• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

obur bilgisayara onu yukledim ise yaramadi
bunada yukluyorum bakim olcakmi
valla esim duymasin okadar sey yukledim
beni kusbasi kusbasi dograrkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yüklediğin senin video bilgisayara bir zararı olmaz ağırlaştırmaz yani
sende partları birleştirdinya o dursun ama tek tek partların hepsini sil en son çıkarttığın toplamı kalsın oda göze pek görünmez yerimseniben

kizlarya simdi esimin leptoptayim ona yukledim 1 milde 3 part var hepsini yukledim aciyorum sorunsuz bundada ne oluyo biliyolusunuz, ses var goruntu yok of allahim ya ,esime bi gostercem yapamazsa artik pes etcem onunla ugrasip duruyorum aksamdan beri

prensescim canim gordum gozunu:)
cok guzel rengi var gozunun ,makyaj cok belli degil tabi gunluk oldugundan normal
ilarzunun makyajlarina bende bayiliyorum ama onun gibi sanki pek yapamiyorum
bide sen resim cekinirken uzerinde ne vardi merak ettim :) :)

tesekkur ederim canim sagolasin evet ya bende hayranim ilarzuya iste ondan birseyler ogrencem bakem ben yapiyorum ama gunluk yani arzu gibi yapabilmem icin cok firin ekmek yemem lazim ayol:kedi:canim anlamadim ben resim cekilirken uzerimdeki elbiseyimi soruyorsun anlamadim ya ogun mor elbisemi yiymistim niye sordunki ya makyajda mor ama belli degil iste telefonle cekeyrum simdi bir tane dah ayaptim onu koycam ilarzunun dedigi gibi yaptim bakem olmusmu begencekmi arzummafoldumben

ayrica walk at homen hayirli olsun gizzkaydirigubbakcemile3

bugün yediklerimi yazayım :jeyyar::jeyyar:
kahvaltı klasik çavdar ekmeğiyle
2 küçük yeşil elma
öğle 5-6 kaşık yeşil fasulye
yeşilçay
akşam yine yeşil fasulye 1 tabak, 2 küçük dilim çavdar ekmeği
tatlandırıcılı çay

bugün hep yeşillerden gitmişim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar günaydın dün çok giremedim kayınvalidemler
geldi hep dısarıdaydık bugünde gidiyoruz birkacgün yokum
sempatik listeden beni cıkarma son birkez dönüşte ugrarım bu hafta
olmasada öbür haftanın listesine yetisirim heralde görüşürüz kızlar

günaydın hatunlar,dün akşam eve gittim peşimden sanki beni takip edermiş gibi misafir akını geldi.spor yapamadım ama hizmet ve hazırlık aşamasında epey bir enerji harcadım.akşam yemeği yiyemedim.onun yerine küçük bir dilim tatlı ve bir dilim börek yedim.

14,07,2009 günlük beslenme
sabah:klasik kahvaltı(beyaz ekmekli)
ara:2 adet nektarin
öğle:1 tas mercimek çorbası
1 tabak z.yağlı türlü
ara:2 adet light mısır patlağı gevreği
akşam:yok
ara: 1 ince dilim irmik tatlısı ve bir dilim börek

3,5 lt su içtim

herkese kolaylıklar dilerim

gunaydin kizlar nasilsiniz dilegim nereye gidiyorsun kayinvalidenemi git canim bir degisiklik olur sanada ilarzunun makyaji makyaj topiginde gulum girde bak neler yapiii masallah

bugun yediklerim

2 dilim kepek ekmegi
kk kasar peyniri
haslanmis yumurta beyazi
domtis ve cay

dun aksamki yediklerim

4 kucuk dilim kare kare pizza
2 bardak ayran ve bir tabak salata

he anladim canim simdi evet uzerimde sifir kollum var canim ya nasil farkettin masallah canim ya sildircem simdi resimleri hehe

:roflol::roflol::roflol:
ne fenayim dimi,insani goz bebeginin icinden goruyorumkaydirigubbakcemile3
heralde bunu hic kimse farketmedi sen dahil
ne bileyim hemen gozune baktigimda dikkatimi cekti,yani elimden kimse kurtulamazkaydirigubbakcemile3
ilk once anlamadin uzerimde nasil ne vardi diye ,ama sende sonra farketmisin
ide sonraki yaptigin goz makyafjinda gordum guzel yapmisinda, bana cok koyu seyler iyi olmuyo, mesela sen kendine yakistirabiliyomusun ,oyle koyu makyagi

kizlarr sizede gunaydin ,ben suan isteyim kac gundur ise gelmiyodum bugun isleri yapiyoru ,bide bi bakim dedim
dun bahceye gittik mangal yaptik fazla kacirdim galiba
tabi sonrasinda 1 saat 10 dk spor yaptim
1,5litre su ictim
bugunde biraz beyaz ekmekli kahvalti yaptim ,ama suan kendimi felaket sis hissediyorum sanki nefes alamiyo gibiyim,heralde regl olcam oyuzden
oglen bisey yemedim aksam uzeri yerim aksam yememis olurum

