• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

selam kizlar bugun tekrardan oruca basladim iftara ne yapsam kararsizim :((

Allah kabul etsin canim valla ben yemekten pek anlamiyorum soyle saglikli, kalorisi az seyler yap kaydirigubbakcemile3
bu arada sabah
ilik su
kahvaltilik gevregi
sut
mekik
oturup kalkma hareketi hihoyyyt

selam kizlar bugun tekrardan oruca basladim iftara ne yapsam kararsizim :((

Allah kabul etsin canım :Saruboceq:

bende dün aşure yaptım tüm günüm onunla geçti neredeyse
dün yediklerim cokacimcoook
sabah-1 paket diet bisküvi,şekersiz kahve
öğle 2 kase aşure
akşam klasik kahvaltı
yeşilçay :içelim:

canim cok iyi vermissin 2 kilo bence sabah gec kalksan bile kalkar kalmaz hareket yap mekik falan ama kesinlikle yarin mekik bi de bi video vereyim canim cok guzel bi video umarim yardimci olur tabii bi de yatmadan once yaparsan super olur valla :lepi

2gündür çok güzel gidiyo diyet.söylediğiniz oturup kalkma hareketlerine başladım uyanınca 20 defa birde yatmadan önce gece 20 defa yapıyorum.buarada öğleyin kahvaltı yaptığım için ben 1 dilim kepek ekmeği şekersiz çay biraz peynir 7 tanede zeytin yiyorum ama su çok içemediğim için kahvaltıda çayı 3 bardak falan içiyorum şekersiz tabi.akşam 7den öncede yine yarım dilim kepek ekmeği bikase çorba bol salata varsa sebze yemeği yiyorum.biraz fazlamı oldu ne??CADIARZU

canim cok iyi vermissin 2 kilo bence sabah gec kalksan bile kalkar kalmaz hareket yap mekik falan ama kesinlikle yarin mekik bi de bi video vereyim canim cok guzel bi video umarim yardimci olur tabii bi de yatmadan once yaparsan super olur valla :lepi

2gündür çok güzel gidiyo diyet.söylediğiniz oturup kalkma hareketlerine başladım uyanınca 20 defa birde yatmadan önce gece 20 defa yapıyorum.buarada öğleyin kahvaltı yaptığım için ben 1 dilim kepek ekmeği şekersiz çay biraz peynir 7 tanede zeytin yiyorum ama su çok içemediğim için kahvaltıda çayı 3 bardak falan içiyorum şekersiz tabi.akşam 7den öncede yine yarım dilim kepek ekmeği bikase çorba bol salata varsa sebze yemeği yiyorum.biraz fazlamı oldu ne??CADIARZU

cok canim bence cok guzel olmus ozellikle hareket kismi super en onemli madde ac kalmadan zayiflamak ona dikkat edersen bi de su icersen super olurr kaydirigubbakcemile4

slm kizlarr nasilsiniz bakim diyetler nasil gidiyo
benim iyi gidiyo bazen kacamaklarim oluyoda
bu aralar eve cok asure geliyo ,kaynanamda yapti cok guzel olmus, icince bir tas falan iiyorum ,bu haftayi bi atlatsaydim
ne yedim ictim aklimda yok yazamaya vaktimde yok gunler baya dolu geciyo

slm kizlarr nasilsiniz bakim diyetler nasil gidiyo
benim iyi gidiyo bazen kacamaklarim oluyoda
bu aralar eve cok asure geliyo ,kaynanamda yapti cok guzel olmus, icince bir tas falan iiyorum ,bu haftayi bi atlatsaydim
ne yedim ictim aklimda yok yazamaya vaktimde yok gunler baya dolu geciyo

oo canim ya sen asure ben cikolaata ne olacak bizim bu halimiz valla laelaelaelaelae regl oldugum icin resmen cikolata krizim geliyoo yaaaa dun fenaydi ama bugun daha iyiyim insallah :lepi:

kızlar bende bu topıge yenı gırdım.bende tup bebek taraflarındakı topıklerdetım oyuzden buraya yenı denk geldım.benımde zayıflamam lazım kızlar bana akıl verın ben nasıl zayıflarım
boy 1,66
kilo75
65 ınsem yetıcek bana ama hıc gayretım yok ıstedıgım herseyı yıyom ondan sonra ben ne yaptım su halıme bak dıyorum yaa.ıkıncı tup bebek denememe kadar enazından 5kg versem
kızlar bırde oturarak calsıyorum hıc hareletım yok bılgılerınızı beklıyorum yaa

gunaydin kizlar iki gundur dogru duzgun giremedim ne alemdesiniz bakalim iyisiniz insallah hepiniz.

gullucancigim hosgeldin once rahatla bir strese girersen hic kilo veremezsin azimli ol ve yediklerine dikkat edersen verirsin canim.

iki gun giremedim cunku misafir agirladim cok yoruldum ya
Allahtan bugun isim yok dun misafirlerim gidince evimi temizledim mis gibi yemekte var dunden kalanlar.

