Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Günayyydııın kızlar;
Dün akşam azim ettim.Salata iki çatal et yedim.Gecede 1 brd çay içtim.Sıkı durun bir tas kiraz yedim.O kadar başka hiiiç birşey yemedim.Bu arada haftasonu kızın imtihanı var.3 gün niyet ettim.Allahın izniyle dikkatini toplayıp sağ salim şu lise giriş imtihanı bir atlatsa rahatlayacağım.Geçen hafta özel okul sınavları vardı.Sırf dikkatsizlikten??!!?? 5 hata çıkarmış.5 taneyi de yanlış yapmış.Geerçi özel okulu istemiyordu.Belkide onun için bu kadar yanlış yaptı diyorum.Ama bu sefeer yapmaması lazım.
Belki buarada bende şu üzerime yapışan 72-71 kiloyu biraz sallamış olurum.1 aydır olduğu yerde aşağı yukarı 72-71 inmiiii.

Sempatikçiiiim ya sen ne güzel böyle tarifler veriyorsun.Yalnız bu meyveleri hamurun altına koyup pişirdiğimizde kalıptan nasıl çıkıyor? Resimleri şimdi gördüm.pizza gibi incecik vallaha çok güzel gözüküyor.Bugün çok yoğunum.Ama yarın denerim.Kızlarada değişiklik olur.En azından 3 aydır evde kek pasta pişmiyor.
ellerine sağlık!.......

slm kızlar bugün kahvaltıda tam tahıllı gevrek yedim sütle beraber kilom hala aynı devam edicez bakalım.Çok üzgünüm çoook

merhaba hatunlar nasılsınz? sempatikciğim pastanın resmini göremedim ama sen yine bir şaheser yapmışsındır eminim eline sağlık canım
günlük beslenme
sabah :klasik kahvaltı
ara :yok
öğle :1 tabak taze fasulye yemeği
ara :1 avuç erikerik
akşam :1 küçük karnıyarık
ara yok

herkese kolaylıklar dilerim

canim ya cok gecmis olsun ,ne oyle kanmi aliyolar, kolun delik desik olcak kadr,
serumlar kilo ldiriyo diye biliyorum ama ne kadr dogru bilmem ben hic serum almadim simdiye kadr,tbiki canim aldirsa bile senin sagligin daha onelmi
tesekkur ettim canim 24 yasina girdim yaslaniyoruz artik
bu haftaki listeye seni eklerim ama hasta falansan biraz birak bisey falan olmasin yada kendin bilirsin ekleyebilirim

tşk. sempatik serumu takarken damara iğne sokuyorlar ya onuda denk getiremiyorlar bazen defalarca sokup çıkarıyorlar iğneyi kollarımı görsen mosmor eroinmanlarınki gibi:)) tatlım bende 29 haziranda 28 olucam sen daha gençsin merak etme bu arada bu hafta benide ekleyebilirsin listeye elimden geleni yaparım :enbuyukkk::nazar:

günaydın şekerler
geçmişi okuyup geldim
maşallah bu hafta herşey daha güzel olacak inşallah
nihulik çok tebrik ederim canım harika gidiyosun :nazar: azmine hayranım
sempatik su içmeye başlamana çok sevindim bende bol içerim
obur tebrik ederim canım akşam kendini tutabilmişsin alkisalkisalkis harikasın
inşallah bu hafta şeytanın bacağını kırarsın :Saruboceq:
moonserose yine yok inşallah bir sorun yoktur
kızlaaaaaaaaaaaaaar bu hafta harika gidiyorum :nazar:

ahhh ah aaaah ben mesajı yazarken bide mola verdim
o arada moonserose gelmiş yazıp gitmiş bile yeni gördüm
hoş geldin canım nasılsın pek uğramıyosun

ahhh ah aaaah ben mesajı yazarken bide mola verdim
o arada moonserose gelmiş yazıp gitmiş bile yeni gördüm
hoş geldin canım nasılsın pek uğramıyosun

iyiyim de ablacığım çok yoğunum bu aylarda ben, bi ara size yazıp çıkıyorum ama ne ara ben bile hatırlamıyorum kaydirigubbakcemile3

