Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

bugün yediklerim cokacimcoookcokacimcoook

kahvaltı 2 dilim kepekli ekmek,8 tane zeytin (biraz abarttım :utangac:),domates,şekersiz çay :içelim:
çarşıdaydık o nedenle 1 kutu diet içecek
öğle dünden kalan tavuk göğsün kalanını,domates,yoğurt
akşamda 1 tabak meyve (kiraz,nektarin)
bol bol su :teytey::teytey:

Günaydııın arkadaşlar;
Hayırdır kızlar daha kimsecikler uyanmadı mı?......
Ben dün spor adına birşey yapamadım.Ama bütün gün deli gibi sokaktaydım.Bir de niyetliydim.Üç gün niyet ettim.Dün bir ,bugün 2 ,birde yarın tutacağım.Akşam üstü bir baş ağrısı tutturdu,felaketti.Saat 9 da ilaç aldım, gece 12ye kadar zonkladıı valla.
Dün sabahtan ortancayı okula yolladım.Büyüğü kursa götürdüm.Dönüşte alış-veriş yaptım.Öğlen büyüğü dershaneden aldım.Küçüğün gösterisi vardı.Saçını yaptım.Ortanca okuldan geldi.Küçüğü okula götürdüm.Gösterisini izledik.Sonrasında zaten başım tuttu.Eve döndük, 1,5 saatlik bir yürüyüşle pazarımı yaptım.Kızların yemeğini hazırladım.Ondan sonra ben ayağa kalkamadım.
Akşam 3 parça mücver,1 dilim karpuz,ufak bir parça börek,salatalık ve domates yedim.Arada bir kase kiraz yedim.Gecede 2dilim ekmek, biraz peynir,5 tane zeytin,salatalık,domates birde çay içtim.Çok mu yemişim?!....

Sympathique ;hayatım o tartıların bir dili olsada konuşabilse sabahtan akşama kadar her tuvalete girdiğimde tartılmadan çıkmıyorum.Hemde her seferinde yanlışlık olmasın diye bazen 5 kere tartılıyorum.Benim emektar eski tip,yerdeki karoların eğriliğne göre bazen farklı kiloda çıkabiliyorum.Onun için dediğim gibi 5 kere tarıldığım oluyor.Hayır işin komik tarafı her seferinde de farklı kilo çıkıyorum.Artık 3 kere ne çıkarsam kilom odur diyorum.

Bu arada günde 1 kilo fark etmen ,diğer arkadaşların dediği gibi içtiğin suyun ve reglin yaptığı şişliktir.Sen yediklerine dikkat et,sporunu yap gidecektir.akın salma kendini yoksa o şişlik sonra sana yağ olup yapışır.

Yarın da çok yoğunum belki yazamam.Yarın normalde kızların okulda piknii var.3 kere gittim bu okul pikniklerine her seferinde başka bir rezillik.Belki ben sevmediğim için bana öyle geliyor.Onun için kızları okul pikniği yerine sabahtan sinemaya,öğlen hamburgerciye götüreceğim.Büyük kız arkadaşını eve çağırmış.Öğleden sonrada o gelecek.Yani benim bugün evi toplayıp, temizleyip ,yarına hazırlık yapmam gerekiyor.
Fırsatım olursa arada gene yazarım.Görüşmek üzere kıııızzzzzzlaaaaarrr.....

gunaydin kizlar nerdesiniz huhuhu zemuszemus

ben yine gec kalktim bugun uydumda uydum mirmirmirmirbu aralar cok stresliyim sinavlarin yuzunden bugun konusma sinavim var ay lutfen dua edinde iyi gecsin ay cok heyacanliyim ya:delphin:

bugun sabah yediklerimcokacimcoook

2 dilim ince ekmek 1 nutellali biri surme beyz peynirli bugun cikolata yedim ne yapim belki azcuhta olsa rahatlarim diye emme ise yaramayacak galubamafoldumben

