta birden fazla şeye ihtiyacım var. Kararlıyım bu sefer ideal kiloma ineceğim. Bu aralar tartılmadım ama tahminen 15 kilo fazlam var eğer hala 75'sem tabi:) Anlayacağınız 60 kilo olmayı hedeflemiş bulunuyorum. Umarım hepimiz elbirliğiyle fazlalıklardan kurtuluruz... Hadi bakalım:)

hosgeldiniz...a.s. gunluk diyet menulerimizi paylasiyoruz ..takip edin belki kendinize uygun bir beslenme programi gorursunuz onu uygularsiniz...sizde gunluk menulerinizi yazin yanlislarinizi dogrularinizi soyleyelim yorum yapalim..fikir ve onerilerimizi sunalim...yerimseniben
hadi bakalim basarilarvereliniortak

yuruyusumuzu yaptık kerem bgn benı cok terlettı yrm saat falan yuruduk geldık dusumuzu aldık mısafırıız gelıcek onu beklıyoruz
aksam:bır tabak pırasa bır tabak yagsız tuzsuz makarna ve salata yrm dılım beyaz ekemk yıne bıraz fazla oldu ama yatana kadar soda sadece olmuyor bole kendıme gelmelıyım :((((

kızlarrrrrr cumaya lapayaaaaa hazırlayın kendınızı ewet lapa lıstesı

nazlıbahar
mehay

baska????

Patron Sekretere : Bir haftalığına iş için yurtdışına çıkacağız. Ona göre hazırlan. Sekreter kocasını arar :
Patronla bir haftalığına yurtdışına çıkacağız. Sen başının çaresine bakarsın.
Kocası sevgilisini arar :
Karım bir haftalığına yok. Bu haftayı beraber geçirelim.
Sevgili Özel ders verdiği minik çocuğu arar :
Bu hafta sana ders veremicem. Gelmene gerek yok.
Minik çocuk Dedesini arar :
Dedecim. Bu hafta dersim yok. Öğretmenim yok.Bu haftayı beraber geçirelim.
Dede (1.bölümdeki patron olur) sekreterini arar: Kaynakwh:
Bu haftayı torunumla geçireceğim. Gezimiz iptal oldu. Gidemicez. Kaynakwh:
Sekreter kocasını arar :
Gezimiz iptal oldu. Gidemicez.
Koca sevgilisini arar :
Bu hafta beraber olamıcaz. Karımın gezisi iptal oldu.
Sevgilisi ders verdiği minik çocuğu arar:
Bu hafta sana ders verebileceğim. ışlerim iptal oldu.
Minik çocuk Dedesini arar :
Dedecim. Öğretmenimin işleri iptal oldu. Bu hafta beraber olamıcaz. Çok üzgünüm.
Dede sekreterini arar :
Merak etme. Bu hafta yurt dışına çıkabileceğiz. Hazırlıklarını yap...

kızlar slm
sabah: nesfit yedim
ara: adaçayı
öğlen: kuru biber kavurmasıayran 1 dlm çavdar ekmeğiara: yeşil çay ve 3-4 tane biskrem 1 portakal yarım muz
akşam : nesfit 2 çatal öğlen yediğimden
ıhlamur içiyom şimdi
1 saat sonra yoğurt yerim
bgn yürüyemedim bende ütü yaptım bebeşimi yıkamıştık çünkü
kızlr siz kocayı evde yatrken görüyonuz en azından ben onuda görmüyom kızm babasının yüzünü untacak nerdeyse

şu 14 gün programını uygulıycam kız ek gıdaya geçti güneşte yüzünü gösteriyo badiler çıkar yakında yanlardanda yağlar ıyyyyyyyyy
bgn 68.5 tum 14gün sonra bakçam tkrr

zaten en uzelı sağlıklı olanı yapmak bence hızlı verıp hem gerı alıp hem saglığımızdan olacagımıza yavas yavas gerı almamak uzere vermek en guzelı

sbh:sekersız cayım bır bardak 1dılımkepek ekmek 1 domates 1kk peynır 3zeytın ve bır yumurtanın beyazı ;)sarısı keremın hakkıydı hehe
arada ıkı bardak su ıctım bır galeta yerım bırazdan
öğlen :az mantı dusunuyorum yanında hafıf bıseyler daha karar vermedım corba olabılır keremın corbalarından yıne dun cok gzldı bgnde ınsallah bu sekılde bıtırmeyı dusunuyorum

h.g mehayım ıyıyız saol sen nasılsın bakalım neler yedın yıcen bgn anlat bakem bı
ben bu arada galetadan sonra da ınce bır dılım fındıklı kek yedım ;)

Back
X