• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

geldim ablam geldim
annemden ayrildim bugun geldik eve cok yoruldum
6 saat yolculuk okadar kiyaetler tekrardan hepsini yika
daha birsuru seyler geldi yerlestir
sonrasinda yemek
birazdaha durum biseyler hazirlicam ,yani burdayim artikta
rejimde degilim
ramazanda hic yapamam ben
mooncumada yazdim burda cok gec aciyoruz mecbur gece biseyler yiyoruz oda verilmiyo
ama ramazandan sonra yine aynen devam
hoş geldin canım evine dönmüşsün hayırlı olsun şöyle salına salına gez kaynanasız nasıl oluyormuş rahatmıymış zemuszemus

kizlarrrr mujdemi isterim ilk benden duyun yada duydunuzmu bilmem prenses hamile:sm_cool::sm_cool:
bakin bakalim burdan
http://www.kadinlarkulubu.com/duyuru-hamileyimmm/306817-sukurler-olsun-rabbime-bende-hamileyim.html
çok sevindim darısı sana ve istiyen herkese olsun inşallah :Saruboceq::Saruboceq:

merhaba arkadaşlarrr
özledim siziii

ben geldim hem de bebişimle berabeerrr alkisalkisalkis

hoş geldin canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlı uğurlu olsun :Saruboceq::Saruboceq:

bende iki gündür giremedim nete bilgisayarda sorun vardı neyseki yapıldıda rahatladım
inşallah hepiniz iyisinizdir bende iyiyim fazlalıklarımızla mutlu mutlu geçiniyoruz işte kaydirigubbakcemile3

MRB hanımlar, 58,2 yim yine haftasonu gram vermemişim :(

gerçi epey boğazımı kaçırdım, kilo almamış olmama sevinmem lazım... o minik yağlı tuzlu çerezler nasıl da lezzetli öööle :))) arada bi kaçamak lazım..

oruç tutanlara Allah kolaylık versin, hiç kolay değil yazın ortasında akşamın 8ine kadar yemeden içmeden durmak cidden... özellikle vücuda sıvı almamak tehlikeli dikkatli olun hanımlar.. bide ramazanda kilo alınır ya hani, buna da dikkat etmek lazım :)

topraksuu nasılsın canım maşallah gezeliyorsun grup grup.opuyorumnanak:

hoş gelmişsin canım
iyiyim sen nasılsın ne yapim işte canım sıkıldıkça geziyorum diğer grupları ama en çokda size uğruyorum sende sıkıldıkça gel buraya memnun oluruz hepimiz zaten bizim burası pek kalabalık deil sessiz sakin geçinip gidiyoruz sende katıl bize istersen burası herkese açık opuyorumnanaktan

MRB hanımlar, 58,2 yim yine haftasonu gram vermemişim :(

gerçi epey boğazımı kaçırdım, kilo almamış olmama sevinmem lazım... o minik yağlı tuzlu çerezler nasıl da lezzetli öööle :))) arada bi kaçamak lazım..

oruç tutanlara Allah kolaylık versin, hiç kolay değil yazın ortasında akşamın 8ine kadar yemeden içmeden durmak cidden... özellikle vücuda sıvı almamak tehlikeli dikkatli olun hanımlar.. bide ramazanda kilo alınır ya hani, buna da dikkat etmek lazım :)

hoş geldin canım evet o çerezler çok lezzetlide ben sevemedim bir türlü çok gereksiz şeyler diye düşünüyorum yani olmasalarda olur bence :delphin:
bende oruç tutmuyorum ama tutanlara Allah yardım etsin bu yaz gününde hem çok sıcak hemde günler çok uzun a.s

ben ramazanı severim oda beni sağolsun :)) inşallah kilo almadan ayrılırım ondan yoksa mezun olur olmaz tekrar geri gelmem gerekecek...

