• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

günaydın kıslar a.s.
moonserosecim dün çok güzel beslenmişsin :lepi: gayet hafif 4 lt.suyu nasıl içtin biraz fazla deilmi bence 3 lt.yi geçme yazık böbreklere wcye gitmektendemi usanmadın :roflol:
sempatikcim bide laptopda dene bakim ama o dediğim proğramı yükle yoksa açılmıyor a.s
bende şimdi 5 mili indiriyorum
daha önce laptopa yükledim ama açamadan bilgisayarın pil bağlantısında sorun çıktı hiç açılmadığı için masaüstünede gönderemedik bende buna yüklemeye başladım o ne zaman yapılır belli deil
dünkü yediklerimi yazmadım ama bu sabah itibariyle yeniden başladığımdan kesinlikle yazarım daha kahvaltımı yapmadım birazdan yapacam
hadi size kolay gelsin opuyorumnanaktan

ablacığım ben ve böbreklerim alışkınız çok su içmeye birde içtiğim çayları saymadım kaydirigubbakcemile3

günaydın hatunlar,dilekciğim o pastayı bu hafta yalnız götürdün ama haftaya yalnız kalmayacaksın buna emin ol :jeyyar: kızlar ben neden aynı kiloda olduğumu dün akşam daha iyi anladım çünkü regl yim.aslında farketmeliydim göğüsler maşallahlık oldular yine gerçi hep öylelerde kaydirigubbakcemile3 bu sebepten heryerim ağırdığı için dün spor yapamadım.
13,07,2009 günlük beslenme
sabah:klasik kahvaltı(çavdar ekmekli)
ara:yok
öğle: 1 tabak domates kavurması
ara:250 ml light süt
akşam: 2 küçük baget haşlama
ara:1 avuç kiraz

4 lt ye yakın su tükettim
herkese kolaylıklar dilerim

canım bu hafta benden başka herkes alabilir pastayı
çünkü bu hafta ben yokum birkaç gün giremeyebilirim
akşam eşimle konuştuk oda soruyor diyet işleri ne alemde diye
şu son 1-1,5 haftada 3-4 kilo daha versem onu görmeden ne güzel
olur . moonserose canım bende bu hafta regliydim ama sporuma devam
ettim ve çok faydasını gördüm sancım falan olmadı sende az az yapabilirsin

sana iyi yürüyşler ablacığım benim hem öyle bir şansım yok hem de çok fecii yağmur yağıyor sabahtan beri,gelen giden yok yağmurdan bende rahat rahat kk yı eşeliyorum :)) dilekciğim ilk gün yapamıyorumda yarın spora başlarım.ben sancı içn biberiye çayı içiyorum çok etkili oluyor.tatilemi çıkuyorsun dilekciğim?

gunaydin kizlarr nasiiniz bakem iyi bugun cok kisiyiz, topraksu ablamin dedigi herkesin yesil isikleri yaniyokaydirigubbakcemile3
bende simdi kahvaltimi yaptim guzelce, simdi sakiz cigniyorummşakkıdıkaydirigubbakcemile3
suyuma daha baslamadim onada birazdan baslarim ,iste evi isi falan derken oglen oldu
ha bide bugun burda tatil hep pazar zannediyorum size dicektim iyi pazarlar diyekaydirigubbakcemile3

mooncum ,yine masallahin varya hic bozmadan kacmaksiz cok duzenli besleniyosun ,valla hayranim sanaŞeniz gercekten anam 4 litre suyu nrene ictin oyle tuvaletten cikmamisindir:jeyyar:,ben zar zor n fazla 2 litre icebiliyorum
regl olmusun ayni benim goguslerdefelaket siser, bende olcak suan cok agriyo sis bile, zaten senle benim masallahimiz var bu konuda:nazar::jeyyar:

topraksu ablam ,ordaki yazilari okudum meela 1 mil varya ordaki partlarin hepsini indirin oyle acin diyo
senin gonderdigin programi yukledim sonra 1 part indirdim acilmadi ,simdi sonunca parti indiriyorum bakalim acilcakmi
acilmazsa esiminkinden denice bugun

dilekcim sen ne yapiyo kiz 1.5 haftada 3-4 kilomu versem iyi diyosun ,anam cok kiz, sen yinede normal beslen
kocaya guzel gozukcem diyeac klma sainkaydirigubbakcemile3

