• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

moon cnm sen hedefine de ulaştın valla fıstık oldun tam :) stepperı da hafif hafif kullanıp kilonu koruyabilirsin cnm, hem bide zayıf olmakla sıkı olmak arasında fark var.. hem zayıf hem de sıkı olabilirsen best modela doğru yol alırsın zaten :)))

bide bide bişi dicem ama ablalarım ne der bilmiyorum :utangac:

bence evlenince esas sultanlık başlıyor, kendi evinin kendi düzeninin ve tabi hayat arkadaşının biricik sultanı oluyosun...

peluscum ,bu sultanlik ksiden kisiye ,kocadan kocaya evden eve degisebilirde
bende hic kimse evlenince bekarlik hayati gibi olmuyo
en azindan bi yere gitsen izin alcaksin esinde yok dedimi otur oturdugun yerde ,ama bekar olsan oh dunya benim :) en ufak ornek

biz evlenmeden önce anlaştık, izin diye bir kelime aramızda geçmez asla...
ayrıca birbirimize ev yaşantısında da karışmamayı öğrendik
mesela örnek vereyim, benim banyomun kocaman bi aynası var musluğa yakın, azcık şıpır şıpır el yıkarsan hoop aynaya sıçrıyor ve temizliği zor... eşim de saçlarını orda ıslatıp jölelerken bütün aynayı ıslatıyo, bir kere uyardım ama batım bir kaç gün sonra yine aynı şekilde yapıyor.. tekrar uyarsam işin ucu kavgaya kadar gidicek amaaaan dedim boşver, nasıl istiyosa öyle yapsın burası onun da evi istediği gibi kullanır :)
ama 10 günde bir kadın almaya ikna ettim, ben çok yoruluyorum yazık değilmi bana diye acındırdım kendimi biraz şirinlik falan ;)
böylece aramızda temizlikle ilgili sorun kalmadı, o pisletiyor kadın temizliyor... herkes rahat yani
heralde diyorum evlilikte mutluluk böyle ufak detaylarda saklı

ay canim senin evi baskasi temizliyo rahatsin ,bizim ev hep bizden geciyo onu yapma dedigin halde kac yapiyosa ortada bi uysmazlik illaki oluyo
dedimya bu kocadan kocaya degisiyodur mutlaka

mesela ben buraya geleli 5 seneyi gecti geldigimde dil kursuna yazildim esim gondermedi trenle falan gidilmesi gerekiyodu iste trende basina bisey gelirsu bu gitme etme, e tamam dedik oyle kaldi dilde ogrenemedim ,ah ben bekar olcaktimda durcaktim iste koca baska oluyo
bu sene iyice gonlunu aldim artik yazildimda 5 seneden sora gitcem anla yani_

haklısın, kişiye göre değişir tabi... 5 yıl sonunda da olsa istediğin olmuş ama :) olumlu tarafından bakalım dimi...

bu arada moon cuğum avatarına bayıldım :)

arkadaslik teklifin ici cok tesekkur ettim canim
evet zaman geliyo yapiyo ama ,o yapana kadar uzerinden neler geciyo
ben ozaman gidip dil ogrenseydim suan baska bi sekilde olurdum
bu arada sen kac senelik evlisin

merhaba kıslarmı desem fıstıklarmı desem tam seçemedim :1shok:
ben yokken bu ne sohbet şekerler azıcık kıskandım yani naniknanik yinede maşallah deyim neysee :dilcikar:
şaka şaka burda olmanıza çok sevindim opuyorumnanaktan
kızlar gündemde olan konu hakkında bende naçizane fikrimi söyleyim evlendikten sonraki sultanlık hem eşten eşe değişiklik gösterir muhakkak burda hemfikiriz alkisalkisalkis hemde yıllar geçtikçe edinilen sultanlık var
peluşcum Allah mutluluğunu daim etsin inşallah :Saruboceq: sultanlık tacını erken takanlardasın maşallah :nazar:
ben 20 yıllık evliyim 3 ay sonra 20 bitiyor yeni yeni tacı takmaya başlıyorum a.s
sanırsamki sempatiğimde ben gibi :çok üzgünüm: daha çok çabalıyacağa benziyor inşallah benimki kadar uzun sürmez :Saruboceq:
neyse kıslar sonuçta zafer bizim oluyorya o da yeter :lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
peluşcum henüz veremedim ama almadımda davet için bende teşekkür ediyorum çok istikrarlı gidiyosun maşallah tebrik ediyorum
sempatiğim öyle emanetçi gibi yaşamak zor be sende biraz zevkine göre al bişeler maşallah beceriklisinde süsle bişeler yap evin içi biraz değişsin senininde izin olsun madem birlikte yaşıyosunuz kayınvalidende biraz fedakarlık yapsın yani hepsi onunmu sositososito
moonserosecim Allah güzel kaderler yazsında sultanlığı dahada güzel yaşarsın inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