kizlarrr ben geldim nsilsiniz ben hic iyi degilim ,moralim cok bozuldu kilo almisim neden oldugunu anlamadim aslinda 2 gundur cok guzel gidiyodum aceba gecen haftanin kalintilarimi
yada regl olcam oyuzdenmi ne bilmiyorum
56 kiloydum bugun bi baktim57:1shok:,ne guzel belki kilo vermisimdir diye ciktim tartiya bide ne goreyim niye boyle odu
dunku yediklerimi yazayim
sabah1 kepek ekmek,icine peynir,sutlu neskafe
oglen ,dunden demistim yarim doner, azcik patates kizartma ,bir bardak ayran
aksam,1 bardak cay
ara 1dilim karpuz, 2 cilek ve dunku yaptigim,tatlidan bi catal aldim bukadarcik
ve kilo aldircak bisey yok anlamadim
yarim saat spor yaptim ,dun bide baya yurudum ordan araya
2 litreden fazla su ictim
sonuc bu:çok üzgünüm:
bugun hic dogru durust bisey yemeem gerekli dusunun ,yani benpazartesiye 1 kilo versem vermis gozukmuyorum, yani niye boyle oldu offfff:delphin:

oburcum canim insallah kizin sinavi kazaniz onlarada yazikya, okadar sinav ,bildiklerini bile bazen yanlis yapabiliyolar, allahim kolaylik vesin ,insallh istedigi bi yeri kazanir
tarife gelince evet cok hafifbi tatli ,meyvali ve eksi oldugundan azcik yesen bisey olmaz, ben bugun yicem daha aksam olmusmu diye tadi,na baktim
sende denedigin zaman yazarsin ,oraya video koydum,ordbaya kabardi ama, ben firini acip kapattim kabarmadi, bide tepsi buyuktu, ama boylede cok guzel, zaten hamuru krep hamuru gibi

dilek canimya tekraradan cok gecmis olsun ,tamam seni eklerim listeyetam olarak kilon kacti unuttum ,yada onceki yazilarina bakayim bi
senle benim dogum gunum yakinmis, iyi hadi bakalim ,bi dogda bizde kutlariz artik burdan senikaydirigubbakcemile3

mooncum canim ,buraya resim eklemedim tarifin linkini verdim ordan bakabilirsin istersen,eh guzel ve hafif bisey, tabi biz her zamanki gibi tadimlik yicez
topraksu ablam sanada gunadin,ben daha oncecok su iciyodumda, gecen hafta fazla icemedim bazen unuttum ,bazende bahceye gidince icemiyodum tuvalet sorunu oluyodu
ama 3 gundur iyi iciyorum en az 2 litre
hos bi faydasinda gormedimde:çok üzgünüm:

:uhm:senağlamamafoldumben:delphin::çok üzgünüm
:

1-8 haziran arası zayıflama yarışmasında olanlar​

sympathique............................56

moonserose0………..................57

princess of rain…………….…....67

whitehall...................................72

bilgen35...................................83.8

nihulik.......................................77

akrep33.....................................68.3

topraksuu..................................59.5

cimcime81................................101.1

obur..........................................72

dilek1........................................75​

tunaydin kizlar nasilsiniz yafrlarim ben bugun gec kalktim kac gundur sicaklardan uyamadim sicagi bosverin acaip nem var sempatik fransada oylemi bacim ya?yeni kahvalti yaptim.

1 tane tost kasarli
1 fincan cay
1 kase yogurt
2 yemek kasigi bal

sempatim uzulme gulum regl olacaksan onun sisligidir bendede hep oyle oluyor birde cok su iciyoruz oda tartiya yansiyor insallah adetin bittinkten sonra vermis olursun.

ben sadece yuruyus yapiyorum sporu biraktim bakalim bu hafta ne olcak su sinavlari atlatayim spora baslicam tekrardan bu arada topraksuu ve nihulik guzel gidiyorsunuz masallah insallah bende verebilirim bu hafta .

kızlar akşamları yatmadan 1 saat kadar suda beklemiş kuru kaysıyı (2-3 tane ) yerseniz sindirime kabızlıga çok ii geliyormuş birde sütü ve sütürünlerini(peynir yogurt) fazla tüketmeyecekmişiz kesinlikle diyetlerdeki bir kibrit kutusu peynir yanlış diyor.Günde 1 şişe soda için fakat sodanın gazını çıkardıktan sonra diyor.hadi bakalım kolay gelsin kızlar.

tunaydin kizlar nasilsiniz yafrlarim ben bugun gec kalktim kac gundur sicaklardan uyamadim sicagi bosverin acaip nem var sempatik fransada oylemi bacim ya?yeni kahvalti yaptim.

