• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ben evde musait olmadigim icin yapamiyorum
ben indirdim ama benimki calismamisti tekrar geri sildim
bide onu yukleyince bilgisayar cok yavasladi ondu kaldi
ancak kaynanm turkiyeyey giderse indiriririm bende tabi calisirsa

tavsiye edrim canım çok güzel kalori yaktırıyor ,
fırsat bulursan yap bence ,bende yaparken çocuklar
rahat durmuyor onlara ragmen yapıyorum ama şimdi
kayınvalidemlere gidersem yapabilirmiyim bilmiyorum
ama lap top u götürür odamda yaparım belki

sempatiğim bende iki defa yükleyip ama çalıştıramamıştım sonra oğlum bir proğram yükledi ondan sonra çalıştı yeniden yüklersen o proğramı öğrenir söylerim canım tamam

sen yinede ogren soyle
cunku bi program yuklenmesi gerekiyo acamiyodum
tabi ne programi onuda bilmiyorum
sen bi ogrende bana soyle ablam
nasil olsa yuklicem, bide merak ettim :)

tavsiye edrim canım çok güzel kalori yaktırıyor ,
fırsat bulursan yap bence ,bende yaparken çocuklar
rahat durmuyor onlara ragmen yapıyorum ama şimdi
kayınvalidemlere gidersem yapabilirmiyim bilmiyorum
ama lap top u götürür odamda yaparım belki

bilgisayar bizim odadad olsa bende yaparimda bilgisayar bos odadda kaynnada kendi odasini birakiyo burda yatiyo, anlicagin pek rahat olamiyorum
yukleyimde zamnim olunca yaparim insallah

geçen hafta kaçırdımya bu hahta tartıya yansımadan atmak için uğraşacam o nedenle demiştim veremem diye a.s

he anladim simdi,hadi balimm insallah obur haftaya diyim
ama bundan sonra yediklerimizi buraya yazalim
valla ben kapatan olarak acayp utaniyorum halimden kac haftadir bi al bi ver cogunlukla yerimden oynamiyorum
kendime sinir oldum, dedim ya devam yada cik git diye

canım benimki dizüstü olduğu için rahatım ,programı açmak içinde http://http://www.sendezayifla.com/showthread.php?t=9137
burayı tıklayınca rapidshare çıkıyor ordanda free user diyorsun geri sayım başlıyor o bitince kaydet diyorsun yüklüyor daha sonra bütün partları yükleyince sağ tıklayıp buraya çıkart diyorsun ve birlikte aç diyip windows media playerda açıyorsun bukadar biraz karısık gibi ama inşallah yaparsın

iyi aksamlar kizlar sempatinin dedigi gibi buraya n eyiyorsak yazalim fazla kaciran oldumu uyaralim olurmu ?

sempatim firinim calisiyor canim ikisi ayri benim ocagim setustu oldugu icin onu goturup yenisini getircekler iste firin olunca yaptim yemek firina patatesle tavuk koydum ne yapayim onu yedik bugunde

ben4-5 dilim patates inceince ama bir tanede tavuk budu yedim yaninda salata okadar he baska birsey yok valla

kesin oyledir, simdi esime sorsam oda yardim etmezki gicik bi kocam var benim
onun leptop icerde bos kaldiginda alip habersiz bi yukleyim bakim onunkinde olcakmi
olursa sorun bunda demektir
gerci zaten sorun benim bilgisayarda kac kiside oluyo

günaydın hatunlar,dilekciğim o pastayı bu hafta yalnız götürdün ama haftaya yalnız kalmayacaksın buna emin ol :jeyyar: kızlar ben neden aynı kiloda olduğumu dün akşam daha iyi anladım çünkü regl yim.aslında farketmeliydim göğüsler maşallahlık oldular yine gerçi hep öylelerde kaydirigubbakcemile3 bu sebepten heryerim ağırdığı için dün spor yapamadım.
13,07,2009 günlük beslenme
sabah:klasik kahvaltı(çavdar ekmekli)
ara:yok
öğle: 1 tabak domates kavurması
ara:250 ml light süt
akşam: 2 küçük baget haşlama
ara:1 avuç kiraz

4 lt ye yakın su tükettim
herkese kolaylıklar dilerim

Back