gunaydin kizlar bakimyorum herkes formunda masallah bende spor yapmadim bugun bgun degil bir haftadir yapmiyorum ya neyse

yediklerim

yarim kase musli ve yogurt

1 domates

1 cup cay

bol su

ben şimdi 5 mil yürüdüm ter içindeyim duş alacam anam ne zormuş öyle yarısından sonra dilim dışarıda devam ettim bitirdim ama bende bittim yarın yerimden kalkamıyacam bacaklarım şimdiden uyuşmaya başladı
dilekcim helal sana ya sen sabah-akşam yapıyodun bravo :nazar:
ben öldüm ya banyoya gidecek gücüm kalmadı mafoldumben
moonserosecim o yağmurdan biraz bize göndersen ne iyi olurdu
hadi görüşürüz kızlar opuyorumnanaktan

sempatim yapmiyorum canim bu hafta baslicaktim yine olmadi ocagim oyle oldu eve giden gelen oluyor acentadan yapamiyorum ya of cok istiyorum ama olmuyor her gun bir aksilik cikiyor ya goz makayji bolumune gozumu koydum gunluk yaptigim bir makyajdi ama daha iyisini yapmak icin ogrencem ilarzudan

:roflol::roflol: moonserosecim ne kadar istemişiki demek büyük Allahım duydu sesimi burdada yağmur yağmur yağmaya başladı duşa girerken hiçbişe yoktu günlük güneşlikti bir çıktım :1shok: her taraf kapkaranlık ruzgar ve yağmur birlikte oohhh be ortalık biraz temizlensin şimdi şimşekler çakıyor

sana iyi yürüyşler ablacığım benim hem öyle bir şansım yok hem de çok fecii yağmur yağıyor sabahtan beri,gelen giden yok yağmurdan bende rahat rahat kk yı eşeliyorum :)) dilekciğim ilk gün yapamıyorumda yarın spora başlarım.ben sancı içn biberiye çayı içiyorum çok etkili oluyor.tatilemi çıkuyorsun dilekciğim?

1 hafta on gün içinde Antalya ya taşınıcam ya eşim gitti
biz burdayız öbür hafta bizde toplanır gideriz inşallah ,
1 haftadır ayrıyız eşimle daha en az 1 hafta daha sürer
o görmeden zayıflayım diyorum

kizlarya simdi esimin leptoptayim ona yukledim 1 milde 3 part var hepsini yukledim aciyorum sorunsuz bundada ne oluyo biliyolusunuz, ses var goruntu yok of allahim ya ,esime bi gostercem yapamazsa artik pes etcem onunla ugrasip duruyorum aksamdan beri

prensescim canim gordum gozunu:)
cok guzel rengi var gozunun ,makyaj cok belli degil tabi gunluk oldugundan normal
ilarzunun makyajlarina bende bayiliyorum ama onun gibi sanki pek yapamiyorum
bide sen resim cekinirken uzerinde ne vardi merak ettim :) :)

obur bilgisayara onu yukledim ise yaramadi
bunada yukluyorum bakim olcakmi
valla esim duymasin okadar sey yukledim
beni kusbasi kusbasi dograrkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

en sonunda oldu valla goruntude geldide
onemli olan bu degil obur bilgisayarda olmasi ,yarin esim bunu is yerine goturek evde olmucak
neyse daha sonra artik biraz ondada ugrasirim
hani bi laf varya onun gibi
arayan mevlasinda belasinda bulurmus diyekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
simdi diceksiniz ne alakakaydirigubbakcemile3

en sonunda oldu valla goruntude geldide
onemli olan bu degil obur bilgisayarda olmasi ,yarin esim bunu is yerine goturek evde olmucak
neyse daha sonra artik biraz ondada ugrasirim
hani bi laf varya onun gibi
arayan mevlasinda belasinda bulurmus diyekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
simdi diceksiniz ne alakakaydirigubbakcemile3

hadi hayırlı olsun güle güle yap sporunu diyecem ammaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile3 kullanamıyacakmışsın fisfisfis
artık eşinin iyi bir zamanına getirip ayarlattır be canım yerimseniben
çok faydasını göreceksin emin ol

Back