Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

kesin çözüm insanın beyninde ama diyetisyen kontrolinde yapılan diyetler daha sağlıklı ama diyetisyene gidip boğazını tutmazsan zayıflayamazsın

canim benimya evet cok fazla kilon var ,tamam pazartesi gunu gel sabah bize kilo bildirimini yap ,ve bir hafta kiyasiya yarisma olsun ,belkide sen birinci gelirsin tamam
pazartesi bekliyoruz

çok teşekkür ederim.sabah erkenden bildiricem kilomu ama bu hafta çok verebiliceğimi
sanmıyorum reglim gecikti.çok şişim:)))

offf yaa senağlama
1 aydır rejimdeyim ve hiç kaçamaksız herşey çokk güzel gidiyordu
istemeden de olsa haftasonuu bozmak zorunda kaldımm :mymeka:
cumartesi 2 ayrı yere misafirliğe gittik
ve pazar da bizde misafirler vardııı yedim mecburen pasta börek :utangac: :çok üzgünüm:
umarım telafi ederimm kafamçokkarıştı

ve bu sabah tartılma imkanım olmadı
haftasonuda misafirlikteydim annemlere gidemedim
cuma günkü kilom 61,8 şutarafagitti

günaydın kızlar,nasılsınız? bende cumartesi akşamı misafirlikteydim ve utanak yazıyorum yedim,hemde masada ne varsa ehepsinden yedim ama kilo almamışım çünkü dün telafi etmeye çalıştım.birdaha misafirliğe gitsemde bunu yapmayacağım ama kendime çok kızdım.sabah tartıldım kilom 63 kg.eklerseniz sevinirim

12-19 ocak arasi diyet yarismasinda olanlar

SON DURUM;

sympathique.....................58.8

mehay..............................61.7

myocean76.......................58

dimplehawk......................62.4 ------------ 61.8 (600 gr vermiş) kaydirigubbakcemile2

whitehall..........................72.4 ------------ 71.4 (1 kilo vermiş) :lepi:

adasu ............................75.3 ------------- 74.3 (1 kilo vermiş) :lepi:

periza..............................88

kuzuzuzumbambino.........73.2 ------------ 73.0 (200 gr vermiş) a.s.

aSkiTo...........................80.8

sempatik ve mehaycım belli olanları hemen ilan edeyim dedim.. :asigim:
ayrıca yarışmamıza katılmak isteyen arkadaşlar da var siz gelince bi el atarsınız

Son düzenleme:
gunaydinnnn kizlar nasilsiniz ,bende ancak gelebildim ,kusura bakmayin ,omrumun en kotu gununu dun yasadim:çok üzgünüm: ve suan annemin evinde almanyadayim cok kotuyum ,iyiki net vardi degilse giremezdim haberde veremezdim
neyde ben cuma gunu 58 kiloydu ,ve bugun tartildimki 58,2 olmusum bu hafta vermemisim ,yani 600 gr vermisim arkasaslar simdi listeyi duzenlicem ,bidaki yarisnaya katilanlar ve kilo bildirimi yapanlar icin

Back
X