- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #8.621
selam kizlar yeni yiliniz kutlu olsun.
benim dun yediklerim
bir tas corba
sebze yemegi salata ve birazda tatli:kedi:
sonra cay yanina kraker ve kuruyemis azcik emme
sonra meyve gece 4 de sahur yaptim sandvic yedim bu kadar.
bugunde menumde kofte ve patates kizartmasi var esim istedi:umursamaz:ne yapcam ben mafoldumben
topraksuu ablam hosgeldin yeniden
anam herkes burada mehay gidiyor sempatim kirmiziligini kullanip kendini offline gosteriyor cakalll seniiii:jeyyar:
bende cikiyorum isim var looo hemde kocacigim evde bugun holidayhihoyyyt
canim mesajini gormeden yazmistim 55 iyi olur bence de:lepi: yuruyuse tekrar basladiysan bi de dikkat edersen tabii en onemlisi bize takilirsan verirsin canim sen zemuszemus
oruclu oldugun iin hosgoruyorum seni yoksa biliyorsunklava:
hemidem nasil caklllzemuszemusŞenizvay tilki vayyy bende bu kiz nasil online gozukmedigi halde yaziyor diyorumsırnaşık şey
cakal hakkatendelikafadulden:roflol:
heye ben dolaniyom gizliden gizliden ,simdi de utuye baslaim ,
birazcil leblebi yiyorum ,:)
daha yeni girdim oyüzden geç farkettim biraz ama şu listeye bende katılabilirmiyim acaba???
tabii ki canim ayip ediyosun ya sensiz olur mukaydirigubbakcemile3 hemen ekleyim canim bugun ilk gunumuzde neyseki iyi gecti benim birincilige oynuyorum kaydirigubbakcemile3[/QUO
saolun:)63 benimde.daha 1 kilo anca verebildim.çok hareketsizim benya.sporla hiç alakam yok.inşallah burda bende başarıcam :dance:
tabii ki canim ayip ediyosun ya sensiz olur mukaydirigubbakcemile3 hemen ekleyim canim bugun ilk gunumuzde neyseki iyi gecti benim birincilige oynuyorum kaydirigubbakcemile3[/QUO
saolun:)63 benimde.daha 1 kilo anca verebildim.çok hareketsizim benya.sporla hiç alakam yok.inşallah burda bende başarıcam :dance:
oo ben 65 yazmistim canim simdiden 2 kilo verdin bile kutlarimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 insallah canim hepberaber hersey cok guzel olacak yavas yavas yarim mekiklerle basla hatta mekik degil de oturup kalkma hareketi ile basla canim one dogru egilme sirtin dumduz olsun dik dur oturup kal 10-20 kere yap hadi bi canim :lepi:
pardon 2 kilo verebilidimmm
oo ben 65 yazmistim canim simdiden 2 kilo verdin bile kutlarimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 insallah canim hepberaber hersey cok guzel olacak yavas yavas yarim mekiklerle basla hatta mekik degil de oturup kalkma hareketi ile basla canim one dogru egilme sirtin dumduz olsun dik dur oturup kal 10-20 kere yap hadi bi canim :lepi:[/QUOTE
daha çok heveslendim şimdi hemen başlıyorum bu hareketlere..oturduğum yerden bikalkabilsem.ayr bisorunum daha var hareketsiz olduğum kadar uykuda da problemimvar malesef sabahları erken kalkamıyorum sürekli uyumaca mirmirmirmir..listenin başlarında görmek nasip olur banada inşallah
inşallah valla.hemen başlıyorum yarın söylediklerinize.buarada video açılmadı:1no2:
canimm ben de aciliyor ama bi daha bi denermisin degistirdim ama acilmazsa da youtube a
Model Fitness: David's abs routine yazarsan ilk cikan video kolay gelsin kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?