• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

canim ya kusura bakma valla biraz fenalik yaptim ,hani aslinda orayada yazmadim farkettiyseniz, millet dikkat eder diye, buraya yazdimki sen dikkat et diye,ve ilk denemen bundan sonra daha dikkatli olursun
ben boyle seylere dikkatbederim kendimde bile olsa farkederim
bak sana bisey anlatim
bundan 10 sene oncesinde dayimn esi cocugunun resmini cekiyomus, cekeken karsida ayna var aynayida farketmiyo ve kendisininde ayaginda don varkaydirigubbakcemile3 ,oylece cikiyo ,once bilgsayara ekleyipte begenmediysem sil falan yoktu, pozu veriyosun cikartiyolar fotografcida ,eve resimler geldi, anam bi baktik ne gorelim yengemiz aynada donla gozukuyo:roflol::roflol:
allah bi utandi nasil lmus etmis, hadi biz neysede bu resimleri fotografcidami gordu falan diyekaydirigubbakcemile3
anlicagin boyle seylr oluyoda
sen silmesen bile kimse faketmezdi bide ben araya yazmadim
baksana ilarzu bile baiyorum farkedemiyorum demis
allah oyle buna gulup duruyorum ne fenayim diye:jeyyar:kaydirigubbakcemile3

ha makyaja gelince sadece gozresmi cekince iyi guzel duruyoda hani tum yuzune yakisiyomu diye
ben esmer oldugumdan kendime koyu seyler yakistrmiyorum,bugunde mesela mor renk var uzerimde makyagimda hafif yaptim simdi resim ceker eklerdimde,kart yok
yada sonra eklerim
hadi bakalim sana kolay gelsin ,demek makyaja basladin simdi
ben zaten normalde yapiyorumda ilarzu gibi pek beceremem tabi
ha bu arada bugunkide guzel ve sade olmus, gecekten cok guzel gozlerin var
ayrica ayni kaslarin benimkine benziyo:jeyyar::jeyyar:

kaydirigubbakcemile3inanmiyorum ya tam filmlik yani yazik ya valla anam bende dikkat ederim artik aslinda hep dikkat etmisimdir ama bazen boyle seyler oluyor canimdelikafadulden

canim ben esmerim ama o kadar da esmer degilim yani seni resimlerinden gordugum kadariyla sen benden az dadelikafaduldenha esmersin belki ondan olabulurrrkaydirigubbakcemile5ama ben kendime yakistiriyorum canim bend eyaparim hergu makkaj ama arzu gibi yapmak istiyem bakalim becerebilcemmi:gitme::sinifsinif:ayrica sagol canim fozlerimi begenmene cok sevindim ama o gozler gozluk takii istesenağlama:gitme:

yok be sempatiğim aldıklarımı verebilsem keşke bütün çabam onun için
bende ne pisboğazım ya misafirle yerken sanki yediklerim kilo yapmıyacakmış gibi yiyorum sonrada böyle eziyet çekiyom işte mafoldumben
ya benim gözlerim bozulmuş prensesin gözüne baktım baktım bişe göremedim :1shok: bu arada gözede maşallah :nazar: çok güzel

kaydirigubbakcemile3sagol ablacigim ama sildirdim o resmi canim bende spor yapamadim 1 haftadir cok sukur bugun ocagim felan takildi bozulmustu eve giren cikan oluyordu pis pis ayakkabilarla bend edip kose temizlik yaptim bugun oh yarinda belki bende misafir alabulurumkaydirigubbakcemile5

günaydın fıstıklar a.s.

hadi hayırlı olsun prensesim güle güle kullan ocağını
oralar bizim buralar gibi deil tabii içeri ayrı dışarı ayrı ayakkabı yada terlik
bize de servis elemanları geldiği zaman içeride galoş geçiriyorlar öyle paldır küldür girmiyorlar hem ben öyle izin vermem elin gavurununada öyle diyemezsin tabii ne yapacan neyse temizliğini yapmışsın

dünkü yediklerimi yazayım hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
kahvaltı - 2 dilim çavdar ekmeği,2kk kadar peynir,şekersiz(tatlandırıcılı)çay
1 yeşil elma
kremalı nescafe (kızım koymuş normalde sade içerim) balkonda ana-kız keyif yaptıkzemuszemus
akşam 1 tavuk budu(fırında),ayran 2 büyük bardak
şekersiz çay

günaydın ablacığım,maşallah nazar değmesin çok iyi gidiyorsun.bana ne oldu bilmiyorum acayip tembelim dün hiç spor yapmak gelmedi içimden mafoldumben

15,07,2009 günlük beslenme

sabah:klasik kahvaltı
ara:yok
öğle:1 koca tas semiz otu salatası bol soğanlı ve mısırlı
ara: 1 avuç kiraz
akşam: 1 tabak fasülye yemeği
ara:1 adet şeftali