1 tane tost kasarli
1 fincan cay
1 kase yogurt
2 yemek kasigi bal

sempatim uzulme gulum regl olacaksan onun sisligidir bendede hep oyle oluyor birde cok su iciyoruz oda tartiya yansiyor insallah adetin bittinkten sonra vermis olursun.

ben sadece yuruyus yapiyorum sporu biraktim bakalim bu hafta ne olcak su sinavlari atlatayim spora baslicam tekrardan bu arada topraksuu ve nihulik guzel gidiyorsunuz masallah insallah bende verebilirim bu hafta .

pransescim hayir canim burda nem yok,hav sicak ama esiyo cok guzel yani
ne bileyim canim hangisi anlamadimki, bi gunde 1 kilo nasil aldim anlamadim ,bi in bi cik kendime sinir oldum artik
millet nasil veriyo ,bi ben beceriksiz beceremiyorum ,bogazima dayanmicak biride degilim, azcik biseyi kacirsam hemen tartiya yansiyo
valla rtik senin profil resimdeki gibi yapacam bigun
oda bende kurtulcazkaydirigubbakcemile3

kızlar akşamları yatmadan 1 saat kadar suda beklemiş kuru kaysıyı (2-3 tane ) yerseniz sindirime kabızlıga çok ii geliyormuş birde sütü ve sütürünlerini(peynir yogurt) fazla tüketmeyecekmişiz kesinlikle diyetlerdeki bir kibrit kutusu peynir yanlış diyor.Günde 1 şişe soda için fakat sodanın gazını çıkardıktan sonra diyor.hadi bakalım kolay gelsin kızlar.

canim ben hergun yatmadan once bi iki kuru kayisi yiyorum ama ,normal hazirlardan yiyorum
slinda turkiyeden gelen kuru kayisi var ,bazen kayinvalidem islatir oda guzeloluyo, bilmma sonucta ikiside ayni
gerecekten faydali oluyo
hele bide gun icinde bol su icinde dahada bi guzel oluyo

kimsecikler gelmemis daha ama, ben bugunumu bitirdim
bugunki yediklerim

sabah:2 bardak su,klasik kahavlti,1 bardak cay
oglen:yarim tabak kadar kozlenmis biberli salata,bir kepce dolma manti
ara,1 bardak cay,aksamki yedigim meyvali tatlinin yarisi duruyodu onu yedim
aksam:8 tane kara lahana dolmasi,canim tatli istedi 1 tanede kuru kayisi
simdidey kadardi,icersem bi bardak car, ve belki bi dilim karpuz
2,5 litre kadar su ictim,dahada icebilirim

iyiyim de ablacığım çok yoğunum bu aylarda ben, bi ara size yazıp çıkıyorum ama ne ara ben bile hatırlamıyorum kaydirigubbakcemile3

tamam canım sen uğrada günde bir defa olsun o da yeter hiç olmazsa haber almış oluruz işlerinde Allah kolaylık versin canım anneciğin nasıl inşallah iyileşmiştir opuyorumnanaktan

kizlarrr ben geldim nsilsiniz ben hic iyi degilim ,moralim cok bozuldu kilo almisim neden oldugunu anlamadim aslinda 2 gundur cok guzel gidiyodum aceba gecen haftanin kalintilarimi
yada regl olcam oyuzdenmi ne bilmiyorum
56 kiloydum bugun bi baktim57:1shok:,ne guzel belki kilo vermisimdir diye ciktim tartiya bide ne goreyim niye boyle odu
dunku yediklerimi yazayim
sabah1 kepek ekmek,icine peynir,sutlu neskafe
oglen ,dunden demistim yarim doner, azcik patates kizartma ,bir bardak ayran
aksam,1 bardak cay
ara 1dilim karpuz, 2 cilek ve dunku yaptigim,tatlidan bi catal aldim bukadarcik
ve kilo aldircak bisey yok anlamadim
yarim saat spor yaptim ,dun bide baya yurudum ordan araya
2 litreden fazla su ictim
sonuc bu:çok üzgünüm:
bugun hic dogru durust bisey yemeem gerekli dusunun ,yani benpazartesiye 1 kilo versem vermis gozukmuyorum, yani niye boyle oldu offfff:delphin:

sempatik canım hemen moralini bozma bazen böyle olabiliyor diyete devam ettiğimiz halde tartıda fazla çıkabiliyoruz bunda reglininde etkisi olabilir su içmeye başlamışsın geçici şişkinlik yapabilir dur bakalım hemen kaşlarını çatma bu arada günde iki üç kupa yeşilçay iç ödem attırıyor opuyorumnanaktan

canım paylaşımın için teşekkürler ben eskiden peyniri çok tüketirdim yoğurt süt tüketmediğimden bari kalsiyumu ordan alayım diyordum bide sevdiğim bir gıda masada olanı bitirmeden bırakmıyordum şimdi zorunlu olarak yemiyorum yerine günde 1 yada 2 soda içiyorum tabii gazlı olarak neyse zamanla gazını alarakda içerim opuyorumnanaktan

ne bileyim ablam biranda gorunce moralim bozuldu,
yesil cay daha once cok iciyodum ,ama bu aralar pek icmiyorum
aslinda onada baslasam iyi olur

yaprak dokumunumu diyosun ,anam bu diziyede bakmayan yok valla
iyi hadi iyi aksamlar optummmmmm

Back