1 kase yogurt ve 1 fincan cay

kizlar toplanin ya yine yok olduk ortaliktan cekilmiyor buralar sessiz senağlama

merhaba hatunlar çok yoğun olduğum için yazıp çıkacağım hemen dünki yediklerimi ;

dünki yediklerim;
sabah:klasik kahvaltı
ara:1 adet kivi
öğlen:bol yoğurtlu semizotu salatası
2 adet ızgara köfte
ara:1 avuç kiraz
akşam:1 tas ezogelin çorbası
3 çatal patates kavurması

2,5 lt su içtim, 500 adım stepperle çalıştım 30 dak spor yaptım ve hepinizi kocaman öptüm Şeniz

kimsecikler gelmemis daha ama, ben bugunumu bitirdim
bugunki yediklerim

sabah:2 bardak su,klasik kahavlti,1 bardak cay
oglen:yarim tabak kadar kozlenmis biberli salata,bir kepce dolma manti
ara,1 bardak cay,aksamki yedigim meyvali tatlinin yarisi duruyodu onu yedim
aksam:8 tane kara lahana dolmasi,canim tatli istedi 1 tanede kuru kayisi
simdidey kadardi,icersem bi bardak cay
2,5 litre kadar su ictim,dahada icebilirim

slm kizlarvereliniortak dun bunlardan haric
1 litre daha su ictim ,ve 1 saat spor yaptimhihoyyyt

oburcum ,masallah bu ne yogunluk ,anam senin spor yapmana ne gerek varki, o kzlari al koy oraya git gel derken yorulursun yuruyus yapmista olursun
bide allahim kabul etsin niyetlisin o seni daha yorgun dusurur hele bide havalar sicak,yerindede durmuyosan daha kotu olur, basa= agrin icin gecmis olsun ,biliyosundur niyetli oldugndan dolayi agri yapmistir, neysem az tutuyosun toparlarsin sonra
benim kiloda ne bileyim biranda bir kilo cikinca sok oldum tabi:1shok:,dediginiz gibi ictigim suyun etkisi de vardir cunku acayip sis oluyorum,ozellikle sabahlari cok sis oluyo karnim,bende birakmiyoru yine suyumu icip sporumu yapiyorum elbet etkisi olcaktir
sanada cok kolay gelsin optum

prensescim canim dua seninle insallah iyigeer sinavin ,ne guzelya ,keske bende sein gibi guzel bi kursa gitseydim
ben sana guvenyorum ,valla sen bu sinavi gerecsin benim icimden oyle geliyoyerimseniben:Saruboceq:
burda evet kimse yok ,herkes zor girip cikiyo, benimde sabah kursu vardi ogleden sonra ise geldim, simdi isteyim bi babim dedim,isim cok fazla degil cok olsaydi bende giremezdim

mooncum kolay gelsin canim ,yine bu aralar yogunsun fazla giremiyosun heralde, bu arada iyie incelmisindir sen ,azcik kaldi vermen gereken kilo

nereus hosgeldin canim ,saol biz iyiz seni sormali sen nasilsin
sanirim sende diyettesin cizelgenden belli

kızlarr az kaldı birazdan can teslim edicem inanın..dün bütün gün misafirin biri geldi biri gitti...sonuncusunu da gece 11 de yolcu ettim:)))bugünde sabahtan dışarı çıktım...saat 3 te spora gittim..kadın resmen 2 saatte canımı çıkardı..eve yeni girdim..ooooooooooy heryerim titriyo valla...

sempatim canim arkadasim duan ve guvenin icin destegin icin cok tesekkur ederim.cok sukur iyi gecti benim icin oyle ama bakalim sonuclar ne olcak bilemiyorum.sonuclari ne zaman verecekler onuda bilmiyorum tatlim insallah sende gidersin boyle bir kursa gercekten cok faydasi var gulum.

cimcime kolaymi bacim spor yapmasi ben evde yaptigimda olcem zannediyorum eee spor salonunda insanin canini cikarirlar olsun ama senin icin iyi olacak.

nereus hosgeldin canim hadi iyi paylasimlar.