ablacım hoşgeldin, tşkr ederim bende bütün güzel dilekler için :) bakalım daha yolun başındayız ama 7 yıldır tanıdığım insan, yine de yarının ne getireceği belli olmaz...
ablacım sende 20 yıl sonra kaptıysan sultanlık tacını sakın bir daha indirme başından :))
sempatik kartlaştık demişsin çok güldüm :) 7 yıl çabucak geçmiştir eminim

bu arada topraksu ablam, sana bişey sorucam, bi ara elma diyetine başlayacaktın? sonuç alabildin mi ondan? ben elmayı çok severim eğer işe yarıyorsa seve seve o diyeti yapıcam...

hoş buldum canım
20 yılda ancak takmışım sülalesi gelse alamaz elimden kaydirigubbakcemile3
canım elma diyetine başladım ama bana iyi gelmedi tansiyonum normalde hep düşüktür ama elmayla da iyice düştü felaket başağrısı,dönmesi oldu dayanamadım bıraktım ama hala devam edenler var güzel kilo verdiklerini söylüyorlar arada bakıyorum onlara
elma diyeti bana uygun bir diyet deilmiş onu anladım ve bıraktım elmayı bende çok severim

kizlarrrr en sonunda bende kizardim buraya ilk mesajim:lepi:
kizardigimi bilmiyodum altta bi baktim benim isim yaziyo allah allah dedim bu benmiyim:1shok:
neysem ben simdi isten geldim ,gorumcemler bugun izinden geliyo ,aksam yemegi heralde bizde yicekler, birazini yaptuim birazdaha yapcam
ablamya 20 sene sonra ele aldin demek ozamn benim cok isim var cookkk
2 hafta turkiyeye gittiya pek ozlemis beni:kedi:
anam bu oglan benden ayrilin ozluyo ne yemek yer ne bisey yeder
2 haftada tam 7 kilo vermis gelmis herekes turkiyeye gider alir buda vermis bana dayanamadi heralde:kedi:

baska ne dicektim unuttum vallakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
neysem aklima gelince yazarimCADIARZU

canim arkadasim topigimize mujdeledigin icin cok tesekkur ederim ben fazla giremiyorum artik surekli uykum geliyor ve uyuyorum ancak isimi goruyorum evde o kadar balim ya arada bir takliyorum iste hepiniz nasilsiniz ballarim optum opuyorumnanaktan

canim iyim ya sadece cok uykum geliyor arada midem bulaniyor yorgun ve halsizim bebem ya

ama olsun ben raziyim bunlara yeterki bebem saglikli bir sekilde gelsin koynuma

canim arkadasim topigimize mujdeledigin icin cok tesekkur ederim ben fazla giremiyorum artik surekli uykum geliyor ve uyuyorum ancak isimi goruyorum evde o kadar balim ya arada bir takliyorum iste hepiniz nasilsiniz ballarim optum opuyorumnanaktan
canimmmmm nasil sevindim anlatamam birde burdan tebrik edeyim dedim....cok sevindim senin adina Allah kucagina almayida nasip etsin bitanem....
prensesim iyiz canim biz ayniyiz seni sormalisen nasilsi
nasil geciyo hazmilelik varmi bi rahatsizlik falan

Sira sende bebisim darisi senin basina insallaahhhhhh:Saruboceq:a.s.

Back