Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

simdi gozuktu cizelgen once gorunmuyodu
iyi gezel sende benim gibi kilor vermisin ortasina gelip durmusun ,aynen bende guzel guzel verdim ,su bir aydir 56 daha in cik gidip geliyorum
benimde ustte sorun ,sen iste ancak spor yapcaksin ,simdi zayiflasan senin usten gider yine, alt bolgenicin spor yapki orantili olsun
iste canim yapi sonucta, benimde ustte var ust bolgemi calistircak cok hareket yapiyorum ama yine ayni
bendede gidince kilo tam tersi alttan gidiyo ne siir verici bisey
evet calisinca is bozuluyo, bende evde olunca iyi guzl uyguluyorum ,hele bide bizim burda istedigin gibi yeme seceneginde yok ,o zor oluyoda
biz aksamlari fazla yememeye karar verdik arkadaslarla, ancak verirsek oyle vercez heralde

canım aynen bir al bir ver oldu iki ileri iki geri
1 aydır indemedim 63lere
spor yapmam gerek eve ama çok eringenim yaa :utangac:
tam tersi olmuş ya bende üst eriyor sendede alt ciddi çok sinir bozucu
lahana yağını kullandınmı canım hiç yararını görüyorlar
yada kilo vermede yardımcı ürünler kullanıyormusun
ben hiç kullanmadım artık almayı düşünüyorum son 4 kilo kaldı gitmiyor bir türlü
akşam yemek yemek çok yararlıı yaz ayları daha güzel kilo vermek için meyve seçeneği daha bol ve tüm meyveler kendi zamanında yetişiyor hormonsuz daha sağlıklı
akşamları karpuz yiyip mideyi şişirin kızlar tıka basa doymuş gibi oluyorsun
birde çok lavabo isteği olur

ben simdiye kadar hic bi urun kullanamdim kullanamakta istemiyorum en iyi saglikli kilo vermek
onlari kullaninca geri aldiriyo diye biliyorum ,hic birinin hakkinda bilgim yok canim
ben evde yapiyorum ah sorma o eringeclik bendede var yapmadigim zaman aklimdan cikmiyo bi baslasam bitriyorumda baslamak onemli
yurus yapabilirsen yuruyus yap ,ben ona erinmem ama ona musait degilim ancak evdeyapiyorum
canim karpuz iyi guzek toz tutuyoda oyle guzel masum bi meyva degil oda sekerli kalarili, ben korkarak yiyoruml
ha belki aksam hic bisey yemesen bol karpuz yesen olurda, yemekten sonra bide onu yersen kotu oluyo ,ben ancak kucuk bi parca yiyorum
istte oyle boyle geciriyoruz
yaz geldi ,daha vercek kilo cok

ben simdiye kadar hic bi urun kullanamdim kullanamakta istemiyorum en iyi saglikli kilo vermek
onlari kullaninca geri aldiriyo diye biliyorum ,hic birinin hakkinda bilgim yok canim
ben evde yapiyorum ah sorma o eringeclik bendede var yapmadigim zaman aklimdan cikmiyo bi baslasam bitriyorumda baslamak onemli
yurus yapabilirsen yuruyus yap ,ben ona erinmem ama ona musait degilim ancak evdeyapiyorum
canim karpuz iyi guzek toz tutuyoda oyle guzel masum bi meyva degil oda sekerli kalarili, ben korkarak yiyoruml
ha belki aksam hic bisey yemesen bol karpuz yesen olurda, yemekten sonra bide onu yersen kotu oluyo ,ben ancak kucuk bi parca yiyorum
istte oyle boyle geciriyoruz
yaz geldi ,daha vercek kilo cok

yürüyüş evet daha iyi ama işte eringen olmayanlar için :utangac:
evet şekerli kalorili ama hiç bişey yenmicekse akşam için ideal bence
tabi karpuzun hepsi değil kaydirigubbakcemile3
benim gibi yiyip yiyip doymayan varsa bilemem
soğuk olunca çok güz el oluyor yaa kütür kütürr cokacimcoook canım yavaş yavaş gitsinde bir daha gelmesin iilaç kullanmamana sevindim
en iyisini yapmışsın ama ben almayı düşünüyorumm -tatlicadiarzu-

canim ilac falan alcaksan iyi arastir sor
site icinde kullanan faln var heralde
ben hic kullamayi dusunmedigim,icin hepsini iyi bilmiyorum belkide vardir iyisi
sen kandirim guzel kili verdirip sonra aldirmasin iste o var benim korkum o
napim bende dikkat ediyorum
zaten omrum diyetle geciyo artik alistik
bi spor var alisamadigimiz onuda elimden geldigince yapmaya calisiyorum
bu yola bi kere baskoyduk
adimiz diyette, mecbur yapcaz biseyler

gunaydin kizlar nasilsiniz bakiyorum azcikta olsa canlanmis burasi iyi hosuma gitti ben dun aksam neler yedim

