- Konu Sahibi lightcola fun
- #8.661
kilo bildirim günlerimiz ne zaman?
merhabalar...
yarışma 1-8 arası olduğuna göre bildirim cuma günü olmalı a.s.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kizlarr nasilsiniz bakim diyetler nasil gidiyo
benim iyi gidiyo bazen kacamaklarim oluyoda
bu aralar eve cok asure geliyo ,kaynanamda yapti cok guzel olmus, icince bir tas falan iiyorum ,bu haftayi bi atlatsaydim
ne yedim ictim aklimda yok yazamaya vaktimde yok gunler baya dolu geciyo
gunaydin kizlar iki gundur dogru duzgun giremedim ne alemdesiniz bakalim iyisiniz insallah hepiniz.
gullucancigim hosgeldin once rahatla bir strese girersen hic kilo veremezsin azimli ol ve yediklerine dikkat edersen verirsin canim.
iki gun giremedim cunku misafir agirladim cok yoruldum ya
Allahtan bugun isim yok dun misafirlerim gidince evimi temizledim mis gibi yemekte var dunden kalanlar.
dun oruc tutmadim bugun tekrardan basladim 19.bugun ay az kaldi bir bitsin asil ozaman baslicak benim maraton
neyse bugunku menum dunden kalanlar
mercimek corbasi
firinda kofte ve patates
tvuklu mantarli sotem http://www.kadinlarkulubu.com/tavuk-yemekleri/209580-tavuklu-mantarli-sotemresimli.html
koy pittasi http://www.kadinlarkulubu.com/yoresel-yemekler/217966-koy-pittasiresimli.html
cacik,salata
veeeeeee afyon kaymagi(bunun tarifini simdi eklicem)hepsinden azcik azcik yiyicem sozsositososito
oooooooff ya kimse yok kizlar niye kimse yok ya mehay nerdesin giiiiii emreyi uyutta gel bacimmm
okula gitmeden azcik konusurduk neyse kimsecikler yok bugun
gunaydin mehay yakaladim sonunda seni oruca baslamissin bende tatile ciktim regl oldum ya son 11 gunum kaldi ama orucluyken olmuyor gulum ben denedim basaramadim vallahi insan acikiyor be gulum.
gunlerde kisa ama yinede acikiyor allahtan 4 de oluyor aksam ezani buda iyi birsey ben 4 yiyorum yemegimi esim 6.30 da geliyor isten o yalniz yiyor garibim.bakalim 1 hafta kendimi diyete alistirayim sonrasinda 11 gunude tutayim daha iyi diyet yaparim.
bugunku sabah kahvaltim
2 kupa sekersiz cay
kk kadar beyaz peynir
3 adet yesil zeytin
domates salatalik
2 dilim ekmek azcikte becel ve bal
carsiya cikacam biraz fazla yedim yanimada diyet biskuvi alicam.
carsiya cikacam ama hava cok soguk ya resmen ayaz azcik kar yagmis ama yinede soguk
misafirim vardi menu onlardan kalma buyur gel aksamada ayni menu var cok yapmisim yemegi bir kac kisi gelemedi sonradan fazlasiyla yemek kaldi.
ay topraksuu ablamda gelmis gunaydin ablacim opuyorumnanaktan
hoş buldum tatlım sizlerde hoş gelmişsiniz a.s.
bende kahvaltı olarak 1 paket diet bisküvi +büyük kupa şekersiz nescafe
birazdan 1 elma,1 portakal yiyecem öğle yemeği niyetine zemuszemus
ara yeşikçay
biraz sarı leblebi
akşamada yayla çorbası+karnıbahar salatası(yağsız)
siyah çay (olmazsa olmazım)
mehaycım Allah bağışlasın canım oğluşunu
naçizane önerim (belki başkaları söylemiştir ama bende söylemek istiyorum izninle) uyurken kusmanın tehlikeli olmaması için bebişini yan yatır (tabii hep aynı yöne deil yoksa kafasının şekli hep yattığı yönde düzleşir ) ve karnını doyurduktan sonra mutlaka gazını çıkarttır
başka bir sorunu yoksa (mide üşütmesi...vs) gibi bebeklerde genelde geğirirken yediklerini çıkarırlar bu bizim istemediğimiz bişe tabii
bebişini sağlıkla,güle güle büyüt canım a.s.
canim dikkat et emreye bos ver kalsin burasi oglun daha onemli bende cikiyorum zaten mecburen cikmam lazim carsiya esim is icin almanyaya gidecek kucuk el bagaji alicam bir kacta eksigim var onlari almam lazim oprum gorusuruz
canım merak ettim gelişimi nasıl eğer bu kadar kusma sorunu varsa ve gelişimi normalse fazlada yediriyor olabilirsin
inşallah aldığın mama yarar canım opuyorumnanaktan
videoları izledim:)yesa sayende verdiğin hareketler acayip ii geliyo bana.yarın hemen bunlarada başlıyorum hihoyyyt
kızlar süper olmuş yarışma olduğu valla ama benim kilo yanlış şu an 85.9!lahana dietini 2 günlük detoks gibi yaptım şu ana diet araştırmasındayım uygun bi diet bulup yrn ona başlıycam inş!