• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

slm kizlarr nasilsiniz bakim diyetler nasil gidiyo
benim iyi gidiyo bazen kacamaklarim oluyoda
bu aralar eve cok asure geliyo ,kaynanamda yapti cok guzel olmus, icince bir tas falan iiyorum ,bu haftayi bi atlatsaydim
ne yedim ictim aklimda yok yazamaya vaktimde yok gunler baya dolu geciyo

canım senin kaynanan Türkiye de deilmiydi geri gelmiş demek senin hasretine dayanamamış bak :jeyyar:

selam kizlar 2 gundur yogunluktan pek giremedim ne yedigimide yazamadim..ama zaten oruclu oldugum icin tam diyet yapamiyorum mesela dun kizartma yedim ekmek arasi onu yapmistim aksama esime cunku mecburiyetten..sanirim su oruclar bitsin daha rahat diyet yapicam orucluyken diyet olmuyor...insan cok acikiyor saldiriyor herseye :((

gunaydin kizlar iki gundur dogru duzgun giremedim ne alemdesiniz bakalim iyisiniz insallah hepiniz.

gullucancigim hosgeldin once rahatla bir strese girersen hic kilo veremezsin azimli ol ve yediklerine dikkat edersen verirsin canim.

iki gun giremedim cunku misafir agirladim cok yoruldum ya
Allahtan bugun isim yok dun misafirlerim gidince evimi temizledim mis gibi yemekte var dunden kalanlar.

dun oruc tutmadim bugun tekrardan basladim 19.bugun ay az kaldi bir bitsin asil ozaman baslicak benim maraton

neyse bugunku menum dunden kalanlar

mercimek corbasi
firinda kofte ve patates
tvuklu mantarli sotem http://www.kadinlarkulubu.com/tavuk-yemekleri/209580-tavuklu-mantarli-sotemresimli.html

koy pittasi http://www.kadinlarkulubu.com/yoresel-yemekler/217966-koy-pittasiresimli.html

cacik,salata
veeeeeee afyon kaymagi(bunun tarifini simdi eklicem)hepsinden azcik azcik yiyicem sozsositososito

menu harikaymis iftara sendeyim bu aksamkaydirigubbakcemile3
valla orucluyken zor oluyor canim bende tam baslayamadim oruc yuzunden bitsin daha iyi olucak diyet programim...a.s

gunaydin mehay yakaladim sonunda seni oruca baslamissin bende tatile ciktim regl oldum ya son 11 gunum kaldi ama orucluyken olmuyor gulum ben denedim basaramadim vallahi insan acikiyor be gulum.
gunlerde kisa ama yinede acikiyor allahtan 4 de oluyor aksam ezani buda iyi birsey ben 4 yiyorum yemegimi esim 6.30 da geliyor isten o yalniz yiyor garibim.bakalim 1 hafta kendimi diyete alistirayim sonrasinda 11 gunude tutayim daha iyi diyet yaparim.

bugunku sabah kahvaltim

2 kupa sekersiz cay
kk kadar beyaz peynir
3 adet yesil zeytin
domates salatalik
2 dilim ekmek azcikte becel ve bal

carsiya cikacam biraz fazla yedim yanimada diyet biskuvi alicam.
carsiya cikacam ama hava cok soguk ya resmen ayaz azcik kar yagmis ama yinede soguk

misafirim vardi menu onlardan kalma buyur gel aksamada ayni menu var cok yapmisim yemegi bir kac kisi gelemedi sonradan fazlasiyla yemek kaldi.

gunaydin mehay yakaladim sonunda seni oruca baslamissin bende tatile ciktim regl oldum ya son 11 gunum kaldi ama orucluyken olmuyor gulum ben denedim basaramadim vallahi insan acikiyor be gulum.
gunlerde kisa ama yinede acikiyor allahtan 4 de oluyor aksam ezani buda iyi birsey ben 4 yiyorum yemegimi esim 6.30 da geliyor isten o yalniz yiyor garibim.bakalim 1 hafta kendimi diyete alistirayim sonrasinda 11 gunude tutayim daha iyi diyet yaparim.

bugunku sabah kahvaltim

2 kupa sekersiz cay
kk kadar beyaz peynir
3 adet yesil zeytin
domates salatalik
2 dilim ekmek azcikte becel ve bal

carsiya cikacam biraz fazla yedim yanimada diyet biskuvi alicam.
carsiya cikacam ama hava cok soguk ya resmen ayaz azcik kar yagmis ama yinede soguk

misafirim vardi menu onlardan kalma buyur gel aksamada ayni menu var cok yapmisim yemegi bir kac kisi gelemedi sonradan fazlasiyla yemek kaldi.

sorma canim burasida cok soguk disari cikilmiyor kar yagmisakannehir

bugunku sabah menunu begendim tam bir diyet menusu bu sekilde devamkaydirigubbakcemile5

bende iste 15 gun tutup regl olmustum bitti yine basladim 3 gundur ama 600-700 gr vermistim geri almisim orucla canim sikildi vallamafoldumben

bu arada emre kucagimda tek elle zor yaziyorum:ecrin_bebek: demin biraktim uyumustu o anda birkustu burnundan cikti garibimin nefes alamadi cok korktu cirpindi bayaabende kortum mafoldumben simdi kucagimda uyudu:emir_bebek:

ay topraksuu ablamda gelmis gunaydin ablacim opuyorumnanaktan

hoş buldum tatlım sizlerde hoş gelmişsiniz a.s.

