Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

oruclu oldugun iin hosgoruyorum seni yoksa biliyorsunklava:

anam herkes burada mehay gidiyor sempatim kirmiziligini kullanip kendini offline gosteriyor cakalll seniiii:jeyyar:

bende cikiyorum isim var looo hemde kocacigim evde bugun holidayhihoyyyt

vay tilki vayyy bende bu kiz nasil online gozukmedigi halde yaziyor diyorumsırnaşık şey
cakal hakkatendelikafadulden:roflol:

eee kizlarrr birazcik torpilliyim canim anlayin istedelikafadulden:hulya:
boyle pek guzel oluyo bee ,nerdeyim ne yapiyorum ne zaman geldim gittim bilen yokkaydirigubbakcemile3

canim mesajini gormeden yazmistim 55 iyi olur bence de:lepi: yuruyuse tekrar basladiysan bi de dikkat edersen tabii en onemlisi bize takilirsan verirsin canim sen zemuszemus

saol canım evet 55 iyidir bana hihoyyyt tabikii severek takılacağım sizlere zaten birbirimize
destek için burda deilmiyiz kaydirigubbakcemile5

hoş buldum prensesim çok saol canım opuyorumnanaktan

oruclu oldugun iin hosgoruyorum seni yoksa biliyorsunklava:

sorma mehaycim ipin ucu kacti ben bu herufu oldircigim:mymeka:cok yedim allahtan kofteyi kizartmadim grillde yapiyorum yagsiz oluyor patates kizartmasini az yedim zaten:kedi:
ama oturmican biraz hareket cekmem lazim.yakmam lazim bu kaloriyi:gitme:

vay tilki vayyy bende bu kiz nasil online gozukmedigi halde yaziyor diyorumsırnaşık şey
cakal hakkatendelikafadulden:roflol:
hemidem nasil caklllzemuszemusŞeniz

heye ben dolaniyom gizliden gizliden ,simdi de utuye baslaim ,
birazcil leblebi yiyorum ,:)

gez bakalim gizli gizli nasil olsa kazen tarafindan torpillisinkaydirigubbakcemile3bunu duymasi kazen banlar beni kizzzzzzzemuszemus

bugün yediklerimi yazayım cokacimcoook

sabah - geç kalktığımız için sabah-öğle bir yapıldı klasik kahvaltı
ara - sade nescafe
akşam-menemen,salata,2 dilim ekmek
ara-şekersiz çay
ara-2 yeşil elma

yediklerim bu kadar sositososito

canim masallah pek iyiymis

ben de yaktigim kalorileri yaziyim bari
sabah kalkinca mekik
200 kalori kondisyon bisikleti

aksam biraz once 300 kalori kondisyon bisikleti tekrardan

ip atlayacagim bi de tekrardan mekik tamamdir hobaaaaaaa:)

daha yeni girdim oyüzden geç farkettim biraz ama şu listeye bende katılabilirmiyim acaba???

tabii ki canim ayip ediyosun ya sensiz olur mukaydirigubbakcemile3 hemen ekleyim canim bugun ilk gunumuzde neyseki iyi gecti benim birincilige oynuyorum kaydirigubbakcemile3

ya listeyi surekli yenileyesim tekrar tekrar yazasim geliyor yaa:))

YARISMAMIZ BASLIYOR (1-8 OCAK)

1-Mehay------------------------------67
2-Sympathıque------------------63
3-Yesa---------------------------------50.5
4-Bulut--------------------------------73
5-Princess of Rain------------67
6-Ozlemyb-------------------------88
7-papatyha---------------------------76
8-topraksuu--------------------------63
9-kvsr-------------------------------------63

Son düzenleyen: Moderatör:

canim cok iyi vermissin 2 kilo bence sabah gec kalksan bile kalkar kalmaz hareket yap mekik falan ama kesinlikle yarin mekik bi de bi video vereyim canim cok guzel bi video umarim yardimci olur tabii bi de yatmadan once yaparsan super olur valla :lepi:

http://www.youtube.com/watch?v=bbFJRIZ4qD0

Son düzenleyen: Moderatör:
inşallah valla.hemen başlıyorum yarın söylediklerinize.buarada video açılmadı:1no2:

canimm ben de aciliyor ama bi daha bi denermisin degistirdim ama acilmazsa da youtube a

Model Fitness: David's abs routine yazarsan ilk cikan video kolay gelsin kaydirigubbakcemile5

canimm ben de aciliyor ama bi daha bi denermisin degistirdim ama acilmazsa da youtube a

Model Fitness: David's abs routine yazarsan ilk cikan video kolay gelsin kaydirigubbakcemile5

çok saolun bakıcam buna şimdi uyumam lazımmirmirmirmir kolay gelsin sizede.sıkı bidiyetle yarına görüşmek üzerekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…