merhaba kıslar geç bir vakit ama ancak girebildim bugün ablama gittim hayırlı olsuna
geçmişi okuyamadım yarında misafirim gelecek yatılı birkaç gün giremiyebilirim
girebilirsem kilo bildirimimi yeniden yaparım
sempatik canım beni 58,5 gösterebilirsin bu günlük öyleydi ama misafirim buradayken koruyabilirmiyim bilmiyorum inşallah almam hadi şekerler uygun olduğumda tekrar yazarım hepinizi kocaman öpüyorum opuyorumnanaktan

arkadaşlar ben yeni gördüm bu bölümü ama çok hoşuma gitti bende zayıflamak için ilk defa karalı diyete girdim her gün sabah ögle akşam lahana suyu içiyorum bol domates yeşillik öyle gidiyor çok zormuş.benim 1,75 boyum 86kilom daha çok kilom basende onu nasıl eritcem yardımcı olurmusunuz.

kizlarrr slm dicemya kimse yok neysem yarin okursunuz, bende bosken bugunki yediklerimi yazayim bari
sabah,bisey yiyemedim
oglen bikac dilim karpuz,evede yapilar mayali yuvarlak ekmegin yarisi,icine biraz peynir
ara,1finca,kahve
1 saat sonra bir kupa bardagi cappicino
aksam,birer kasik patetses kabak biber kizarmasi,2 catal et kavurma
ara1 bardak cay,ve bir dilim karpuz

gun boyunca 3 litre su, sporumu yapmadim birazdan kalkip 1 saat sporumu ,yapmacm
bugun cokmu yedim kizlar yine ya aslinda iyide aksamki kizartma vardi cok az yedim am sonucta kalorili, burnma mis gibi koktu mecbur tadina bakmadan duramadim ,bi yerlerim sismesin dimikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

topraksu ablam bak goruyomusun azmin elinden bisey kurtulmuyomus,demek bu hafta 1 kio verdin masallah:nazar:ben kilo aldimya onu veriyorum listede vermis gozukmucem ama
bakalim pazartesi ne olcak

nil35 canim hosgeldin aramiza, boyuna gore kilon fazla,vermen gereken 10 kilo var insallah bizlerle oursan azimli istekli ve karrali olursan verirsin
evet diyet cok zor bol sair gerekiyo pest etmem gerekir, ben bazen bi birakiyorum bi basliyorum birakinca cezasini cekiyorum
onmli olan ben kesinlikle vercem diye basla
canim bolgeselse kilon ozellikle basen falansa bol spor yapman gerekiyo
benimde ust tarafim daha kalin spor yapiyorum az cok faydasi oluyo
ve bol bol su icmeye bak insallah faydasini gorusun

slm kizlarvereliniortak dun bunlardan haric
1 litre daha su ictim ,ve 1 saat spor yaptimhihoyyyt

oburcum ,masallah bu ne yogunluk ,anam senin spor yapmana ne gerek varki, o kzlari al koy oraya git gel derken yorulursun yuruyus yapmista olursun
bide allahim kabul etsin niyetlisin o seni daha yorgun dusurur hele bide havalar sicak,yerindede durmuyosan daha kotu olur, basa= agrin icin gecmis olsun ,biliyosundur niyetli oldugndan dolayi agri yapmistir, neysem az tutuyosun toparlarsin sonra
benim kiloda ne bileyim biranda bir kilo cikinca sok oldum tabi:1shok:,dediginiz gibi ictigim suyun etkisi de vardir cunku acayip sis oluyorum,ozellikle sabahlari cok sis oluyo karnim,bende birakmiyoru yine suyumu icip sporumu yapiyorum elbet etkisi olcaktir
sanada cok kolay gelsin optum

prensescim canim dua seninle insallah iyigeer sinavin ,ne guzelya ,keske bende sein gibi guzel bi kursa gitseydim
ben sana guvenyorum ,valla sen bu sinavi gerecsin benim icimden oyle geliyoyerimseniben:Saruboceq:
burda evet kimse yok ,herkes zor girip cikiyo, benimde sabah kursu vardi ogleden sonra ise geldim, simdi isteyim bi babim dedim,isim cok fazla degil cok olsaydi bende giremezdim