1 yemek tabaginin yarisi pirinc pilavi ve yine yari bezelye yemegi yarim kase corba bol bol salata ve yarim kase yogurt

sonrasinda cay ve 2 adet biskuvi ve birazcikta fistik fistigi yememem lazimdi ama dayanamadim.

suanda kahvalti yapmis durumda degilim sogan suyumu icicem bir cesarete gelip bakalimnasil olcak.

canim ilac falan alcaksan iyi arastir sor
site icinde kullanan faln var heralde
ben hic kullamayi dusunmedigim,icin hepsini iyi bilmiyorum belkide vardir iyisi
sen kandirim guzel kili verdirip sonra aldirmasin iste o var benim korkum o
napim bende dikkat ediyorum
zaten omrum diyetle geciyo artik alistik
bi spor var alisamadigimiz onuda elimden geldigince yapmaya calisiyorum
bu yola bi kere baskoyduk
adimiz diyette, mecbur yapcaz biseyler

lida almayı düşünüyorum yada bölgesel incelticvi kremde olabilri
iyice araştırcam canım dediğin gibi
sporu 1 hafta yapıcna 2 ay yapmıyorum kaydirigubbakcemile3

merhaba hatunlar , çok yoğunum bu hafta , raporumu verip çıkacağım ;

tüketilen sıvı miktar :2.5 litre su
04,06,2009 perşembe
sabah :klasik kahvaltı
ara:2 adet diyet mısır patmağı
ögle:1 tas yayla çorbası
2 adet haşlama baget
ara:250 ml çilekli süt
akşam :bir kase köfteli yoğurt çorbası
ara : bir avuç kiraz

kizlarrr bu ne ya masallah ne kadar cok yazmisiniz oku oku bitiremedim:çok üzgünüm:
e guzellerim hadi biraz canlanin usenmeyin ,nete girdiginizde yazin biseyler
ne kadar cok paylasim olursa kendimize, paylasim olmadikca motivede olmuyo:oklava:

neysem ben bugunumuz anlatim
ogleden sonra misafirlige gitcez demistikya, gittik oraya, kadin saolsun hamur yapmis ispanakli gozleme yapti bizekisir falan yapmis
iyi guzel hos yedik ictikte
bide acimiz malesef cok buyuktu, yengemizi aynliz birakmamak icin bazen gidiyorum
ozellikle benim olen kiza cok benzetiyo bana baktikla aklina kizi geliyo:çok üzgünüm:

3 sneyi gecti bunlar ailecek turkiyeye arabayla izine gidiyolardi anne baba 1 oglan 2 kiz
tam memeleketleri denizliye 30 km kala kaza gecirdiler evlerine varamadan 2 kizla baba oldusenağlama
oglan komada kaldi baya ,bu yengemizde az yaralanmisti
bi gorseniz bizler ne kotu olduk ,ne sevdigim kizlardi ne guzellerdi:çok üzgünüm:
kizin biri 16 biri 18 yaslarinda,kayinvalidemlerin kac senelik tanidiklari arkadaslari
yikildik,artik oglan baya komadan sonra duzeldi
buraya donduler, attigi adimda esinin ve kizlarinin anisi var ,kizlarin hic biseyii atmiyo sarilip agliyo ,evden baska bi yere cik diyoruz cikmyo, oglanin psikolajisi bozuldu,gozunun onunde ablalari babasi oldu:1hug:
o gun bugundur 3 sneyi gecti kadin agliyo hala ilacla ayakta duruyo, doktor ozellikle ilac veriyo bu gidisle kor olabilirsin cok aglamktan diye, bugun yine agladi ama ustelemedik
evinin esyalarini degistirmis,evin kagitlarini yenilemis ,bi salon takimi kalmis bide perde onlarida degistircem diyomirmirmirmir
bizde perde yeni dursun dedik, oda yok omaz ona baktikca esim geliyo hep o takardihepsinin elinin izi var deyip aksama kadar kahrediyo
oglan evden disari cikaramiyomus, gece hala korkuyo sariliyo bana diyo
allahim bugun uzuntuden felaket basim agridi ne zor durum:çok üzgünüm:
gencecik kizlari gitti,hayattan hic bi zevk almiyorum iyiki bu oglan kaldi elimde onuda kaybetcem diye korkuyorum
oylesine yasiyorum diyo
off ya ne zor durum allahim kimsein basina vermesin simdi ogluyla yanliz kaliyo:çok üzgünüm:
o kaza haberi tum turk ve avrupa kanallarinda, tum gazetelerde cikti ,az once baktim ,bi tane hberlerini buldum silmisler heralde baya oldugundan dolayi
buda link
tumgazeteler

