- Konu Sahibi lightcola fun
- #1.901
kılo veren arkadaslar tebrikler darısı veremeyenlerin başına
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım çok sağol.valla çok ii geldi bu yarışma bana iyice heveslendim.haftayada bi bu kadar veririm inşallahhihoyyyt:dance:19-26 ocak arasi diyet yarismasinin sonuclari
sympathique............................58.2---------59 (800 gr almis)klava:
mehay.....................................61.7---------60.5( 1.2 kilo vermiş)Şeniz
myocean76..............................57------------57 (verememiş):çok üzgünüm:
dimplehawk..............................61.8---------61.4 (0.4 gr vermiş)
whitehall..................................71.4---------72 (1.6 kilo almış)Şeniz
adasu .....................................74.3--------73 (1.3 kilo vermis)Şeniz
periza......................................87----------83.6 (3.4 kilo vermiş):lepi:Şeniz
kuzuzuzumbambino..................73----------73 (verememiş):çok üzgünüm:
aSkiTo.....................................79.8-------78.6 (1.2 kilo vermis)Şeniz
GökyüzündeDans......................60----------60 (verememiş):çok üzgünüm:
moonserose0.............................63---------61.7 (1.3 kilo vermiş)Şeniz
cimcime81................................105--------103.1 (1.9 kilo vermis):teytey:Şeniz
masallahkizlar cok guzel kilo vermisiniz a.s.
kılo veren arkadaslar tebrikler darısı veremeyenlerin başına
19-26 ocak arasi diyet yarismasinin 1.2.ve 3.su
1-periza..............................(3.4 kilo vermiş):lepi:![]()
2-cimcime81.......................(1.9 kilo vermis):sm_cool:![]()
3-adasu ............................ (1.3 kilo vermis):dance:![]()
3-moonserose0...................(1.3 kilo vermiş):dance:![]()
tebrikler arkadaslar cok guzel kilo vermisiniz masallah
bunlardan benden size hediyea.s.
selam kızlar..
bu sabah tartıya çıktım ve kabus!! tam 64.5 olmuşum.. bunalıma girmiş vaziyetde geziniyorum nerdeyse oturup ağlıcam.. yaklaşık 6 aydır tamtamına 6 kilo almışım.hiçbişeye bahane bulmuyorum kendim yedim kendim şiştim..ama artık biri beni durdursun( kıyafetlerime giremiyorum
( hemen zayıflamam lazım.. sizlerin arasına katılmak istiyorum.. sinerji yaratarak en azından sizlerden feyz alırım.. şu anda 64.5 kiloyum.. ve ilk hedefim 58.. hadi benide alın aranıza:))
sagol şekerim ayy her hafta bir ödül alıyorum kız kilo aldırcan sen bize :roflol::dance:
selamlar bacular a.s.
kilo verenleri tebrik ederim a.s.
ayy canım teşekkür ederim yemiş kadar oldum valla,çilekli değil mi bayılırım hihoyyyt
bu bana bu hafta yeter haftaya daha büyüğünü haketmek için elimden geleni yapacağım!
sempatik nasılsın biraz daha iyi misin bende haftasonu temizlik yaptım dip köşe halılar duvarlar fln öğleden sonra acil çıkmam gerekti yazamadım ben bildiğin gibi şimdi nasıl k validen bence araya mesafe koy anlasın sana yaptığı kötülüğü görümcen ne yapıyo ay çok sordum sn bi özetleyiver merak etiim kaç gün görmeyince buralarda seni