mooncum kolay gelsin canim ,yine bu aralar yogunsun fazla giremiyosun heralde, bu arada iyie incelmisindir sen ,azcik kaldi vermen gereken kilo

nereus hosgeldin canim ,saol biz iyiz seni sormali sen nasilsin
sanirim sende diyettesin cizelgenden belli

evet cnaım 13. takımdayım diyetteyim ama bir türlü 64 altına inemiyorumm
bazen görüyorum ama tartı dalga geçyiro resmen mafoldumben

sempatim canim arkadasim duan ve guvenin icin destegin icin cok tesekkur ederim.cok sukur iyi gecti benim icin oyle ama bakalim sonuclar ne olcak bilemiyorum.sonuclari ne zaman verecekler onuda bilmiyorum tatlim insallah sende gidersin boyle bir kursa gercekten cok faydasi var gulum.

cimcime kolaymi bacim spor yapmasi ben evde yaptigimda olcem zannediyorum eee spor salonunda insanin canini cikarirlar olsun ama senin icin iyi olacak.

nereus hosgeldin canim hadi iyi paylasimlar.

merhaba canımmmm hihoyyyt

gunaydin kizlarrrrrr
ben erkenciyim bugun ,ogleden sonra bi yere gitcez yazim dedim napiyosunuz diye
dunku yediklerimi yazdim spor yapcam demistim yapmamdim, benim koca basladi yinemi spor yapcan bugun yapma etme, ses cikiyo senin yuzunden uyuyamiyom diye
nesysemartik yapmadim
bugun yaparim

nereus canim gunyadi, bend bir aydir dogru durut kilo veremiyiorum bir hafta alip diger ahfta onu veriyorum oyle oyle zaman gecti, bu hafta diyetim iyi gidiyo
spor aksam yemedgii fazla yemiyorum ,bol su iciyorum
hafta icinde biranda kilo almistim onu vemeye calisiyorum ,nedenini hala bilemedim
sende canim insallah verirsin ,sen neler yapiyosun
simdiye kadr kac kilo verin ne kadr vermen grek
hani kilo cizelgen olmadigindan tam bilmiyiorum

Günaydın........
Offffffffff yaaaaa kızlar evde bugün.Yazılanları okuyup cevap yazana kadar rahat durmadılar.Sanki kırk yıllık kan davalılar.Birbirlerini yolda görmüşler ve boğaz boğaza kavga ediyorlar.Hesapta sinemaya gidip eğleneceğiz.Cezayı aldılar evden çıkana kadar her biri ayrı oda da oturuyorlar.Bakalım daha gidene kadar neler yapacaklar.
Ne yazacağımıda unuttum.
Hah dün neler yedim yazayım.Akşam 3 adet köfte,1 kaşık bulgur pilavı,2 ufak mücver,koca bir tabak maydanoz+yeşil salata+domates+salatalık+biberden oluşan bol limonlu salata.Gecede 1 kase kiraz yedim.O kadar başka birşey yemedim.Bakalım akşamları gene salata yemeğe devam ederek pazartesiye birşey fark edecek mi?Çünkü daha hiçbirşey fark etmedi.Halen 71 'im.

Bugün daha yazamam herhalde haftasonuna alllah kerim.Bakarım fırsatım olursa yazarım.Görüşmek üzere öptüüüm.Herkese kolay gelsin......

canım çizelgem var görünmüyormuu ?