topraksu ablam hosbuldum
evet cok rahatim valla
bende simdi ev temizliyodum dun temizleyemedim ,artik bugun kokten yapiyorum
bide turkiyede kaynanm perde yapip gondermis cam silcem onu utule as ,bide bizim camlar hep boydan sil sil bitmiyo
esimin bi valiz benim bi valiz esyalar yikaniyo onun utusu
izin iyi oluyoda iste arkadasindan bu isler cikiyo bide
sen ne yaptin aablam gorusmeyeli
kac gundur yoksun

canım bilgisayar bozuktu ondan giremiyodum
kaynanan bak yine seni düşünüyormuş perde yapıp göndermiş :))
iş yaparken perde işini en sona bırak bence öncelikle ev ve şamaşır işleri
bendede birikmiş birsürü ütü var nasıl yapacam bilmiyom gözümde büyüyorda büyüyorlar
bizde bu gün temizlik yaptık en son balkonuda yıkadım içeri geçincede dinlenirken size bir bakim dedim

ben gelim yine
dun felaket yoruldum valla
perdeleri yapmaim onlar duruyo
ablam kaynanm perdeyi bana degilya kendine yaptiriyo ,benim evim olsa niye yaptirsinki
komsulari her sene yaptirir buda onlara imrenir
bahceye gittik baya biber dimates flan topladim ,onlari bugu tursu kurcam, tam ordan geldim az iskender yapim dedim kaynimla fransiz sevgilisi geldi, dedim yemek yermisiniz biz daha 1 saat sora yeriz dedim ,onlarda kabul ettiler, tabi corba falan yapmicam ,bir saat icinde yemek corba masa su bu iyice oldum bittim bide bahceyi suladik sicakta oruclu
alicagin gun yorgun gecti
bugunde az ise giderim artik
bide bugun regl oldum oructa tutmucam

benden bu kadar sen anlat biraz

o sultanlik bi gun biter hayatini bol bol yasasin
ah ben yasayamadimda yanarim ona yanarimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
burasi onlarin evi ben 5 senedir oturuyorum ama sadece kendi odamdan baska bi yeri kendim gibi hissedemiyorum
cunku istedigim bisey alsam onunkiyle benim zevkim uymuyo ,bende almiyorum ,kendi alincada ben karismam derim
iste turkiyede salona perde yaptirmis gondermis yani sonucta bu ev onun ,benim olsaydi zannetmem yaptirip gondercegini

biliyosun ben gorumcemle konusmuyorum ,bigun onlarla gitmis burda bi odaya hali almis geldi haliyi odaya koydu hic bisey demedim oda demedi
sonra errtesi gunu gelmis bana hicde merak edip sormadin bakmadin diyo, bende dedim siz begenip almisiniz ben niye merak edim dedim
demek oluyoki bu ev benim olsa birlikte aliriz kendininki gitmis kiziyla almis
neysem ben yine su kaynana meselesine girmeyim:kızgın:

Son düzenleme:
:çok üzgünüm:selam bayanlar bende bir basarı öyküsü yazmak istiyorum kendimce suan 105 kilo 165 boyundayım 24 yasındayım...8 ay önce dogum yaptım 105 oldum onun öncesindede sark bölgesine gelince 25 kilo birden alıp üzerine hamile kaldım velhasıl kelam nefret edici bir durum benimkisi kendimi traktörün arka tekeri gibi görüyorum kocaman esim 75 kilo yanyana bi hayal edin...en kötüsü merdivenleri nefes nefese çıkıyor bir yere giderken yolda durup dinlenmek aksi taktirde tıkanıp kalıyorum ... ve en ama en kötüsü igrenç espiriler size araba gerekmez ayten yuvarlanarak gider sana otobüsten çift bilet isterler yarım dünya hahahaha kikiki gülüsler ...kıyafet desem rezillik diktiriyorum çuval gibi bicimsiz kıyafetler sanki hamilelik gibi ... her sabah yataktan kalktıgımda ayaklarım agrıyor bünye tasıyamıyor bu koca bedeni ... kızımla oyun oynarken bile yoruluyorum ... etrafa kendimle barısık gibi görünsemde içimde depremler oluyor ... yasadıgım en acı ve kötü olay eşim polis ve sark hizmetindeyiz poolisler burda çok samimi bir birlerine gidip gelirler yine toplanmıstık 3 aile bize gelmisti polis bi abi çok kilo almıs esim bu ne göbek oglum ver bu göbegi dedi bu polis abi herkezin içinde ayten ne zaman zayıflarsa bende o zaman verecem dedi e buda imkansız olduguna göre dedi ve herkez güldü yıkıldım resmen esim dahi güldü:çok üzgünüm: VEL HASIL KELAM BUNLARI BURAYA YAZDIM ÇÜNKİ BUNLARI KİMSEYE ANLATAMIYORUM İÇİMDE BÜYÜDÜKCE İYİCE YEMEGE VURUYORUM KENDİMİ İÇİMDE KALMAMASI LAZIM... BU GÜNDEN İTİBAREN HERSEY FARKLI OLACAK BUNA İNANIYORUM VE YAPACAGIM ZAYIFLAYACAGIM İDEALİM BÜYÜK 60 KİLO OLACAGIM ....VERDİGİM RAHATSIZLIKTAN DOLAYI ÖZÜR DİLİYORUM :)