:roflol::roflol::roflol:
ne fenayim dimi,insani goz bebeginin icinden goruyorumkaydirigubbakcemile3
heralde bunu hic kimse farketmedi sen dahil
ne bileyim hemen gozune baktigimda dikkatimi cekti,yani elimden kimse kurtulamazkaydirigubbakcemile3
ilk once anlamadin uzerimde nasil ne vardi diye ,ama sende sonra farketmisin
ide sonraki yaptigin goz makyafjinda gordum guzel yapmisinda, bana cok koyu seyler iyi olmuyo, mesela sen kendine yakistirabiliyomusun ,oyle koyu makyagi

essahtan cok fenasin kotusun sen lo fesat seni:jeyyar:ben bilem farketmedim haha neyseki sildirdim onu :kedi:niye yakistirmiyorsun ayol asil bize yakisir yavrum ben yakistiriyorum valla ayni renkte elbise giydimi daha bir guzel oluyor uyum icinde dene sende yap koy bide seninkini gorek bugun bir tane daha koydum ben eyelinerdan kuyruk yapamiyorum sorunum o kaydirigubbakcemile2

canim ya kusura bakma valla biraz fenalik yaptim ,hani aslinda orayada yazmadim farkettiyseniz, millet dikkat eder diye, buraya yazdimki sen dikkat et diye,ve ilk denemen bundan sonra daha dikkatli olursun
ben boyle seylere dikkatbederim kendimde bile olsa farkederim
bak sana bisey anlatim
bundan 10 sene oncesinde dayimn esi cocugunun resmini cekiyomus, cekeken karsida ayna var aynayida farketmiyo ve kendisininde ayaginda don varkaydirigubbakcemile3 ,oylece cikiyo ,once bilgsayara ekleyipte begenmediysem sil falan yoktu, pozu veriyosun cikartiyolar fotografcida ,eve resimler geldi, anam bi baktik ne gorelim yengemiz aynada donla gozukuyo:roflol::roflol:
allah bi utandi nasil lmus etmis, hadi biz neysede bu resimleri fotografcidami gordu falan diyekaydirigubbakcemile3
anlicagin boyle seylr oluyoda
sen silmesen bile kimse faketmezdi bide ben araya yazmadim
baksana ilarzu bile baiyorum farkedemiyorum demis
allah oyle buna gulup duruyorum ne fenayim diye:jeyyar:kaydirigubbakcemile3

ha makyaja gelince sadece gozresmi cekince iyi guzel duruyoda hani tum yuzune yakisiyomu diye
ben esmer oldugumdan kendime koyu seyler yakistrmiyorum,bugunde mesela mor renk var uzerimde makyagimda hafif yaptim simdi resim ceker eklerdimde,kart yok
yada sonra eklerim
hadi bakalim sana kolay gelsin ,demek makyaja basladin simdi
ben zaten normalde yapiyorumda ilarzu gibi pek beceremem tabi
ha bu arada bugunkide guzel ve sade olmus, gecekten cok guzel gozlerin var
ayrica ayni kaslarin benimkine benziyo:jeyyar::jeyyar:

merhaba kıslar ben şimdi 5 mil yürüdüm sauna eşofmanıyla vallahi popomdan terler akıyor delikafadulden
terleme dursun öyle duşa girecem ne gitse o kardır deilmi hihoyyyt

topraksu ablam masallah ,bu gidisle bi deri bi kemik kalacaksiniz, ben sisko kalacam galiba :)
bi zamanlar bizde cok gulmustuk ,sidi prensesin goz resmiyle aklima geldi

yok be sempatiğim aldıklarımı verebilsem keşke bütün çabam onun için
bende ne pisboğazım ya misafirle yerken sanki yediklerim kilo yapmıyacakmış gibi yiyorum sonrada böyle eziyet çekiyom işte mafoldumben
ya benim gözlerim bozulmuş prensesin gözüne baktım baktım bişe göremedim :1shok: bu arada gözede maşallah :nazar: çok güzel

ayni sende ben gibi pis bogazmisin :) baksana sonucunu hep birlikte cekiyoruz
ilk koydu resimdeydi ,digerlerinde deil
valla ban amasallah diyim gozume nazar degilmesin ,
yada siz mercekle bakin bi :) :)

Back