• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ayy canim gulesim geldi birdensırnaşık şey burasi 67 kilolular topigi olmus sanki herkes 67 kilodelikafadulden bu seferki yaris daha zevkli olucak sanirim bakalim once kim inecek 60 lara...
benimde 15 gun borcum bitti bugun bende regl oldum sonra tekrar baslayip bitirene kadar tutucam sonrada guzel bir diyete basliycam..ve en gec mart ayina kadar 60 olmam sart....bende sabahlari 67 geliyorum....:jeyyar:

ozaman ne diyoruz bekle bizi mart biz geliyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzkaydirigubbakcemile4

kizlar eskisi gibi yarisma duzenlesek nasil olur ??hos olur degilmi hem motivasyonumuz artar hem daha iyi kilo veririz.... :))
evettt soyleyin bakalim kimler katilacak diyet yarismasina????

merhaba arkaadaslar bende zayıfla mak ıstıyorum. 160 boyunda 73 kıloyum. pko hastasıyım malesef. kılo vermem cok zor oluyor. gecen ay 75.8dım. destekle zayıflarım ınşallah ılk hedefım 65.

Kizlar aslinda hergun neler yedigimizi yazsak iyi olur aslinda ogun ogun ama eksiksiz..boylece bakariz kim ne yemis ne kadar spor yapmis ve kac kilo vermis...
en onemlisi en dogru ve saglikli kim beslenmis..ne dersiniz????

insallah canim...boy kacti??:uhm:

boy pek yok canim 1.57 arada 10 fark olsun diye cabaliyorum buraya pek yazamiyorum genelde 50-59 arasi zayiflamak isteyenlerdeyim ama yarisma falan olursa katilmak isterim bu forumun emegi buyuk bende herseyi burdan ogrendim
pirinc lapasi bile yapardik persembeleri
kalkinca elma sirkesi su icerdik hepberaber
ne gunlerdi kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

Kizlar aslinda hergun neler yedigimizi yazsak iyi olur aslinda ogun ogun ama eksiksiz..boylece bakariz kim ne yemis ne kadar spor yapmis ve kac kilo vermis...
en onemlisi en dogru ve saglikli kim beslenmis..ne dersiniz????

evet olabılır arkadasım. ben cok dengesız beslenıyorum aslında. hem yanlışlarımızı da bırbırımıze aktarırırız

slm kizlar bura bensiz olurmu hic :))
verdigim kilonun fazlasiyla aldim
ve suan bi gorseniz beni heryerim cikti patlicak bomba gibiyim ayni
once diyete basladigim kiloya geri geldim ,yesem hemen aliyorum
kiyafetlerim olmuyo zar zor olduruyorum ,ozamanda oturunca heryerim kat kat oluyo :))
ve ayni kisiler toplaniyo
mehay hanim hamile kaldi dogurdu geldi kilo vermeye, biz hala al ver al ver ugrasiyoruz omrumuz geciyo
bende zaten okuldan bi arkadasla pazartesi baslicaktik,burasida benim icin cok daha iyi olur

slm kizlar bura bensiz olurmu hic :))
verdigim kilonun fazlasiyla aldim
ve suan bi gorseniz beni heryerim cikti patlicak bomba gibiyim ayni
once diyete basladigim kiloya geri geldim ,yesem hemen aliyorum
kiyafetlerim olmuyo zar zor olduruyorum ,ozamanda oturunca heryerim kat kat oluyo :))
ve ayni kisiler toplaniyo
mehay hanim hamile kaldi dogurdu geldi kilo vermeye, biz hala al ver al ver ugrasiyoruz omrumuz geciyo
bende zaten okuldan bi arkadasla pazartesi baslicaktik,burasida benim icin cok daha iyi olur

heyyyyyyyyyyyyyyy:sm_cool: yasasinnnn olmaz tabiiiidelikafadulden
kac kilosun once de bakayim:jeyyar:
varmisin yarisa gene:1rolleyes:

boy pek yok canim 1.57 arada 10 fark olsun diye cabaliyorum buraya pek yazamiyorum genelde 50-59 arasi zayiflamak isteyenlerdeyim ama yarisma falan olursa katilmak isterim bu forumun emegi buyuk bende herseyi burdan ogrendim
pirinc lapasi bile yapardik persembeleri
kalkinca elma sirkesi su icerdik hepberaber
ne gunlerdi kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
he valla sorma :)))hey gidi heyyyyykaydirigubbakcemile3
ogure bogure yerdik lapalari:roflol:sırnaşık şey
evet olabılır arkadasım. ben cok dengesız beslenıyorum aslında. hem yanlışlarımızı da bırbırımıze aktarırırız

kesinlikle cok faydasini gorucez diyorum ben...bebegim kucuk oldugu icin hergun giremiyorum ama cok fazla vakit geciremesemde hergun girip yediklerimi yazmaya calisacagim...
emin olunki benden de ogreneceginiz cok faydali seyler olucak...a.s

bu arada yarisma listesi ellerinden oper sempatigim bebegim cok kucuk biliyorsun aglayip duruyor kucak istiyor hep kucagimdaykende fazla nete giremiyorum yazamiyorum cunku..liste bir sureligine ellerinden oper askummmm....kizlar haydi yarisa....

valla oyle canim yaa :))
ama ben su an yurt disinda oldugum icin pirinc lapasi ya da elma sirkesi yapacak durumda degilim

ama en guzel yani 6dan once yemek faslini bitiriyoruz
ve de ogle yemegi yemiyoruz bi seylerle gecistiriyoruz sandvic corba ya da meyve

herkeslere kolay gelsin ben de varim yarista :))

heyyyyyyyyyyyyyyy:sm_cool: yasasinnnn olmaz tabiiiidelikafadulden
kac kilosun once de bakayim:jeyyar:
varmisin yarisa gene:1rolleyes:

olmammi kiz olurum tabi
sen merak etme ben burdan hic cikmam, bak simdi versem yine alirim ,allhim bana bi bunye vermis azcik ye hemen al hemde fazlasiyle
neysem kiloma gelince en son 62 di mafoldumben

bu arada yarisma listesi ellerinden oper sempatigim bebegim cok kucuk biliyorsun aglayip duruyor kucak istiyor hep kucagimdaykende fazla nete giremiyorum yazamiyorum cunku..liste bir sureligine ellerinden oper askummmm....kizlar haydi yarisa....

canim ya artik bende evde degilim hergun sabahtan aksama kadar okula gidiyorum ,cumartesi calisiyorum ,ancak pazarim ,var yada aksam
veya baskasi yapsin ,okul olmasaydi yapardim ben ,malum alistin artik liste yapmaya :hulya:

valla oyle canim yaa :))
ama ben su an yurt disinda oldugum icin pirinc lapasi ya da elma sirkesi yapacak durumda degilim

ama en guzel yani 6dan once yemek faslini bitiriyoruz
ve de ogle yemegi yemiyoruz bi seylerle gecistiriyoruz sandvic corba ya da meyve

herkeslere kolay gelsin ben de varim yarista :))

canim bencede en iyisi aksamlari yememek ,ben onceki verdigimde aksamlari fazla yemiyodum onda verdiydim ,ama sonrasinda az yesen hemen aliyosun ,hep dengeli olcak ,tabi senin dedigin gibi belirli saattensonra yememek ,yesil cayla desteklemek
spora gelince ben yokum malesef

bide niye lapa falan yapamiyosun ,bizde yurt disindayiz gizz

olmammi kiz olurum tabi
sen merak etme ben burdan hic cikmam, bak simdi versem yine alirim ,allhim bana bi bunye vermis azcik ye hemen al hemde fazlasiyle
neysem kiloma gelince en son 62 di mafoldumben

abowwwwwwwakannehir kiz nittin sen???
neyse sorun degil asariz burda bu sorunlari sen hic merak etme kilo dedigin nedir bize viz gelirrrrr:teytey::dance: hep birlikte el ele:1hug:
biliyorsun bende verip verip aliyordum ama pes etmedim :)))

Back