dun oruc tutmadim bugun tekrardan basladim 19.bugun ay az kaldi bir bitsin asil ozaman baslicak benim maraton

neyse bugunku menum dunden kalanlar

mercimek corbasi
firinda kofte ve patates
tvuklu mantarli sotem http://www.kadinlarkulubu.com/tavuk-yemekleri/209580-tavuklu-mantarli-sotemresimli.html

koy pittasi http://www.kadinlarkulubu.com/yoresel-yemekler/217966-koy-pittasiresimli.html

cacik,salata
veeeeeee afyon kaymagi(bunun tarifini simdi eklicem)hepsinden azcik azcik yiyicem sozsositososito

oooooooff ya kimse yok kizlar niye kimse yok ya mehay nerdesin giiiiii emreyi uyutta gel bacimmm

okula gitmeden azcik konusurduk neyse kimsecikler yok bugun

merhabalar kızlar ben döndüm bu sefer kararlı döndüm dün lahana dietine başladım bugün 2. günüm yapma etme zararlı demeyin nolur çünkü ben böyle ani bi başlangıç yapmazsam hiç yapamıyorum! bunu ir hafta tamamlıycam inşallah kaçamaksız sonra normal bi diete geçicem hergün tartılıyorum herün sonuçları da yazıcam bugün sonuç: 86.8 - 85.9 :lepi: bu bir hafta verdiğim kilolar motive etcek beni inş ondan sonra daha sağlıklı şeylere dönücem

YARISMAMIZ BASLIYOR (1-8 OCAK) ne basliyoru yaa basladi basladi hobaaa:)

1-Mehay------------------------------67
2-Sympathıque------------------63
3-Yesa---------------------------------50.5
4-Bulut--------------------------------73
5-Princess of Rain------------67
6-Ozlemyb-------------------------88
7-papatyha---------------------------76
8-topraksuu--------------------------63
9-kvsr-------------------------------------63
10-gullucan----------------------------75
11-handecem-----------------------85.9

herkesler hosgelmis ekledim kizlar sizleri de yarismamiza benimm bugunum iyiydi cikolatalar olmasa ahh bi :olmaz:

Son düzenleyen: Moderatör:
benim içinde tam olarak yarın başlıyor artık bu hafta iddialı deilim ama önümüzdeki hafta birinciliği kimseye kaptırmam ona göre naniknanik benden söylemesi
yürüyüşlerede başladım hergün 1,5 saat yürüyorum birazda dikkat ettimmi yediklerime tamamdır kaydirigubbakcemile3
herkese kolay gelsin sağlıklı zayıflamalar diliyorum a.s.

gullucan ve handecem aramıza hoş geldiniz a.s.

bugün çok güzel başlamıştım ilk defa erken kalktım sabah 1 dilim kepek ekmeği şekersiz çay peynir ve bikaç tanede zeytin yedim kahvaltım düzene oturdu sonunda neyse hiç hareket etmeyen ben bugün 3saat yürüyüş yaptım yani yapmışım farkında değilim tabi gezerken:))ayrıca yesa ark.dediği hareketleri aynen uyguladım ama sonu berbattı akşam yemeğim hala düzene girmedi biraz kaçırıyorum cokacimcoook :oklava:

benim içinde tam olarak yarın başlıyor artık bu hafta iddialı deilim ama önümüzdeki hafta birinciliği kimseye kaptırmam ona göre naniknanik benden söylemesi
yürüyüşlerede başladım hergün 1,5 saat yürüyorum birazda dikkat ettimmi yediklerime tamamdır kaydirigubbakcemile3
herkese kolay gelsin sağlıklı zayıflamalar diliyorum a.s.

gullucan ve handecem aramıza hoş geldiniz a.s.

bugün çok güzel başlamıştım ilk defa erken kalktım sabah 1 dilim kepek ekmeği şekersiz çay peynir ve bikaç tanede zeytin yedim kahvaltım düzene oturdu sonunda neyse hiç hareket etmeyen ben bugün 3saat yürüyüş yaptım yani yapmışım farkında değilim tabi gezerken:))ayrıca yesa ark.dediği hareketleri aynen uyguladım ama sonu berbattı akşam yemeğim hala düzene girmedi biraz kaçırıyorum cokacimcoook :oklava:

topraksucum canim masallah valla yuruyus pek etkili ben de cok eskiden en sisman oldugum zamanlarda ilk yuruyus ile kilo verdim kaydirigubbakcemile5 herkes iddali valla gorucez bakalimopuyorumnanaktan

kvsrcim masallah valla dur sana bizim grubun kocunun verdigi muhtesem videolari paylasiyim 8dk lik 3u de birbirinden guzel ben bugun 3unu de yaptim biraz agir oluyo o yuzden ilk basta hergun bi taneyle baslayip sonra cogaltabilirsin canim

8 minute abs

8 minute abs

8 Minute Buns

videoları izledim:)yesa sayende verdiğin hareketler acayip ii geliyo bana.yarın hemen bunlarada başlıyorum hihoyyyt

kızlar süper olmuş yarışma olduğu valla ama benim kilo yanlış şu an 85.9!:( lahana dietini 2 günlük detoks gibi yaptım şu ana diet araştırmasındayım uygun bi diet bulup yrn ona başlıycam inş!

Back