- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #1.641
akadaşım inan çok üzüldüm durumuna.Ama işe ii yanından bak.Eşin sana gerçekten değer veriyormuş ki senin yanında olmuş.Çok zor bi durum gerçektem.Allah yardımcın olsun.saolun kizlar iyiki varsiniz cok kotu durumdayim
az biliosunuz kayinvalidemle aram iyi degildi, dun baya bi tartistik ,biz ayni evde oturuyoduk
hemen esimi aradim ,ya gel hemen biletimi al yada cabuk evini ayir ben bu evde durmam dedim ,iste buda gelirken kaynimla geldiler, bide gorumcemi cagirmis, tabi gorumce gelince yine baya tartisma oldu ben aglaya sizlaya valizlerimi toplarken gorumcen odama girdi bana saldirdi ,beni evden kovdu cik git gozum gormesin ,mikro, kopek hayvan ,daha akliniza ne gelirse, elinde bisey vardi bana firlatti ,bende dedim kendine gel ,o anda esim ve kaynim kollarindan tuttu ve bu hala birak oldurcem ,gebercem ,allahim bi gorseniz saldiriyo bana, iceri aldilar orda daha bariyo ,esime sen bu kadini bosucaksin bi bosamada bi gorum ,onu bu evde istemiyorum ,toplasin defolsun gitsin diye, iste bende tup ne yim varsa herseyimi topladim ,daha gorumcen yolda giderken bile bana bagiriyo kopek git defol sen sylesin boylesin ,ve boylece herseyimi toladim esime dedim benim biletimi al gidioru, geride esim tamam ben seni birakim dedi ,dun hic bisey yemedim gecelere kadar agladimsenağlama 7 saatt almanyaya geldik ,esimde az once tekrar dondu fransaya dedim ben ancak gelirsem ayri vee gelirim ,ve aileyin bundan sonra yuzunu gormem ailesiylede akrabayiz bide,iste onu yolcu ettim ,simdi burdayim ,bilmiyorum ne zaman gitce
anlicaginizkayinvalidemle beni aramda sorundu ,o gorumcem karisamaz ve beni evden kovamazdi ,kaynanami affederim o beni icin bitti ,anlicaginiz cok cok kotu durumdayim ,gece geldik annem zorla biseyler yedirdi ,az almisim ,bu hafta baya giderkilo
insallah duzene girer
afiyet olsun canım valla ara öğünlerin süperr
sağol arkadaşım a.s.
nescafe falan dimi kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?