69 kiloyla başladım 5 kilo verdim ama 67 kilo başlangıç kilosu olarak geçildiği için böyle kaldı şuanki kilom 64 hedef kilom 55 aama 60 da bırakmayı düşünüyorum 55 çok zayıf olur bence
tartı değişikliği yüzünden sorun olmuştu herneyse
kasım ayından beri diyetteyim çok zor gidiyor
spor bazen yapıyorum bazen yapmıyorum
bol su içiyorum bende
sonnramm çalıştığım için iş yerinde yemek seçeneğim yok
dışarda hep dürüm kebabp çeşitleri var buda kilo vermemi zorlaştırıyor
birde ben yapı olarak armut tipliyim
kalça ve basenden zayıflama kistiyorum oda olmuyor
böyle canımcım çok karışık anlatmış olabilirimm

Günaydın........
Offffffffff yaaaaa kızlar evde bugün.Yazılanları okuyup cevap yazana kadar rahat durmadılar.Sanki kırk yıllık kan davalılar.Birbirlerini yolda görmüşler ve boğaz boğaza kavga ediyorlar.Hesapta sinemaya gidip eğleneceğiz.Cezayı aldılar evden çıkana kadar her biri ayrı oda da oturuyorlar.Bakalım daha gidene kadar neler yapacaklar.
Ne yazacağımıda unuttum.
Hah dün neler yedim yazayım.Akşam 3 adet köfte,1 kaşık bulgur pilavı,2 ufak mücver,koca bir tabak maydanoz+yeşil salata+domates+salatalık+biberden oluşan bol limonlu salata.Gecede 1 kase kiraz yedim.O kadar başka birşey yemedim.Bakalım akşamları gene salata yemeğe devam ederek pazartesiye birşey fark edecek mi?Çünkü daha hiçbirşey fark etmedi.Halen 71 'im.

canim ya allahim sana kolaylik versin
kiz cezami verdin her birini b odaya kapattinkaydirigubbakcemile3
hah iyi etmisinde bu kardesler ceza falan dinlermi
bende abimle oyleydim ,her dk birbirimize girerdik
hep derdi anneme su kiz evlenip gitsede kurtulsam ded
rdi
hatta bi gun sakasina, sen birini bul kac ben bohcani tasirim senin ardindan derdi:roflol::roflol:
ya ne gunler gecdi gecti ,simdi bak nasil ozluyor ayrisin insan evlenince birbirinin degrini anliyo
her kardes birbirini yer durur
kiloy gelincebende kilo almistimya onu vermeye calisiyorum listede malesef kilo vermis gozukmucem ,ne sinir bi durum
daha kahvalti yapmadim su iciyorum birzdan yapariz
hadi canim sana kolay gelsin bende optum snei

canım çizelgem var görünmüyormuu ?

69 kiloyla başladım 5 kilo verdim ama 67 kilo başlangıç kilosu olarak geçildiği için böyle kaldı şuanki kilom 64 hedef kilom 55 aama 60 da bırakmayı düşünüyorum 55 çok zayıf olur bence
tartı değişikliği yüzünden sorun olmuştu herneyse
kasım ayından beri diyetteyim çok zor gidiyor
spor bazen yapıyorum bazen yapmıyorum
bol su içiyorum bende
sonnramm çalıştığım için iş yerinde yemek seçeneğim yok
dışarda hep dürüm kebabp çeşitleri var buda kilo vermemi zorlaştırıyor
birde ben yapı olarak armut tipliyim
kalça ve basenden zayıflama kistiyorum oda olmuyor
böyle canımcım çok karışık anlatmış olabilirimm

simdi gozuktu cizelgen once gorunmuyodu
iyi gezel sende benim gibi kilor vermisin ortasina gelip durmusun ,aynen bende guzel guzel verdim ,su bir aydir 56 daha in cik gidip geliyorum
benimde ustte sorun ,sen iste ancak spor yapcaksin ,simdi zayiflasan senin usten gider yine, alt bolgenicin spor yapki orantili olsun
iste canim yapi sonucta, benimde ustte var ust bolgemi calistircak cok hareket yapiyorum ama yine ayni
bendede gidince kilo tam tersi alttan gidiyo ne siir verici bisey
evet calisinca is bozuluyo, bende evde olunca iyi guzl uyguluyorum ,hele bide bizim burda istedigin gibi yeme seceneginde yok ,o zor oluyoda
biz aksamlari fazla yememeye karar verdik arkadaslarla, ancak verirsek oyle vercez heralde

Back