4 lt ye yakın su tükettim , herkese kolaylıklar dilerim

merhaba arkadaşlar
ben de katılmak istiyorum
şu an 57,5 kiloyum
hedefim 55 olmak...
şu aralar spor yapmıyorum ve yediklerime de çok dikkat ettiğimi söyleyemem.
motive olmak ve 2,5 kiloyu üzerimden atıp hafiflemek istiyorum
sonrasında da başarı öykümüzü paylaşırız ne dersiniz :jeyyar:

sanada günaydın moonserosecim sende çok iyi gidiyosun canım maşallah:nazar: beslenmen harika arada bir tembellik yapman gayet normal çalıştığın için yoruluyosun tabii
bende bugün yapamıyacam sporu boynum ağırıyor fıtıktan dolayı yine ters bir hareket yaptım herhalde :çok üzgünüm:
cocostar aramıza hoş geldin hepimizin amacı aynı canım fazlalıklarımıza atıp hafiflemek ve daha sağlıklı olmak bunuda yeterince istemek gerekiyor başarmak için bizde arada terkliyoruz dikkat edemiyoruz çok yinede devam etmeye çalışıyoruz
ahaaa bu moonserose varya o maşallah çok istikrarlı :nazar: herhafta vermesede almıyor bari eferim ona alkisalkisalkisalkisalkisalkis

sanada günaydın moonserosecim sende çok iyi gidiyosun canım maşallah:nazar: beslenmen harika arada bir tembellik yapman gayet normal çalıştığın için yoruluyosun tabii
bende bugün yapamıyacam sporu boynum ağırıyor fıtıktan dolayı yine ters bir hareket yaptım herhalde :çok üzgünüm:
cocostar aramıza hoş geldin hepimizin amacı aynı canım fazlalıklarımıza atıp hafiflemek ve daha sağlıklı olmak bunuda yeterince istemek gerekiyor başarmak için bizde arada terkliyoruz dikkat edemiyoruz çok yinede devam etmeye çalışıyoruz
ahaaa bu moonserose varya o maşallah çok istikrarlı :nazar: herhafta vermesede almıyor bari eferim ona alkisalkisalkisalkisalkisalkis

hoşbulduk canım
a.s.

gunaydin kizlar cocostar hosgeldin aramiza canim insallah hep beraber istedigimiz kiloya geliriz canim.topraksuu ablacim ya kapiya yazdim ayakkabiyla girilmez diye adamlarada soyledim cikardilar sonra ev acentasi geldi evin sahibi neymis efendim ayaklarinda ayakkabi olmazsa sagliklari tehlikeye girermis adamlarin haha dedim guleyim bari benim evimde sagliklari nicin tehlikede olsun dedim mikrop yuvasi degilki benim evim asil siz getiriyorsunuz mikroplari evime dedim.elektrik felan alirmista ayaklari ocagi degistirirken o zaman dedim benim eve gelirken galos giyeceksiniz dedim bakakaldi suratima pis herif.vallahi eve geldiklerinde icim kalti ayakkabilarla of of 3 gun surdu bu olay evimde oturamadim vallaha rahat rahat pis diye dun 2 kere supurdum haliser benim ev hep butun haliserleri iyice kopurte kopurte sildim anca icim aldi yani oh simdide mis gibi ay ne uzun yazmisim cok dertlenmisim dimekki hehe.

aksam yediklerim 1 tabak makarna domates soslu salata ve meyve suyu

simdi daha kahvalt yapmadim hafif birseyler yerim yine

gunaydin kizlar cocostar hosgeldin aramiza canim insallah hep beraber istedigimiz kiloya geliriz canim.topraksuu ablacim ya kapiya yazdim ayakkabiyla girilmez diye adamlarada soyledim cikardilar sonra ev acentasi geldi evin sahibi neymis efendim ayaklarinda ayakkabi olmazsa sagliklari tehlikeye girermis adamlarin haha dedim guleyim bari benim evimde sagliklari nicin tehlikede olsun dedim mikrop yuvasi degilki benim evim asil siz getiriyorsunuz mikroplari evime dedim.elektrik felan alirmista ayaklari ocagi degistirirken o zaman dedim benim eve gelirken galos giyeceksiniz dedim bakakaldi suratima pis herif.vallahi eve geldiklerinde icim kalti ayakkabilarla of of 3 gun surdu bu olay evimde oturamadim vallaha rahat rahat pis diye dun 2 kere supurdum haliser benim ev hep butun haliserleri iyice kopurte kopurte sildim anca icim aldi yani oh simdide mis gibi ay ne uzun yazmisim cok dertlenmisim dimekki hehe.

