Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

yaa kızlar noluyor icli köfteler pizzalar cerezlerr burası kilo alma bölümümü:oklava:

insanın canı istiyo diyetteyiz şurdaa delikafadulden:delphin:

hadi kizlar toparlanin bakim , fazla kaciranlar bugun en az yarim saat spor yapcak, bben fazla kacirdim kendime ceza 45 dk spor veriyorumkaydirigubbakcemile3
hadi bakim kaldirin kicinizi delikafadulden harekete baslayin kaydirigubbakcemile5

allahimya suna bak son 700 gr kalmis daha benim 10 kilom var ,daha ben pizzayla ugrasiyorum
uf ya pazartesiye inmem lazim ,ilk 3 giremem ,
ama girecem insallah

girersin bitanem bakma makara yapıyoruz
ama sen çok pizza yiyorsun bak, yani 2 dilim yiyorsun ama çok sık yiyorsun ben kaç kere gördüm senin pizza yedim yazdığını.

evet kac kez yiyorum ,ay napim sabah fazla yemem ,aksamda ,yemiyorum ,oglenleride ya pizza ye salata yiyoruz ,anacim buralarda oyle istedigin yenilmiyo ,her birinin icinde biseyler oluyo,
esim soyluyo ,bende mecburen almak zorunda kaliyorum ,ama tabi aksamlari yemiyorum yada sporla telafi ediyorum onu
ama gercekten bu aralar baya cok yedim ha onceleri yemezdik ,tamam bundan sonra yemicem ,yersemde en fazla bir dilim

evet kac kez yiyorum ,ay napim sabah fazla yemem ,aksamda ,yemiyorum ,oglenleride ya pizza ye salata yiyoruz ,anacim buralarda oyle istedigin yenilmiyo ,her birinin icinde biseyler oluyo,
esim soyluyo ,bende mecburen almak zorunda kaliyorum ,ama tabi aksamlari yemiyorum yada sporla telafi ediyorum onu
ama gercekten bu aralar baya cok yedim ha onceleri yemezdik ,tamam bundan sonra yemicem ,yersemde en fazla bir dilim

ah canımm bana mı anlatıyorsun oraları, 10 kilo almamın tek nedeni Belçika'da yediklerim. Neyin içinde ne var bilmediğim için sadece ekmek arası yiyordum, bir de çikolata tabi. Ondan sonra hooop 10 kilo aldım. Aman dikkat et sen de

iste canim bizim turkiyemiz yicek yonunden zengin istedigin yerde istedigin gibi yersin hafifti agirdi ,
ama burda onun icinde alkol var ,onun icinde jelatin var, onun icinde domuz eti ,bazen duyorum ,bazi ekmekler uzerine domuz yagi suruluyomus anlicagin ,hep dikkat ediyorum ,bide is yerinde olunca
ama yinede ben cok dikkat ediyorum
ha canim ya masallah sende dunya turu yapiyosun ,say bakim nerelere git ve en cok nereyi begendin ,ama insanin memleketi bi baska oluyo dimi

Back
X