Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Hcr sence yaptığım makrna kaç kaloridir içli köftedende 1 tane yiycem bide ben güleceksiniz ama makarnayı ekmeksiz yiyemiyom çok gzl oluyo ekmekle ya biri beni durdrmasın harika görünüyorlardı yedikten sonra hala bu kdr iyi olcam mı bilmiyom

ay bilemiyorum ki canım
amaaaan ye can boğazdan gelir :roflol:
mesela ben dün 6 tane içli köfte yedim toplam, öğlen 2, akşam 2, akşamdan sonra 2 :utangac:
ama küçüktü içli köfteler, vurmadan önce bunu düşünün lütfen :tomato:

Ay sen ne yapmışın benim rekorumu kıramadım ben 6 içli köfteyi 1 öğünde yerim ne diyon sen ehehehehehe seni vuracak yüzüm yok malesef ve çok az yemişin

Evet lafımı geri alıyom arkidişler şişkoyken yerdim öyle şimdi 1 tanede tıkanıyom iyi kıvırdım mıkine bgn içime cenavr kaçmiiş ay o aç ben değil talin bunları okusa beni listeden atar valla haklıda

Kız ben burda lak lak yaparken 9 yaşındaki kardeşim benim yerime bisiklet çeviriyo ağırlık kaldıryo aile ne içindir senin yapamadıklarını onlar yapçak demi ama

ya benim rejimden kastım hiçbir şey yemiyim aç gezim falan değil sadece çikolata bisküvi tost falan bunları bırakmak tabi ama nasıl herkes gözünün önünde yiyo sen yiyemiosun en çok bu koyuyo ya benden çok yiyenin 1 gram fazlalığı yok ya bugün sabah kahvaltısında domates ve peynir yedim öğlede salata ve ekmek yedim kepek ekmeğim yoktu normal yedim laelaelaelaelae akşama yoğurtlu brokoli varr kaydirigubbakcemile2

ben ne yedim yine biliyomusunuz hemde 3 dilim pizza yedim:mymeka:
genelde iki tane yiyodum fazla kaldi acikmistimda yedim
artik aksam yemem ,dun ne guzel kilo vermis gozuyodum ,ugun bi baktim almisim
valla pazartesi benim vermem gerek
eeee napiyonuz anam baya bi kaynatmisiniz bek yokken, aslinda giorip bakiyorum ama yazmaya zamanim olmuyodu
isler yogunlasti biraz

amaaaaaaaaan kızlar yaaa sağlığımızdan değerli mi kilolar gözünüzü seveyim.
çok abur cubur yemeyelim, hamur işi yemeyelim (sempatikçim kötü örnek olma :oklava: ) :roflol:
gerisi hallolur zaten

noluyo bakim gelmeyim yaniniza icli kofteler falan ,bak ben karismam oklavayi indiririm size:oklava:
gerci sizinde bana indirmeniz gerek ,kendime gelim azcik yawdelikafadulden

amaaaaaaaaan kızlar yaaa sağlığımızdan değerli mi kilolar gözünüzü seveyim.
çok abur cubur yemeyelim, hamur işi yemeyelim (sempatikçim kötü örnek olma :oklava: ) :roflol:
gerisi hallolur zaten

dimi ya bide marifet yapmis gibi pizza yedim diyorum :mymeka: al bana iste
tamam yemicem ,millet ornek almasin yavv

Back
X