aksam yediklerim 1 tabak makarna domates soslu salata ve meyve suyu

simdi daha kahvalt yapmadim hafif birseyler yerim yine

hoşbulduk canım sağolasın
yaa ben de 2,5 sene evvel bu evime taşınırken aynısını yapmıştım
hepsine birer terllik ayarladım verdim eve girerken çıkarın dedim kapıda da bekledim hepsini kontrol ettimkaydirigubbakcemile4
yoksa düşün yani eve girer çıkarlar ayakkabıyla tabi temizleyecek olanlar onlar değil
bakalım2-3 ay sonra taşınacağız o zaman da aynı şeyi yapcam kısmetse
arkamdan söylenmişlerdir ama olsun kaydirigubbakcemile3

bırakın söylensinler be pis adamlar onların pisliklerini herkes temizlemeye mecburmu
prensesim madem yerler halıfleks daha dikkatli olman gerekiyor canım ben o nedenle döşetmedim hijyen olmaz bide bizim buralar çok nemli olduğundan yazın koku yapar diye

mrb kizlar nasilsiniz
ben simdi ise geldim ,,ise baslamadan bi bakayim dedim,
kendimi acayip sis hissediyorum reglim geldi oyuzden heralde, canim hic bisey yapmak istemiyo

mooncum canim gercekten isten dolayi sporunu yapamiyosundur, ben bile aksama kadar evde oldugumda useniyorum sana ne dicez, canim bide masallah hic kacamak yapmadan cok duzenli besleniyosun ,bu bile cok iyi ,bide bir kilon kaldiya agirlastin heralde

cocostar canim hosgeldin aramiza, ne zamandir yeni bi arkadas gelmemisti aramiza, hep gelen gidiyodu, senin vermen gereken kilo cok az canim 3 hafta dikkat etsen spor falan hemen verirsin ,bizim onumuzde daha cok yol, hadi insallah veririz kilolarimizi

prensesim burdaki gevurlar hep oyle ayakkaiyla giriyolar, kimi cikariyo imide sizinki gibi inad ediyo ,tabi kendiliginden degil israr edince cikariyolar, biz alistik bu duruma, ne apcaz onlar gittikten sonra supurup silmek zorunda kaliyoruz

topraksu ablam ,seninde masallahin var spor yapmasanda cok guzel gidiyosun, bende spor yapiyorum irazdaha fazla yiyorum yada yine aksamlari fazla kaciriyorum

kizlar dunku yediklerimi yazim baya cok oldu galiba
sabah;klasik kahvalti biraz beyaz ekmekli
oglen;bir bardak kadar meyva yogurtlu icecek,sonra bi bardak kahve
ikindi;2 gun onceki patlicanli kabak sarmadan kalmisti ,onlarin koftasini yemedim ,az patlican kabak yedim
aksam;3 kasik yesil fasulye,dunden kalan azcik mangaldaki et,
ara ;1 bardak cay, 1 tane etipuf, 3 tane mini eti cin
masallah dimikaydirigubbakcemile3

yatmadan once tam 1 saat spor yaptim
su icmdim cunku acayip sis hissediyodum kendimi

cocostar canim hosgeldin aramiza, ne zamandir yeni bi arkadas gelmemisti aramiza, hep gelen gidiyodu, senin vermen gereken kilo cok az canim 3 hafta dikkat etsen spor falan hemen verirsin ,bizim onumuzde daha cok yol, hadi insallah veririz kilolarimizi

selam canım
hoşbulduk :1hug:
nöyle sıcak karşılanmak çook güzelopuyorumnanaktan

13-20 temmuz arası zayıflama yarışmasında olanlar

sympathique.............................57.5

moonserose0………..................55

princess of rain…………….….....68

dilek1.......................................68.4

topraksu....................................59

bambaskaben............................58....belli degil

cocostar....................................57.5

arkadaslar lutfen biraz kenimize gelelim unutmayalimki bi diyet yarismasindayiz, boyle olmuyo, kendi adima cok utaniyorum kilo veremedigimden dolayi:çok üzgünüm:,
lutfen bu hafta hepimiz kilo verelim ,en cok sozum kendime ve yerinde sayanlara:oklava:
ve bundan sonra hergun yedigimizi ictigimizi buraya yazcaz dikkatinize:oklava:

Son düzenleme:
bambaşkaben belki tatile çıkmıştırda unutmuştur söylemeyi sonuçda çocuk daha bizler bile çok şeyi unutuyoruz yani inşallah öyledir diyorum :uhm:
sempatiğim yok canım ya fazla yememişsin çok gibi görünüyorda deil sporda yapmışsınya iyi olmuş işte hadi bakalım sende başladın spora devamı gelsin inşallah bide merakımdan soruyorum yanlış anlama :sinifsinif: dikkatimi çekti siz ne çok mangal yapıyosunuz ailecek seviyosunuz herhalde ama mangalda insan kendini kaybeder ya kafamçokkarıştı ben öyleyim yani kaydirigubbakcemile3

selam kızlar
hepinize kolay gelsin ben de aranıza katılıyorum 6kg fazlam var ama hashimato ve şeker rahatsızlığım var size günü gününe yazarım yediklerimi benim vermem oldukça zor oluyor ama sizlerle yediklerimi ara ara paylaşmaktan büyük mutluluk duyacağım

hosgeldin beannu aramiza gel tatlim gel bizde yavas yavas veriyoruz bazen hic veremiyoruz iste yuvarlanip gidiyoruz.bende tiroid hastasiyim bende veremiyorum ne yapcam bilmiyorum.

Back