• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

19-26 ocak arasi diyet yarismasinin sonuclari

sympathique............................58.2---------59 (800 gr almis):oklava:

mehay.....................................61.7---------60.5( 1.2 kilo vermiş)Şeniz

myocean76..............................57------------57 (verememiş):çok üzgünüm:

dimplehawk..............................61.8---------61.4 (0.4 gr vermiş)

whitehall..................................71.4---------72 (1.6 kilo almış)Şeniz

adasu .....................................74.3--------73 (1.3 kilo vermis)Şeniz

periza......................................87----------83.6 (3.4 kilo vermiş):lepi:Şeniz

kuzuzuzumbambino..................73----------73 (verememiş):çok üzgünüm:

aSkiTo.....................................79.8-------78.6 (1.2 kilo vermis)Şeniz

GökyüzündeDans......................60----------60 (verememiş):çok üzgünüm:

moonserose0.............................63---------61.7 (1.3 kilo vermiş)Şeniz

cimcime81................................105--------103.1 (1.9 kilo vermis):teytey:Şeniz

masallah:nazar: kizlar cok guzel kilo vermisiniz a.s.
canım çok sağol.valla çok ii geldi bu yarışma bana iyice heveslendim.haftayada bi bu kadar veririm inşallahhihoyyyt:dance:

19-26 ocak arasi diyet yarismasinin 1.2.ve 3.su

1-periza.............................(3.4 kilo vermiş)

2-cimcime81.......................(1.9 kilo vermis)

3-adasu ............................ (1.3 kilo vermis)
moonserose0...................(1.3 kilo vermiş)
I]

Son düzenleme:
arkadaşım bi yanlışlık var whitehal arkadaşımız 0,6 kg almış
1,6 vermiş yazmışsınız naniknanik

canim benim ya cok tesekkur ederim ozlem arkadasimiz listeyi duzenledi bende tekrar yaptim oyle oldu simdi duzenleme yapicam
merci canim uyarin icin

1-periza..............................(3.4 kilo vermiş):lepi:
cileklipuddingli1ai4.jpg

2-cimcime81.......................(1.9 kilo vermis):sm_cool:
dsc04887pm4zg6.jpg

3-adasu ............................ (1.3 kilo vermis):dance:
spa4466ju7vo9.jpg

3-moonserose0...................(1.3 kilo vermiş):dance:
spa4470wr8jb4.jpg

tebrikler arkadaslar cok guzel kilo vermisiniz masallah:nazar:
bunlardan benden size hediyea.s.

sagol şekerim ayy her hafta bir ödül alıyorum kız kilo aldırcan sen bize :roflol::dance:

[B]26 ocak ve 2 subat arasi diyet yarismasinda olanlar

sympathique............................59

mehay.....................................60.5

myocean76..............................57

dimplehawk..............................61.4

whitehall..................................72

adasu .....................................73

periza......................................83.6

kuzuzuzumbambino..................73

aSkiTo.....................................78.6

GökyüzündeDans......................60

moonserose0.............................61.7

cimcime81................................103.1

beterbocuk................................64.5

HEPINIZE SIMDIDEN BASARILARa.s.
[/B]

Son düzenleme:
ayyyyyyyyyy çok sevindirik oldum arkadaşlarkaydirigubbakcemile3:teytey::dance:a.s.
hepinizin desteğiyle 2 yıldır veremediğim kilolarımı vermeye başladım.bu yarışma inanın ilaç gibi geldi...ya kendme güvenin geldi vallaa.s.

selam kızlar..
bu sabah tartıya çıktım ve kabus!! tam 64.5 olmuşum.. bunalıma girmiş vaziyetde geziniyorum nerdeyse oturup ağlıcam.. yaklaşık 6 aydır tamtamına 6 kilo almışım.hiçbişeye bahane bulmuyorum kendim yedim kendim şiştim..ama artık biri beni durdursun:(( kıyafetlerime giremiyorum:(( hemen zayıflamam lazım.. sizlerin arasına katılmak istiyorum.. sinerji yaratarak en azından sizlerden feyz alırım.. şu anda 64.5 kiloyum.. ve ilk hedefim 58.. hadi benide alın aranıza:))

1-periza..............................(3.4 kilo vermiş):lepi:
cileklipuddingli1ai4.jpg

