• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

iyi pazarlar kzilar nasilsiniz, of cok yoruldumya paza gittik ordan baska bi yere ugradik sicakti, bide araba tuttu yazmayi canim hic istemiyo, basim felaket agriyoda yine yazim dedim
dunku lapanin sonucu guzeldi, 2 gundur 1 saati geckin spor yapiyorum,insallah kilo veririm

mehaycim hosgeldin canim sorma valla yerimizde sayip duruyoruz guya diyetteyiz, bu hafta yine iyi bi diyete girdim,senide her zaman bekliyoruz
galiba biz bu gidisle sen gelene kadar ayni kilomuzda durcaz gibide, insallah vercez

dilekcim ,canim iste cocuk bunlar her biri bi ayri oluyo, allah sabir versin ,bide esin yok
ee simdi evini tasicagin esinlestimi peki

iyi pazarlar kzilar nasilsiniz, of cok yoruldumya paza gittik ordan baska bi yere ugradik sicakti, bide araba tuttu yazmayi canim hic istemiyo, basim felaket agriyoda yine yazim dedim
dunku lapanin sonucu guzeldi, 2 gundur 1 saati geckin spor yapiyorum,insallah kilo veririm

mehaycim hosgeldin canim sorma valla yerimizde sayip duruyoruz guya diyetteyiz, bu hafta yine iyi bi diyete girdim,senide her zaman bekliyoruz
galiba biz bu gidisle sen gelene kadar ayni kilomuzda durcaz gibide, insallah vercez

dilekcim ,canim iste cocuk bunlar her biri bi ayri oluyo, allah sabir versin ,bide esin yok

sempatik geçmiş olsun canım , henüz nezaman tasınacagımız
belli değil, esim 1 haftaya ev bulurum diyor ama bilemiyorum insallah:Saruboceq:

bulur ,kayınvalidemlerde gel bizimle kal biraz diyorlar ama hiç gidip başka biryerde
kalmak istemiyorum bakalım ben bu hafta evi toplayacağım hayırlısı olsun.

günaydın hatunlar nasılsınız? kızlar ben dün hem çok eğlendim hem de yoruldum.dün piknikteydik.piknik yerinde şenlikler vardı nerdeyse 2 saat horon teptim.sonra 2 saat yüzdüm derken haşatım çıktı.yediklerimi de hiç yazmayayım siz anlarsınız artık :)

topraksuu ablam çok teşekkür ederim hem kendi adıma hem de tüm karadenizli kızlae adına.senin gelinin olmak isterdim ama çok küçükmüş oğlun abla yaa ben onu beklersem yaşlanırım kaydirigubbakcemile3

selam kizlaarrrr nasilsiniz sympatigim princess im nasil gidiyor diyetler bakiyorumda oldugunuz yerde sayiyorsunuz....az kaldi yakinda aranizdayim ve sizi gecip en ince ben olucam..buda size kapak olucak sisko karilar sizi...tutun azcik bogazinizi bakem:mymeka:

mehaycim sen nasilsin canim valla diyetler sen bizi nasil birakip gittiysen oyleyiz anam 1 kilo veriyorsak bir kilo geri aliyoruz :gitme:seni bekliyek kuzukaydirigubbakcemile5

gunaydin kizlar gecmis olsun sempatim ne olcek senin bu araba isin bilmirem allah kolaylik versin yaniopuyorumnanaktaneeeee diyetler kilolar nasil bende bu hafta gram oynamadi hala 68 bu hafta ipin ucunu n kacirdim biraz ya:kedi:ama bu hafta insallah telagfi edicem.benimde ocagim bozuldu yamafoldumbencok sinirliyim of elektrikli benim ocak dun sut pisiriyordum bir anlik bosluguma geldi ve sut tasti:sinifsinif:sonra ocagima geldi sut tabi dugmalarine felan ve:sinifsinif: ocagim bum bum :olmaz:patladi okadar hassaski bu ocaklar bugun ev acentasindan gelcekler sanirim insallah hemen degistirirler of of bosu bosuma ocagimdan oldummafoldumben

dilekim insallah bir an once esin bir ev bulurda hasretliginbiz gider bacim zor ayri kalmak allah yardimciniz olsun

aa bu arada dilkecim hiç kafana takma bende ayrıyım eşimden ocak sonundan beri ben hendekte o bursada annesinin yanında inan özlemek ve sonunda kavuşmak süper bişey

günaydın hatunlar nasılsınız? kızlar ben dün hem çok eğlendim hem de yoruldum.dün piknikteydik.piknik yerinde şenlikler vardı nerdeyse 2 saat horon teptim.sonra 2 saat yüzdüm derken haşatım çıktı.yediklerimi de hiç yazmayayım siz anlarsınız artık :)

mooncum canim cok sevindim ne guzel eglenmisiniz, cok yediysen bile, uyine baya harekette yapmisin hem horon tepmisin hemde yuzmusun
siz anlarsiniz dedin yani ayni kilodasin dimi :)

mehaycim sen nasilsin canim valla diyetler sen bizi nasil birakip gittiysen oyleyiz anam 1 kilo veriyorsak bir kilo geri aliyoruz :gitme:seni bekliyek kuzukaydirigubbakcemile5

