- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #1.701
kızlar brokoli salatasını nasıl yapıyorsunuz
neyle yiyorsunuz
hhaa birde myocean canım sen bu kiloları verirken akşamları neler yedin
yemek yedinmi
hep salata yada haşlanmış sebzemi yedin
biraz anlatırsmısın canım hihoyyyt
canım ben brokoliyi haşlayıp yoğurtla yiyom salatasını sevmiyom nasıl yapıldığıda aklımda değil ben pek bi programa uymadım çok kaçırdığımın ertesi günü yada öğünü sebze yedim geceleri mutlaka elma sirkeli ılık suyumu içiyom bol bol bitki çayı içiyom biberiye yi şiddetle tavsiye edrim bunun yanında zamanında hergün spor yapardım 2 saat fln belki daha fazla bisikletim ve bandım var çeşitli diyetlerde denedim ama talinin ki çok gzl hem zayıflatıyo hemde aç kalmıyon alman gereken şeyleride alıyon ben 1 gün tam uyuyom 1 gün uyamıyom zaten az bişi kaldığı içinde rahatladım heralde 2 aydır fln aynı kilodayım bazı zamnlarda çok yememe rağmen
evet bayılyo ama bazende kalorili şeyler getiriyo çaktırmadan kilo aldırmaya çalıştırıyo sanırım bazenda çok zayıflamışın fln diyo
lahana güzel zayıflatıyo kapuska yemeğinede bayılyom zaten evde olunca lahana doğrayıp doğrayıp yiyom tokta tutuyo
yarın alıyım bak canım çakti bu arada gidip gelip brokoli atıyo ağzıma böyle gzl bişi olamaz sanırım yoğurtlamaya gerek kalmadan bitçek
ay banada gönder sanırım lahana sütte yapar bak sana hem süt yapan hemde zayıflatan bişi öneriyim rezene aktardan açık al çay gibi demliyon içiyon pktte demleme olanların pek faydası yok gibi
evet bayılyo ama bazende kalorili şeyler getiriyo çaktırmadan kilo aldırmaya çalıştırıyo sanırım bazenda çok zayıflamışın fln diyo
lahana güzel zayıflatıyo kapuska yemeğinede bayılyom zaten evde olunca lahana doğrayıp doğrayıp yiyom tokta tutuyo
yarın alıyım bak canım çakti bu arada gidip gelip brokoli atıyo ağzıma böyle gzl bişi olamaz sanırım yoğurtlamaya gerek kalmadan bitçek
evet kapuska yemegi cok güzel oluyor az önce yaptım bende
ayyy canımı istettiniz yawww
bende işten çıkınca lahana alayımda yarına yapayım çok canım istedi
bayılırım kapuskaya
yarına yapayım barii
kızlar yemeklere ne kadar yağ koyuyorsunuz
ay ne çok soru soruyorum dimi yaaaaa
ayyy canımı istettiniz yawww
bende işten çıkınca lahana alayımda yarına yapayım çok canım istedi
bayılırım kapuskaya
yarına yapayım barii
kızlar yemeklere ne kadar yağ koyuyorsunuz
ay ne çok soru soruyorum dimi yaaaaa
gece kafami yastiga koyunca gozumun onunden hic gitmi o gorumcemin uzerime saldirdigi oyana donuyorum ayni oyana donuyorum ayni ,baya bi zor uyuyorum aceba onlar rahat uyuyomuki merak ediyorum
evet canim bazende diyorum boyle olmasaydi ben o evden asla cikamazdim elimede bi firsatim gecti, esim diyo gel ev sakin iyi diye ,bende dedim ciktim o evden daha gelmem ,
bilmem canim insalla boylesi hayirli olur benim icin ,bazen diyorum keske olmasaydi niye yatim bazende olmasaydi benim omazdi diye ama insallah atlatirimda baya zor simdilik,herkes uzerime gelcek o eve git diye, ben gitmem dicem daha kotuoluncakya hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?