slm kizlarvereliniortak dun bunlardan haric
1 litre daha su ictim ,ve 1 saat spor yaptimhihoyyyt
oburcum ,masallah bu ne yogunluk ,anam senin spor yapmana ne gerek varki, o kzlari al koy oraya git gel derken yorulursun yuruyus yapmista olursun
bide allahim kabul etsin niyetlisin o seni daha yorgun dusurur hele bide havalar sicak,yerindede durmuyosan daha kotu olur, basa= agrin icin gecmis olsun ,biliyosundur niyetli oldugndan dolayi agri yapmistir, neysem az tutuyosun toparlarsin sonra
benim kiloda ne bileyim biranda bir kilo cikinca sok oldum tabi:1shok:,dediginiz gibi ictigim suyun etkisi de vardir cunku acayip sis oluyorum,ozellikle sabahlari cok sis oluyo karnim,bende birakmiyoru yine suyumu icip sporumu yapiyorum elbet etkisi olcaktir
sanada cok kolay gelsin optum
prensescim canim dua seninle insallah iyigeer sinavin ,ne guzelya ,keske bende sein gibi guzel bi kursa gitseydim
ben sana guvenyorum ,valla sen bu sinavi gerecsin benim icimden oyle geliyoyerimseniben:Saruboceq:
burda evet kimse yok ,herkes zor girip cikiyo, benimde sabah kursu vardi ogleden sonra ise geldim, simdi isteyim bi babim dedim,isim cok fazla degil cok olsaydi bende giremezdim
mooncum kolay gelsin canim ,yine bu aralar yogunsun fazla giremiyosun heralde, bu arada iyie incelmisindir sen ,azcik kaldi vermen gereken kilo
nereus hosgeldin canim ,saol biz iyiz seni sormali sen nasilsin
sanirim sende diyettesin cizelgenden belli