Son düzenleme:
günaydın hatunlar, ahh sempatikciğim ben okurken çok kötü oldum sizleri düşünemiyorum.ALLAH sabır versin size ve özellikle yengenize .düşünmesi bile ağlatıyor insanı.
dün çok yoğundum gerçi hafta boyu öyleydim bugünüde bir atlatayım hayırlısıyla akşama spor yapamayacağım canım hiç halim yok şimdiden :((

günlük beslenme:
05,06,2009 cuma
sabah :klasik kahvaltı
ara:yok
öglen :1 tabak z.yağlı taze fasülye,salata
ara:bir avuç erik
akşam :1 küçük ızgara balık
ara:1 avuç çilek

herkese kolaylıklar dilerim

gunaydin kizlarrr

mooncum canim inanin cok zor ,gerci ben sonradan gelin geldim sonradan tanidim ama bizimkiler senelerdir taniyo, cok zor durum ,4 sene olcaka ama hala unutulmu hep ilaclarla ayakta duruyo, burda bi ogluyla kendi yanliz kaldi, bizede yakin degil gelip gidemiyoruz ,aramiz 50 km falan ,biliyosun ehliyetimde yok ,zor oluyo keske hep yaninda olabilsek ama malesef
allahi sabir versin ne diyim ,yazin geciyoda zaman kisin zor geciyo diyo, kimsenin basina vermesin allahim

nihuluk canim masalah yine 1 kilo verdin ha bende bu hafta aldim sesebinde bilmiyorum ,karnim cok sis,seni pazartesi gunu eklerim artik

dunku yediklerim
sabah :2 bardak su
sabah ogle arasi :klasik kahvalti
ikindide:1ispanakli gozleme, 1 tas kisir,2 bardak cay
ara: 1 avuc cekirdek ,bir bardak kahve
aksam:1 bardak cay,sonra 1 avuc erik

dun ne spor yaptim nede su icebildim
ama yarim saatten fazla yurumus oldum
ve kilom hala 57 degismedi ,karnim cok sis
insallah reglin etkisidir ona guveniyorum
cunku aksamlar yememeye dikkat ediyorum
yatarke karnim gurluyodu :)

slm kızlar yine giremedim bu hafta salı günü bingölden misafir geldi ve şimdi gittiler sabah 7 de kalkıp işe gidiyordum gece 3e kadarda hep onlarlaydım hiç girmeye vaktim olmadı

sempatikçim beni listeden çıkarmakla iyi yapmışsın ben zaten size çok verimli olamıyordum ama ne yalan söyleyim yinede üzüldüm

Günayyydııın Kızlarrr..........
Cuma sabah yazabildim ondan sonra hiç gelemedim.Sempatikiiim yazdıklarını okudum.Allah geride kalanlara kolaylık,sabır versin.Allah kimseye evlat acısı vermesin.Herkes sırasıyla gitsin.Çoook üzüldüm.Gerçekten hayat insana neler yaşatıyor.
Ben cuma günü kızların peşinden koşturmaktan bayağı bi yorgun düştüm.Sabah o kadar ceza aldılar .Ama boşuna, akşam yatana kadar aynı hızla kavga ettiler,şımardılar,onu isteriz, bunu isteriz.........beni bitirdiler.Cumartesi günüde büyük kızın SBS'si vardı.Allaha şükür o da bitti.Ama sonrasında "arkadaşlarımla sinemaya gideceğim" dedi.Yani varya şoförleri geçtim.Sabah sınava götür-getir,öğleden sonra sinemaya bırak,akşamüstü eve getir.Akşamda yemeğe çıktık.Havada bir ısndı pir ısındı.Ortalık yanıyor.Bugünde dışarı çıkacağız.Kıza söz verdim pazara götüreceğim.
Bu haftada 1-2 liseyi gidip gezeceğiz.Diploma töreni,mezuniyet balosu,karneler alınacak,sporum,pazarım ha birde kızları yaz spor okuluna kayıt ettireceğim.Bu arada da ev işleri ve yemeği halledeceğim.
Artık yaşayabilir veya sinirlerim sağlam kalırsa arada buralara takılıp yediklerimi yazarım.
Bu kadar koşuşturmaya kilo versem gam yemeyeceğim de......Halen aynıyım.Bakalım yarın sabah tartı ne gösterecek.