gunaydin kizlar gecmis olsun sempatim ne olcek senin bu araba isin bilmirem allah kolaylik versin yaniopuyorumnanaktaneeeee diyetler kilolar nasil bende bu hafta gram oynamadi hala 68 bu hafta ipin ucunu n kacirdim biraz ya:kedi:ama bu hafta insallah telagfi edicem.benimde ocagim bozuldu yamafoldumbencok sinirliyim of elektrikli benim ocak dun sut pisiriyordum bir anlik bosluguma geldi ve sut tasti:sinifsinif:sonra ocagima geldi sut tabi dugmalarine felan ve:sinifsinif: ocagim bum bum :olmaz:patladi okadar hassaski bu ocaklar bugun ev acentasindan gelcekler sanirim insallah hemen degistirirler of of bosu bosuma ocagimdan oldummafoldumben

dilekim insallah bir an once esin bir ev bulurda hasretliginbiz gider bacim zor ayri kalmak allah yardimciniz olsun

presnsesim canim sanada cok cok gecmis olsun ,cna gemesinde mala gelsin ,olur boyle seyler caim herkesin evinde bu tur seyler oluyo onemli olan hep dedigimuiz gibi cana gelmesin
,senden bundan sonra daha dikkat et ,bide elektirikli iyiki sana bisy olmamis
bum bum yazmisinda ocakmi patladi yosa birden bozulmdumu
anam kiloya gelince 3 gundur deli gibi spor yapiyorum hamladim kollarim falan felaket agriyo, aksamlari fazlada yememeye calisiyorum yine veremeiyorum ,iyice ac kalmam gerekli kilo vermem icin ,valla biktim artik beynim yoruldu bu kilodan
herkes diyo eee kac aydir rejimdesin hep aynisin insan utaniyo valla:gitme:
ne olcak biszim halimiuz bilmem

evet sempatikciğim o kadar yememe rağmen kilo almamışım aynı kilodayım. horon zaten müthiş terletiyor.yüzmede çok enerji harcatıyor keşke vaktim olsada sıksık yüzebilsem daha hızlı zayıflardım

ay kizlarr sabahtan beridir temizlik yaptim, dun disarda acayip bocek vardi burayi bocekler basti yani buyuk degin mini mini, hep camlara yapisti disari cikamadik ,uzerimiz felan hemen bocek doluyodu
bugun tum camlari sildim, bide camlar tum boydan oldugu icin onlu arkali tabi taaa cercevelerin icine kadar bocek girmis ne kadar temizlesemde hala vardi:1shok:

heryerim kasiniyo bocekten :jeyyar:dus alcam dedim sizlere bi yazayim nasil olsa bugun evdeyim
pasakli halimi gorek yok dedimkaydirigubbakcemile3
bitli gibi kasinip duruyorumkaydirigubbakcemile3

evet sempatikciğim o kadar yememe rağmen kilo almamışım aynı kilodayım. horon zaten müthiş terletiyor.yüzmede çok enerji harcatıyor keşke vaktim olsada sıksık yüzebilsem daha hızlı zayıflardım

sen ne guzel yuzme biliyomusun ben bilmiyorum anam
sudan korkuyorum kaydirigubbakcemile3
sanki beni alip gitcekmis gibi geliyo banasırnaşık şey

iyi ne guzel ben mesela hafta icinde ne guzellapa yapiyorum az veriyorum azcik yesem hoppp hemen geri aliyorum:çok üzgünüm:

6-13 temmuz arası zayıflama yarışmasınin sonuclari

sympathique.............................57.5.............57.5.............kilo verememis:çok üzgünüm:

moonserose0………..................55................55................kilo verememis:çok üzgünüm:

princess of rain…………….….....68................68.................kilo verememis:çok üzgünüm:

dilek1.......................................70.4..............68.4..............2 kilo vermis:hooray::lepi:

topraksu....................................59................59...............kilo verememis:çok üzgünüm:

bambaskaben............................58................belli degil

Son düzenleme:
eneemmm bune liste böyle utandım şimdi yaa halimiz duman hanımlar , hadi ben 1 kg cuk kaldı diye,eğlenceydi piknikdi diye bu hafta pek üstüne düşmedim ama olmaz böyle hatunlarım.hadi bakalım,kendimize gelelim ve incelelim...

kızlar ben geldim sempatik canım kilom 68.4 şu sonlarındaki 400 gr hep kalıyor ya gecen haftada 70.4 tüm neyse 2 kg vermişim daha ne isterim

Son düzenleme:
la bu hafta kilo veren bir dilekmi cikti hey allahim ya ne olcek bizim haller ya

sorma sempatim bum bum patladi gii ay dikkat ederdim anam benki yemek yaparken bir damla bilem birsey dokmeyen avrat sutu tasirdim of of adamlar geldi bakti yapamayiz yenisini getircez dediler ama bugunmu olur yarinmi bilemicem bugun bir is yapmadim vallaha sen neguzle camlarida silmissin oh mis gibi

dilekcim tebrik ederim canim hadi aynen bole devam seker

eneemmm bune liste böyle utandım şimdi yaa halimiz duman hanımlar , hadi ben 1 kg cuk kaldı diye,eğlenceydi piknikdi diye bu hafta pek üstüne düşmedim ama olmaz böyle hatunlarım.hadi bakalım,kendimize gelelim ve incelelim...

mooncum canim cok haklisin ozellikle benim kedime gelmem gerekli :gitme:
degilse ben veremedikce millette veremiyo gibime geliyo:çok üzgünüm:

Back