bende kahvaltı olarak 1 paket diet bisküvi +büyük kupa şekersiz nescafe
birazdan 1 elma,1 portakal yiyecem öğle yemeği niyetine zemuszemus
ara yeşikçay
biraz sarı leblebi
akşamada yayla çorbası+karnıbahar salatası(yağsız)
siyah çay (olmazsa olmazım)

canim dikkat et emreye bos ver kalsin burasi oglun daha onemli bende cikiyorum zaten mecburen cikmam lazim carsiya esim is icin almanyaya gidecek kucuk el bagaji alicam bir kacta eksigim var onlari almam lazim oprum gorusuruz

mehaycım Allah bağışlasın canım oğluşunu
naçizane önerim (belki başkaları söylemiştir ama bende söylemek istiyorum izninle) uyurken kusmanın tehlikeli olmaması için bebişini yan yatır (tabii hep aynı yöne deil yoksa kafasının şekli hep yattığı yönde düzleşir ) ve karnını doyurduktan sonra mutlaka gazını çıkarttır
başka bir sorunu yoksa (mide üşütmesi...vs) gibi bebeklerde genelde geğirirken yediklerini çıkarırlar bu bizim istemediğimiz bişe tabii
bebişini sağlıkla,güle güle büyüt canım a.s.

hoş buldum tatlım sizlerde hoş gelmişsiniz a.s.

bende kahvaltı olarak 1 paket diet bisküvi +büyük kupa şekersiz nescafe
birazdan 1 elma,1 portakal yiyecem öğle yemeği niyetine zemuszemus
ara yeşikçay
biraz sarı leblebi
akşamada yayla çorbası+karnıbahar salatası(yağsız)
siyah çay (olmazsa olmazım)

karnibahar salatasini nasil yapiyorsun mayonezlemi degisik bir tarifse bende denerima.s

mehaycım Allah bağışlasın canım oğluşunu
naçizane önerim (belki başkaları söylemiştir ama bende söylemek istiyorum izninle) uyurken kusmanın tehlikeli olmaması için bebişini yan yatır (tabii hep aynı yöne deil yoksa kafasının şekli hep yattığı yönde düzleşir ) ve karnını doyurduktan sonra mutlaka gazını çıkarttır
başka bir sorunu yoksa (mide üşütmesi...vs) gibi bebeklerde genelde geğirirken yediklerini çıkarırlar bu bizim istemediğimiz bişe tabii
bebişini sağlıkla,güle güle büyüt canım a.s.

canim yan yatiriyorum dogdugundan beri zaten cunku hep cok kusuyor gecmedi su kusmalari...gazini mutlaka cikariyorum her mamadan sonra hatta bazen yarim saat ugrasiyorum ciksin diye bazen gaziyla birlikte bazende sonrasinda cok fena kusuyor selale gibi resmen doktor mamasini degistirdi bu ay kusmalara karsi mama varmis ondan aldim oncekinin bitmesini bekliyorum insallah digeri ise yarar...

cok saol fikirlerin ve onerilerin icin canimŞeniz

canım merak ettim gelişimi nasıl eğer bu kadar kusma sorunu varsa ve gelişimi normalse fazlada yediriyor olabilirsin
inşallah aldığın mama yarar canım opuyorumnanaktan

canim dikkat et emreye bos ver kalsin burasi oglun daha onemli bende cikiyorum zaten mecburen cikmam lazim carsiya esim is icin almanyaya gidecek kucuk el bagaji alicam bir kacta eksigim var onlari almam lazim oprum gorusuruz

tabiki oglum daha onemli canim o yuzden cogu zaman giremiyorum zaten 2-3 gun bazen 1 hafta..simdi uyuyor o yuzden burdayim yoksa imkani yok beni rahat birakmaz zatenkaydirigubbakcemile3:ecrin_bebek:

mehaycim biraz daha buyusun gecer kusmalari canim ilk baslarda hep oyle oluyormus.

off bende usudum yoruldum bol para harcadim herufuuum beni kesecekakannehir indirim vardi kendime makyaj malzemeleri aldim birde kazak alacaktim param cikismadikaydirigubbakcemile3onunda hafta sonu kocacima aldircam:hulya:

videoları izledim:)yesa sayende verdiğin hareketler acayip ii geliyo bana.yarın hemen bunlarada başlıyorum hihoyyyt

kızlar süper olmuş yarışma olduğu valla ama benim kilo yanlış şu an 85.9!:( lahana dietini 2 günlük detoks gibi yaptım şu ana diet araştırmasındayım uygun bi diet bulup yrn ona başlıycam inş!

kilo bildirim günlerimiz ne zaman?

@kvsr canim faydali olabildiysem ne mutlu valla ama bu videolar dedigim gibi biraz agir o yuzden hergun 1er tane yap canim kaydirigubbakcemile5

@handecem canim degistirdim kilonu aklinialirimsmile 8inde kilonuzu yazarsaniz aksama ya da geceye dogru yayinlarim olumunekankayizsmile

Son düzenleyen: Moderatör:
mehaycim oncellikle Allah kabul etsin oruclarini seninde dedigin gibi orucluyken diyet pek yuruyor emrenin de umarim kusmalari gecer opuyorumnanaktan

princess of rain
gule gule canim aldiklarini zemuszemus

benimde bugun menum iyiydi ama pek su icemedim o yuzden su saatten itibaren baslayim su icmeye birazdan da ip atlayip kondisyon bisikletini kullanacagim insallah :emir_bebek:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back