2-cimcime81.......................(1.9 kilo vermis):sm_cool:
dsc04887pm4zg6.jpg

3-adasu ............................ (1.3 kilo vermis):dance:
spa4466ju7vo9.jpg

3-moonserose0...................(1.3 kilo vermiş):dance:
spa4470wr8jb4.jpg

tebrikler arkadaslar cok guzel kilo vermisiniz masallah:nazar:
bunlardan benden size hediyea.s.

ayy canım teşekkür ederim yemiş kadar oldum valla,çilekli değil mi bayılırım hihoyyyt

bu bana bu hafta yeter haftaya daha büyüğünü haketmek için elimden geleni yapacağım!

kilo veren herkesi tebrik ederimm Şeniz
bravoo arkadaşlar çok iyi gidiyorsunuz maşaallah a.s

selam kızlar..
bu sabah tartıya çıktım ve kabus!! tam 64.5 olmuşum.. bunalıma girmiş vaziyetde geziniyorum nerdeyse oturup ağlıcam.. yaklaşık 6 aydır tamtamına 6 kilo almışım.hiçbişeye bahane bulmuyorum kendim yedim kendim şiştim..ama artık biri beni durdursun:(( kıyafetlerime giremiyorum:(( hemen zayıflamam lazım.. sizlerin arasına katılmak istiyorum.. sinerji yaratarak en azından sizlerden feyz alırım.. şu anda 64.5 kiloyum.. ve ilk hedefim 58.. hadi benide alın aranıza:))

tamam canim senide ekledim insallah burda daha guzel kilo verirsina.s.

ayy canım teşekkür ederim yemiş kadar oldum valla,çilekli değil mi bayılırım hihoyyyt

bu bana bu hafta yeter haftaya daha büyüğünü haketmek için elimden geleni yapacağım!

hayir canim cilekli degil yukardaki pasta cilekli
seninki kurabiye, hatta benim yaptigim kurabiyelerkaydirigubbakcemile3size verdim bikac tane, seker hamurundan cilekli dgeil
ama olsun sen bu hizla gidersen benden buyuk bi pastayi hakedersin hadi gorum senişutarafagitti

sempatik nasılsın biraz daha iyi misin bende haftasonu temizlik yaptım dip köşe halılar duvarlar fln öğleden sonra acil çıkmam gerekti yazamadım ben bildiğin gibi şimdi nasıl k validen bence araya mesafe koy anlasın sana yaptığı kötülüğü görümcen ne yapıyo ay çok sordum sn bi özetleyiver merak etiim kaç gün görmeyince buralarda seni

sempatik nasılsın biraz daha iyi misin bende haftasonu temizlik yaptım dip köşe halılar duvarlar fln öğleden sonra acil çıkmam gerekti yazamadım ben bildiğin gibi şimdi nasıl k validen bence araya mesafe koy anlasın sana yaptığı kötülüğü görümcen ne yapıyo ay çok sordum sn bi özetleyiver merak etiim kaç gün görmeyince buralarda seni

canim ya cok saol merak ettigin icin
dun aksam geldim kimseyi gormeden odama gittim
sabah dil kursum vardi yine konusmadim kayinvalideyle ,gittim ordan geldim
sonra dedim sana dediklerim icin ozur dilerim diye, cunku tartisma aninda o bana ben ona neler soylediysek hatirlamiyom bile,oda tamam bisey degil dedi,iste sonra esim geldi falan derken ,cay yapmis bana icerden bagirdi gel cay ic diye , tabi islerim vardi gitmedim, et cikarmis ben dedim bunu ne yemegi yapcaktin diye ,iste aramiz soguk ama bikac o bana ben ona soyledim ,tabiki arama mesafe koycam zannetmemki cok samimi olcagimi ,zaten bu_gunde hastaneye gitti yani az once ,ayaginda ameliyat olcak ,bikac gun kalir ,o arada ben giderim falan derken boyle boyle
giderkende gecmis olsun dedim ben gorevimi yaptim
gorumceye gelince ,ne ozur dilerim nede ozrunu kabul ederim ,onu gormedim ,gormekte istemiyorum ,konusmam onla
iste canim bukadr
sen nasilsin ,tedavi ne durumda

Back
X