bence hiç canını sıkma..seni çok ii anlıorum..ama burda yapman gereken onlara inat edip hırslanman..=)sakın vazgeçim deme..hatta hedefin haftada 1 kilo vermk olsun..ama kimseyede diyet yaptıını söyleme;)ver ondan sora aa zayıflamışmıyım hiç farkında diilim falan de..ama haftada 1 kilo vermeye çalış..buraya cuma yarışmasına üye olup her hafta kilonu yazp kilo çizelgesi olşturabilirsinkaydirigubbakcemile5

merhaba hanımlar,
sempatiğim o nasıl iş öyle ya, kendi evinde yabancı gibi hissettiriyolar seni?? Eğer o evde sen eşinle yaşıyosan karışmamaları lazım, hem onların olan ev aslında eşinin de bir yerde.. Yani senin evin artık.. Halısını perdesini kendi zebkine göre seçemedikten sonra tabi kendi evin gibi hissedemezsin cnm ya çok normal...
Topraksu ablam nasılsın, 2 kilo gitti mi :)

Ben 57,7 yim, 500 gr gitti bu hafta şimdilik... Sanırım stepper ın etkisi çünkü boğazımı pek kısmıyorum.. Söylemesi ayıp börek yaptım bi lezzetli olmuş kiii :)))

hadi bakalim canim her hafta veriyosun azda olsa
bu arada afiyet olsunda kilo yapmasin :)

ev meselesine gelince zaten benim geldigimde bu ev boyleydi ,kayinvalidemin duzenledigi ben hayatta bu tarz ev dosemem ,iste boyle hazir ev olunca oturdum ,arada bisey alidiysada kayynanamin zevkiyle alindi karismadim ,cunku bi bisey aliyorum koyuyorum kadinin hosuna gitmiyo ,hani ben varken bisey demezde ben yokken kaldirir oyuzdende elimi bi cektim daha ellemem
ama dun esim dedi bi koltuk alalim bunari atalim ,oda annele bak dedim ,onu ne yapcan onlar gelene kadr ben bakarim dedi bende ok dedim

günaydın hatunlar, ayy sağolun sempatikciğim ve topraksu ablam sultanlığımın keyfini iyi süreyim değil mi kaydirigubbakcemile3

pelushh cuğum bende de varda stepper ramazan gireli yapamadım hiç odamda bir köşede duruyoruz bakışıyoruz ama ....

benim stepperde ortaya cikmayali 1 seneyi gecti heralde
biliyosunuz kayinvalidem vardi bide calisiyodum yapamiyodum ,ancak normal spor yapiyodum
tam o gitti yapari derken araya ramazan giriyo ,insan alsiz oluyo hic acmadim, dur bakalim ramazandan sonra fazla kilolarla birlikte yine cikacak ortaya

Back