- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 38
- Konu Sahibi lightcola fun
- #8.261
inşaallah mooncummmmmmm a.s.
nabersin bakiimm
nabersin bakiimm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoş geldin canım evine dönmüşsün hayırlı olsun şöyle salına salına gez kaynanasız nasıl oluyormuş rahatmıymış zemuszemusgeldim ablam geldim
annemden ayrildim bugun geldik eve cok yoruldum
6 saat yolculuk okadar kiyaetler tekrardan hepsini yika
daha birsuru seyler geldi yerlestir
sonrasinda yemek
birazdaha durum biseyler hazirlicam ,yani burdayim artikta
rejimde degilim
ramazanda hic yapamam ben
mooncumada yazdim burda cok gec aciyoruz mecbur gece biseyler yiyoruz oda verilmiyo
ama ramazandan sonra yine aynen devam
çok sevindim darısı sana ve istiyen herkese olsun inşallah :Saruboceq::Saruboceq:kizlarrrr mujdemi isterim ilk benden duyun yada duydunuzmu bilmem prenses hamile:sm_cool::sm_cool:
bakin bakalim burdan
http://www.kadinlarkulubu.com/duyuru-hamileyimmm/306817-sukurler-olsun-rabbime-bende-hamileyim.html
merhaba arkadaşlarrr
özledim siziii
ben geldim hem de bebişimle berabeerrr alkisalkisalkis
topraksuu nasılsın canım maşallah gezeliyorsun grup grup.opuyorumnanak:
MRB hanımlar, 58,2 yim yine haftasonu gram vermemişim
gerçi epey boğazımı kaçırdım, kilo almamış olmama sevinmem lazım... o minik yağlı tuzlu çerezler nasıl da lezzetli öööle :))) arada bi kaçamak lazım..
oruç tutanlara Allah kolaylık versin, hiç kolay değil yazın ortasında akşamın 8ine kadar yemeden içmeden durmak cidden... özellikle vücuda sıvı almamak tehlikeli dikkatli olun hanımlar.. bide ramazanda kilo alınır ya hani, buna da dikkat etmek lazım :)
e anam evlenip kadin olmak kolaymi be
sende evlen bakim gorcez senide :)
:çok üzgünüm:selam bayanlar bende bir basarı öyküsü yazmak istiyorum kendimce suan 105 kilo 165 boyundayım 24 yasındayım...8 ay önce dogum yaptım 105 oldum onun öncesindede sark bölgesine gelince 25 kilo birden alıp üzerine hamile kaldım velhasıl kelam nefret edici bir durum benimkisi kendimi traktörün arka tekeri gibi görüyorum kocaman esim 75 kilo yanyana bi hayal edin...en kötüsü merdivenleri nefes nefese çıkıyor bir yere giderken yolda durup dinlenmek aksi taktirde tıkanıp kalıyorum ... ve en ama en kötüsü igrenç espiriler size araba gerekmez ayten yuvarlanarak gider sana otobüsten çift bilet isterler yarım dünya hahahaha kikiki gülüsler ...kıyafet desem rezillik diktiriyorum çuval gibi bicimsiz kıyafetler sanki hamilelik gibi ... her sabah yataktan kalktıgımda ayaklarım agrıyor bünye tasıyamıyor bu koca bedeni ... kızımla oyun oynarken bile yoruluyorum ... etrafa kendimle barısık gibi görünsemde içimde depremler oluyor ... yasadıgım en acı ve kötü olay eşim polis ve sark hizmetindeyiz poolisler burda çok samimi bir birlerine gidip gelirler yine toplanmıstık 3 aile bize gelmisti polis bi abi çok kilo almıs esim bu ne göbek oglum ver bu göbegi dedi bu polis abi herkezin içinde ayten ne zaman zayıflarsa bende o zaman verecem dedi e buda imkansız olduguna göre dedi ve herkez güldü yıkıldım resmen esim dahi güldü:çok üzgünüm: VEL HASIL KELAM BUNLARI BURAYA YAZDIM ÇÜNKİ BUNLARI KİMSEYE ANLATAMIYORUM İÇİMDE BÜYÜDÜKCE İYİCE YEMEGE VURUYORUM KENDİMİ İÇİMDE KALMAMASI LAZIM... BU GÜNDEN İTİBAREN HERSEY FARKLI OLACAK BUNA İNANIYORUM VE YAPACAGIM ZAYIFLAYACAGIM İDEALİM BÜYÜK 60 KİLO OLACAGIM ....VERDİGİM RAHATSIZLIKTAN DOLAYI ÖZÜR DİLİYORUM :)