- Konu Sahibi lightcola fun
- #7.941
canim ya kusura bakma valla biraz fenalik yaptim ,hani aslinda orayada yazmadim farkettiyseniz, millet dikkat eder diye, buraya yazdimki sen dikkat et diye,ve ilk denemen bundan sonra daha dikkatli olursun
ben boyle seylere dikkatbederim kendimde bile olsa farkederim
bak sana bisey anlatim
bundan 10 sene oncesinde dayimn esi cocugunun resmini cekiyomus, cekeken karsida ayna var aynayida farketmiyo ve kendisininde ayaginda don varkaydirigubbakcemile3 ,oylece cikiyo ,once bilgsayara ekleyipte begenmediysem sil falan yoktu, pozu veriyosun cikartiyolar fotografcida ,eve resimler geldi, anam bi baktik ne gorelim yengemiz aynada donla gozukuyo:roflol::roflol:
allah bi utandi nasil lmus etmis, hadi biz neysede bu resimleri fotografcidami gordu falan diyekaydirigubbakcemile3
anlicagin boyle seylr oluyoda
sen silmesen bile kimse faketmezdi bide ben araya yazmadim
baksana ilarzu bile baiyorum farkedemiyorum demis
allah oyle buna gulup duruyorum ne fenayim diye:jeyyar:kaydirigubbakcemile3
ha makyaja gelince sadece gozresmi cekince iyi guzel duruyoda hani tum yuzune yakisiyomu diye
ben esmer oldugumdan kendime koyu seyler yakistrmiyorum,bugunde mesela mor renk var uzerimde makyagimda hafif yaptim simdi resim ceker eklerdimde,kart yok
yada sonra eklerim
hadi bakalim sana kolay gelsin ,demek makyaja basladin simdi
ben zaten normalde yapiyorumda ilarzu gibi pek beceremem tabi
ha bu arada bugunkide guzel ve sade olmus, gecekten cok guzel gozlerin var
ayrica ayni kaslarin benimkine benziyo:jeyyar::jeyyar:
kaydirigubbakcemile3inanmiyorum ya tam filmlik yani yazik ya valla anam bende dikkat ederim artik aslinda hep dikkat etmisimdir ama bazen boyle seyler oluyor canimdelikafadulden
canim ben esmerim ama o kadar da esmer degilim yani seni resimlerinden gordugum kadariyla sen benden az dadelikafaduldenha esmersin belki ondan olabulurrrkaydirigubbakcemile5ama ben kendime yakistiriyorum canim bend eyaparim hergu makkaj ama arzu gibi yapmak istiyem bakalim becerebilcemmi:gitme::sinifsinif:ayrica sagol canim fozlerimi begenmene cok sevindim ama o gozler gozluk takii istesenağlama:gitme: