- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #7.861
kızlar ben geldim sempatik canım kilom 68.4 şu sonlarındaki 400 gr hep kalıyor ya gecen haftada 70.4 tüm neyse 2 kg vermişim daha ne isterim
la bu hafta kilo veren bir dilekmi cikti hey allahim ya ne olcek bizim haller ya
sorma sempatim bum bum patladi gii ay dikkat ederdim anam benki yemek yaparken bir damla bilem birsey dokmeyen avrat sutu tasirdim of of adamlar geldi bakti yapamayiz yenisini getircez dediler ama bugunmu olur yarinmi bilemicem bugun bir is yapmadim vallaha sen neguzle camlarida silmissin oh mis gibi
dilekcim tebrik ederim canim hadi aynen bole devam seker
6-13 temmuz arası zayıflama yarışmasınin 1.si
dilek1.......................................2 kilo vermis:hooray::lepi::sm_cool::teytey:
bu pasta senin dilekcim yerimseniben
gercekten 2 kilo vererek hakettin bi dilim pastayialkisalkisalkis
canım bende yaşıma göre hiç fena sayılmam ama ileride kilolu olmaktan korktuğum için kendimce önlem almaya çalışıyorum a.s
ablacım maşallah senin kilon da ne var ,bu durum bence seni kapsamıyor ,
aslında metabolizmayla alakalı geçen dışarıda bir anne kız gördüm kız daha
küçük 15-16 anca ama inan yüzlerini görene kadar arkadan hangisi anne hangisi
kız bilemedim ,incecikti kadın ,tabi yüzünü döndüğü an olay çözüldü kadın 45-50 var
ama 15 -16 lık kızların giydiği kotlardan giymişt,i neyapsın kadında fizik var ,erkek kardesimde
yanımdaydı abla ona bakma sen bence bu kadın hasta diyor ,yani onun yasında bir kadının bu
kadar zayıf olması normal deil diyor .
yok bee ne yaşlanması ben yaşı sorun etmemde ama oğluşum şimdiden 1.80 boyunda nasıl durursunuz bilmem artık canım bende gelinim olmandan büyük mutluluk duyardım Şeniz Allahım hayırlı kaderler yazsın inşallah seni sevecek sayacak kıymetini bilecek biri karşına çıkar inşallah:Saruboceq::Saruboceq:topraksuu ablam çok teşekkür ederim hem kendi adıma hem de tüm karadenizli kızlae adına.senin gelinin olmak isterdim ama çok küçükmüş oğlun abla yaa ben onu beklersem yaşlanırım kaydirigubbakcemile3
tamamen haklısın canım bende çok utandım haftaya daha çok utanacak gibiyim :kedi: babam bugün gitti yarından itibaren bende başlıyorum ciddi olarak bari alacaklarımı önleyimde haftayada sabit kalsın diğer haftayada vermeye başlarım inşallah :çok üzgünüm:eneemmm bune liste böyle utandım şimdi yaa halimiz duman hanımlar , hadi ben 1 kg cuk kaldı diye,eğlenceydi piknikdi diye bu hafta pek üstüne düşmedim ama olmaz böyle hatunlarım.hadi bakalım,kendimize gelelim ve incelelim...
tebrik ederim dilekcim :hooray: alkisalkisalkisalkisalkisalkiskızlar ben geldim sempatik canım kilom 68.4 şu sonlarındaki 400 gr hep kalıyor ya gecen haftada 70.4 tüm neyse 2 kg vermişim daha ne isterim
ben daha önce söylemiştim bizde gönderelim diye :roflol::roflol::roflol::roflol:masallahcanimya bu ne hiz boyle ,cok guzel kilo vermisin
tabi bukadar vermenin birazcikta sebebi ,esinin gitmesi
seni tebrik ettim valla:lepi::hooray:
aceba bizdemi kocalari gondersekkaydirigubbakcemile3
afiyet olsun dilekcim alkisalkisalkisopuyorumnanaktan6-13 temmuz arası zayıflama yarışmasınin 1.si
dilek1.......................................2 kilo vermis:hooray::lepi::sm_cool::teytey:
bu pasta senin dilekcim yerimseniben
gercekten 2 kilo vererek hakettin bi dilim pastayialkisalkisalkis
10 mil yürüyüş 16 km yapıyor canım 5 sabah 5 akşam yapıyorum
çok yoruyor ama bir süre böyle devam edicez toplamda 2 saat 16 dk sürüyor
sempatikciğim ben bu hafta yarışmaya katılamayabilirim
çünkü çarşamba kayınvalidemler gelecek perşembe de beraber
onlara gideceğiz,isveçten eşimin halaları gelecek
onları da görürüm bir kacgün sonra dönüp esyaları toplayacagız
onlarda internet olmadıgı için giremeyebilirim
yinede bir yolunu bulup girmeye çalısırım ama bu hafta beden ümidi
kesebilirsiniz olmazsa artık Antalyadan yazarım size
yazamazsan biz anlariz zaten merak etmetamam canım ama o telaşla unutursam artık bana anlayış gösterirsiniz heralde
topraksu ablam iste boyle biz kilo vermeyince baka kaliriz pastaya
hadi bakalim haftaya alabilcekmiyiz pastayi
ben evde musait olmadigim icin yapamiyorum
ben indirdim ama benimki calismamisti tekrar geri sildim
bide onu yukleyince bilgisayar cok yavasladi ondu kaldi
ancak kaynanm turkiyeyey giderse indiriririm bende tabi calisirsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?