Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

merhaba kıslarrrrrrrrrrr a.s. ben geldim uzun zamandır yoktum herkesin yeni yılı kutlu olsun
sempatik prenses ve diğer arkadaşlar nasılsınız
sempatik o ne kıs sende kilo almışsın ben gibi ( bu :mymeka: hem sana hem bana gelsin )
ama artık burdayız birbirimize destek vererek atacağız bu pis yağları inşallah

yeni yarışma başlamış galiba benide ekleyin lütfen kilom 63 senağlama en az 5 kilo vermem gerekiyor

masallah listemize, hadi bakalim cumaya ne kaldi surda:teytey::teytey::teytey:

haaaaaaaaaaa bu arada unuttum herkesin yeni yili kutlu olsun ,hadi bu yeni yilda incecik olalim :lepi:
saglikli ve mutlu bisekilde gecirelim, tam 2010 birindde diyete basladik hayirli olur insallah bize bu yeni yil

oy massallah ablma hosgeldin seninde yeni yilin kutlu olsun , seni gordugume sevindimkaydirigubbakcemile5

bana gelince iyimde iste davul gibi oldum ,aynen hepsini aldim kilolarin simdi yeniden basla baya bi vermistimya, ben bu topikten disari cikinca aliyorum ,burdan ayrilmak bana yaramiyomafoldumben

senle benim suan kilomuz ayni haa yine senin 5 kilo vermen gerekmis, benim en az 10 kilo vermem gerekli
insallah buguzel yeni yilda incecik oluruz

yesa gelsin senide ekler listeye ,bizzaten listenin vazgecilmeyenlerdeniz
bi moonrosemiz eksik, en azimlimiz oydu,o snirim azcik bisey aldi ama yinede kilosunu koruyo aferin onaa.s

hosgeldin aramiza canima.s.

hoş buldum canım sıkma canını vereceğiz inşallah kaydirigubbakcemile5
herşey güzel olacak inşallah burdayız artıkın oleyyyyyyyyyy kimse tutamaz bizi :))

topraksuu canim hosgeldin ekledim seni listemizeee opuyorumnanaktan

haydi yok mu arttirannn kaydirigubbakcemile5

ben de sabah kalktim hareketlerimi yaptim sicak suyumu ictim

kahvaltilik gevregi ve sut yedim cokacimcoook

sonra bisiklet 200 kaloriiikaydirigubbakcemile2

elimde suyum geldim yine laelaelaelaelae

iyi ettin hosgeldin canim...ben su anda spor yapamiyorum gecersen beni bu yuzden gecersin..naniknanikmalum sezeryan dogum dikislerim hala aciyor:gitme:

hmm o zaman kilon cokda asiri degil bence 50 kilo olsan super olur..senin hedefin kac???

evet aşırı deil kilom şimdilik ilk hedefim 58 burdan ayrıldığımda olduğum kilom daha sonrasındada 2-3 kilo daha versem yeter bana yaşım genç olmadığı için çok fazla incelemem hoş durmuyor bana 55 yeter yani
bu arada yürüyüşlerede yeniden başladım zaten yürüyüşü bıraktığım için geri aldım neyse yeniden başladım şükür

selam kizlar yeni yiliniz kutlu olsun.

benim dun yediklerim
bir tas corba
sebze yemegi salata ve birazda tatli:kedi:

sonra cay yanina kraker ve kuruyemis azcik emme
sonra meyve gece 4 de sahur yaptim sandvic yedim bu kadar.

bugunde menumde kofte ve patates kizartmasi var esim istedi:umursamaz:ne yapcam ben mafoldumben

topraksuu ablam hosgeldin yeniden

canim mesajini gormeden yazmistim 55 iyi olur bence de:lepi: yuruyuse tekrar basladiysan bi de dikkat edersen tabii en onemlisi bize takilirsan verirsin canim sen zemuszemus

anam herkes burada mehay gidiyor sempatim kirmiziligini kullanip kendini offline gosteriyor cakalll seniiii:jeyyar:

bende cikiyorum isim var looo hemde kocacigim evde bugun holidayhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…