Yediklerimi yazmayı unuttum.Onlarıda yazayım.Cuma akşamı Ufak bir parça et, yanına bir kaşık bulgur pilavı ,bol salata,2 ufak mücver yedim.Gece 1 kase ayçekirdeği yedim.Tam sopalığım.
Dün sabah kızdan çok ben heyecanlıydım.3-4 kaşık meyveli nesfeet yedim.Öğleden sonraya kadar su içtim.15.30da tavuklu sandöviç yedim.1 ufak bardak gazoz içtim.Akşamda yemeğe davetliydik lokantada ipin ucu kaçççtıııı.Yazmayayım daha iyi ,yoksa beni istanbul'da bulup döversiniz.Saat 22 den sonra ağzıma hiçbir şey koymadım.Bugünde dünkünün telafisini sadece kiraz yiyerek yapmayı düşünüyorum.

iyi pazarlar kizlar nasilsiniz dicemya kimse yok ,kendim yazip kendim okuyorum
ve artik yazmakta hic canim istemiyor
kimsler yok,bide kilo aldim dikkat ediyorum aksamlari cok azyiyorum ,tartida yine ayni, valla biktim artik
bide yarismadayiz guya ne kilo vriyoruz ne bisey yapiyorum, kendimden utaniz hale geldim,

kizlar artik liste duzenlemesekmi yada ben ciksammi, kimse yok ,zaten artik herkes SIKILDI gibi sanki

bilgencim canim evet seni cikardim biliyosun pazartesi bildirim yapilmadigi zman saliya kadar bekliyorm yine oksa cikariyorum
misafirlerin varmis ,yogunmusun, zaten send cok kilo veremdin simdiye kadar
iste fazla gelip paylasimda bulunulmayinca insan motive olamiyo
ben geliyorumda ne oluyo sanki
neysem canim saglik olsun dikkat et almaya calis

oburcum ne diyim ,annesin mecbur kosturcaksin ,onlar gec artikheryere gitmek istiyo ,mecbur sende anne olarak goturceksin kolay gelsin
oyle kosusturmayla kilo falan verilmiyo, bende cok kosturdugum zamanlar oluyo hic tik yoktu
ve anlasilan bu haftada kimse kilo veremicek,bende artik yoruldum

dunku yedikleri

sabah:2 bardak su klasik kahvalti
oglen:bikac patates kizartma ,azicik et kavurma
ikindi:2 kepce kuru fasulye, biraz karpuz
aksam:1 tas salata,yarim tas sutlac
ara:1 bardak cay,bikac cilek ,bi dilim karpuz

su icemedim, ve 1 saat 10 dk baya hareketli spor yaptim
bu kadradi ve tartida hala 57 cikti, dun sanki patlicak gibi sislik vardi bende, bende regl olcam oyuzden diyorum insallah oyuzdendir
ama iste insanin morali baya bozuluyo

merhaba kıslar nasılsınız
sempatikcim canım benim 1 ay gibi bir süre nete girme imkanım yok
bu durumda beni şimdilik listeden çıkar fazladan yer işgal etmeyim dönünce tekrar listede olmayı isterim
hepinizi kocaman öpüyorum
sağlıklı zayıflamalar diliyorum

merhaba kıslar nasılsınız
sempatikcim canım benim 1 ay gibi bir süre nete girme imkanım yok
bu durumda beni şimdilik listeden çıkar fazladan yer işgal etmeyim dönünce tekrar listede olmayı isterim
hepinizi kocaman öpüyorum
sağlıklı zayıflamalar diliyorum

tamam canim cikartirimda neden giremiceksin ,netmi olmucak yoksa zayiflama isinimi durduryosun
insallah bu surede kilo falan almazda dikkat edersin
zaten bu gidisle listeyi birakcam
hic bi fayda etmiyo

Back