Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

kimse kalmamisken bende cikim bari anam benimde birsuru is var ,yigildi yapilcak isler ben hla burda cena caliyorum
hadi heîcinizi optum ,bugun giremem heralde artik yarin gorusuruz ,

12-19 ocak arasi diyet yarismasinda olanlar

sympathique.....................58.8

mehay..............................61.7

myocean76.......................58

dimplehawk......................62.4

whitehall..........................72.4

adasu ............................75.3

periza..............................88

kuzuzuzumbambino.........73.2

aSkiTo...........................80.8

HERKEZE SIMDIDEN BASARILAR ARKADASLAR

( Bu bir hatirlatmadir listemiz kaybolmasin aralarda, hadin bakim az kaldi ,kilo bildirimine)şutarafagitti

iste canim bizim turkiyemiz yicek yonunden zengin istedigin yerde istedigin gibi yersin hafifti agirdi ,
ama burda onun icinde alkol var ,onun icinde jelatin var, onun icinde domuz eti ,bazen duyorum ,bazi ekmekler uzerine domuz yagi suruluyomus anlicagin ,hep dikkat ediyorum ,bide is yerinde olunca
ama yinede ben cok dikkat ediyorum
ha canim ya masallah sende dunya turu yapiyosun ,say bakim nerelere git ve en cok nereyi begendin ,ama insanin memleketi bi baska oluyo dimi

çok iyi anlıyorum canım, kız ne dünya turu okumaya gittim Belçika'ya kaydirigubbakcemile4
Fransa, Almanya, Hollanda, Lüksemburg,Belçika işte bu kadar gezdimmm kaydirigubbakcemile4

kimse kalmamisken bende cikim bari anam benimde birsuru is var ,yigildi yapilcak isler ben hla burda cena caliyorum
hadi heîcinizi optum ,bugun giremem heralde artik yarin gorusuruz ,
kolay gelsin
12-19 ocak arasi diyet yarismasinda olanlar

sympathique.....................58.8

mehay..............................61.7

myocean76.......................58

dimplehawk......................62.4

whitehall..........................72.4

adasu ............................75.3

periza..............................88

kuzuzuzumbambino.........73.2

aSkiTo...........................80.8

HERKEZE SIMDIDEN BASARILAR ARKADASLAR

( Bu bir hatirlatmadir listemiz kaybolmasin aralarda, hadin bakim az kaldi ,kilo bildirimine)şutarafagitti
ne yarışması bu şeker
çok iyi anlıyorum canım, kız ne dünya turu okumaya gittim Belçika'ya kaydirigubbakcemile4
Fransa, Almanya, Hollanda, Lüksemburg,Belçika işte bu kadar gezdimmm kaydirigubbakcemile4

kız daha ne olsun..maaşallah..dünyayı dolaşmışın bee

kızlar günaydın dün annemler misafirimdi gece peynirli künefe yaptım menüdede kaşarlı kıymalı pide vardı kendime yapmadım künefeden cidden midem küçülmüş ama ufaklık bitiremeyince silme süpürme işi bana düştü şu diyet vesilesi ile mide alışmış az yemeğe kaçırsam bile azcı yiyodum zaten problemli bi midem var şimdi nasıl ağrıyo ölüyom oh oldu sen misin midenin sınırlarını zorlayan yarın gene sonuncu olcam ve ağrıyan midemle yiycem oklavayı

ay kimseciklerde yok hepiniz kaçamakmı yapıyonuz yoksa yakalarım ha tembeller uynamadınız mı yoksa hadi kalkın düdük çalıcam şimdi bgn abim dönüyo askerden onu görmeye gitçem önce evimi temizlemem lazım valla canımda hiç istemiyo midemde çok ağrıyo ama yarın mesai var mecburum i
brzdan çıkarım siz gelmeyin bakim sonra beni nasıl bulcaksınız

canım gözün aydın..miden içinde hafif bişiler ye..süt iç..bugün dikkat edersen yeiklerine miden rahatlar şeker

tşkrler canım artık öyle yapmaktan başka çarem yok ama eve süpürge atınca rahatladı gibi silmeye geçmeden önce bi bakim dedim size

Özlemcim gözün aydın hayatım, dikkat et kendine.

Kızlar ben okuluma gidiyorum bugün. Finallerim var bu hafta. Cumaya kadar yokum.

O yüzden şimdiden iyi haftalar herkese, umarım diyetleriniz güzel gider, sağlıklı bir şekilde kilo verirsiniz.

Kocaman öpüyorum sizi Şeniz

ay kimseciklerde yok hepiniz kaçamakmı yapıyonuz yoksa yakalarım ha tembeller uynamadınız mı yoksa hadi kalkın düdük çalıcam şimdi bgn abim dönüyo askerden onu görmeye gitçem önce evimi temizlemem lazım valla canımda hiç istemiyo midemde çok ağrıyo ama yarın mesai var mecburum i
brzdan çıkarım siz gelmeyin bakim sonra beni nasıl bulcaksınız

gözünüz aydın abicin dönüyomuş.abimin askerliği geldi aklıma ben çok ağlıyodum ama dönüş gerçekten muhteşem oluyo.rabbim asker yolu bekleyen size ve herkese yaşatsın bu mutluluğu:Saruboceq:gelelim diyetime henüz kaçamak yok iyi gidiyo .yarından sonra normal diyet yapıcam.şu kilolardan kurtulacğm günü sabırsızlıkla bekliyorum.hepimize kolay gelsina.s.

evet arkadaşlar aranıza ben de katılıyorum 15 ocaktan itibaren annemle beraber zayıflamak için eyleme geçtik :lepi: nivea bodynin dvdsini aldık nivea sıkılaştırıcı krem aldık kilo fazlam çok değil 3 kilo versem yeridir ama göbek ohooo aldı başını gidiyor. sağlıklı yaşam için formda gözükmek için zayıflamaya devam herkese kolay gelsin yerimsenibena.s.

Back
X