• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

slm kızlar nasılısnız?
prenses tebrık ederım cnm senı rabbım hayırlısıyla kucana almayı nasıp etsın
sempatım nasılsın ?mehaycım sen nasılsın nasıl gıdıyor az kaldı son a artık hayırısıyla ınsallah bır nefeste.... cumartesı bızımde kırkımız cıkıyor artık bu arada ben 66kılo olmusum ınanamadım sanırım tartı yanlıstı dedım ama bılemıyorum doğum şişlığım var sanırım bıraz daha ... hayırlısı bakalım ramazan sonrası buradayım ınsallah bende ...

cok tesekkur ederim arkadaslar cok sagolun ya valla cok duygulaniyorum ya Rabbim banada nasip etti ve arkadaslarim tebrik ediyor ne guzel bir duygu ya Allahim insallah siradaki sempatim olsun Amin

kizlar ya saolun insallah olur bi ben kaldim
bizde yine bi uzun zaman beklicez heralde
rabbim hayirlisini versin hepimiz icin

inşallah canımya :Saruboceq::Saruboceq:
en kısa zamanda seninde hamile olduğun haberini alırız
aynı gün hepimiz evlerimizde yaş pastamızı yapıp kutlama yaparız :teytey::teytey:
bekliyoruz gulüm

ayyyy ablam benim ya keske oyle bisey olsa ,simdi ben imkansiz goruyorum
tadaviyede ne zaman baslariz bilmiyorum
umutsuz degilimde kim bilir n e zaman iste hep dedigim gibi allahim hayirli bi zamanini bekliyo demekki:Saruboceq:
beni duygulandirdin valla :gitme:

günaydın, umarım sağlıklı bir annelik hepimize nasip olur ve eminim de çok yakışır...
sempatim hiç merak etme herşey yoluna girer, prenses çok tebrik ederim, bizi gelişiminden haberdar et bunları dinlemek okumak çok keyifli :)))
bu arada kilolarınızdan ne haber hanımlar (hamişler hariç :)) )
ben bugün 57,1 kilo geldim sabah... haftasonu detoks yapmayı düşünüyorum yapabilirsem...
hadi kilolarınızı yazınnnn...

benim en son kilo 59 du
tartilmadim valla insallah almamisimdir
e vcanim aksamlari cok gec yiyoruz mecbur yatmadan biseyler atistiriyoruz,bundada kilo verilmpiyo
hatta alinabiliniyo

ben bugün izne çıkıyorum, 1 hafta bilgisayar görmek istemiyorum :)))
haftaya görüşmek üzere hepinizi öptüm...
:gitme:

:a015::a015: görüşürüz canım Şeniz

kızlar bugün girdim ama tam mesajı yazdım gönderemeden net gitti mafoldumben
ancak düzeldi işte neyse bunada şükür

sempatim kızarmışım demişsin bende bakıyorum ne kızarmış kaydirigubbakcemile3 neyseki gördüm hayırlı olsun canım opuyorumnanaktan

canim iyim ya sadece cok uykum geliyor arada midem bulaniyor yorgun ve halsizim bebem ya

ama olsun ben raziyim bunlara yeterki bebem saglikli bir sekilde gelsin koynuma

çok sevindim prensesss..
ama bizim topiğe de müjdeleseydin :)
buraya uğramasam göremiycem yani... kaydirigubbakcemile

Allah sağlıklı bir hamilelik süreci nasip etsin sana... opuyorumnanaktan

slm kızlar nasılısnız?
prenses tebrık ederım cnm senı rabbım hayırlısıyla kucana almayı nasıp etsın
sempatım nasılsın ?mehaycım sen nasılsın nasıl gıdıyor az kaldı son a artık hayırısıyla ınsallah bır nefeste.... cumartesı bızımde kırkımız cıkıyor artık bu arada ben 66kılo olmusum ınanamadım sanırım tartı yanlıstı dedım ama bılemıyorum doğum şişlığım var sanırım bıraz daha ... hayırlısı bakalım ramazan sonrası buradayım ınsallah bende ...

iyiyim seker sen nasilsin ne zaman basliyorsun diyete bakalim????66 olmusum derken cokmu kilo vermissin anlamadim..kactin dogumdan ciktiginda sen????zaten fazla kilo almamistin bildigim kadariyla....Şeniz

:a015::a015: görüşürüz canım Şeniz

kızlar bugün girdim ama tam mesajı yazdım gönderemeden net gitti mafoldumben
ancak düzeldi işte neyse bunada şükür

sempatim kızarmışım demişsin bende bakıyorum ne kızarmış kaydirigubbakcemile3 neyseki gördüm hayırlı olsun canım opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
herkes diyo anlmadik
bunu bide sahur iftar muusu bolumune yazdim kizardim diye
herkes sanki kendimi kizarttim gibi anladi allahim yaaaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

çok sevindim prensesss..
ama bizim topiğe de müjdeleseydin :)
buraya uğramasam göremiycem yani... kaydirigubbakcemile

Allah sağlıklı bir hamilelik süreci nasip etsin sana... opuyorumnanaktan

sagol canim Allah razi olsun haklisin balim :kedi:ya inan nete fazla giremiyorum takip te edemiyorum dogru duzgun balim kusuruma bakmayin:gitme:

selam bende diyet bölümüne yeni katılıyorum.iki yıl önce diyet yapmıştım iki ayda 8 kilo verdim hem yürüyüş yaptım hemde çok az yedim.her gün tartılıp gram gram verdğim kiloları hesaplıyordum.yani resmen taktım zayıflamaya.yemek programımı değiştirmeden herşeyden ama kalorisini hesaplayarak yedim.çayı şekersiz içtim.yağı ve ekmeği çok azalttım.giderek göbeğim eridi.basenim küçüldü.iki beden inceldim.ancak sanırım çok ağır bir diyet uyguladım su ve kas da kaybettim.yüzüm çöktü.kırışıklar çıktı.eski halimi aradım.kilo verdim ama sonuçta yıpranmış bir görüntü ortaya çıktı.sağlıklı diyet yapmak çok önemli.aslında en iyisi diyet yapmadan hareketi artırmak.bir de kısa zamanda kilo vermeyi düşünmemeli.ne kadar uzunsürede zayıflanırsa o kadar kalıcı olur.bir süredir depresyondayım.kullandığım ilaçlar yüzünden verdiğim kiloları yeniden aldım.

iyiyim seker sen nasilsin ne zaman basliyorsun diyete bakalim????66 olmusum derken cokmu kilo vermissin anlamadim..kactin dogumdan ciktiginda sen????zaten fazla kilo almamistin bildigim kadariyla....Şeniz

cnm dietimi 61ıe bıtırmıstım oarada 63 olmusum ıste hamıle kaldığımda doğuma 73ıle gıttım 68dım doğumdan bır hafta sonra bır aylıkken bebeğim 66 olmusum bgn 45gun oldu ama asırı tatlı yıyorum sankı hala şişlıklerım gıtmemiş gıbı ama kıyafetlerımden ne zayıfken olanlar oluyor ne de şişkoyken arada kalmısım bır ıkı bıseyle ıdare edıyorum almak ıstemıyorum ole işte cnm ramazan sonrası ınsallah bakalım yaz olsaydı ii olcaktı kısın nasıl dıet olcaksa ...
sen nasılsın nasıl gıdıyor?

Back