Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

hosgeldin canim aramizadavereliniortaka.s.
sen zaten 38bedenmisin neyine zayiflamak istyosunkikaydirigubbakcemile3
yarin bizim kilo bildirim gunumuz
burasi cok kalabalikolmuyo ama sen yine bizlerle ol,insallah verirsin kilolarini
kacsin kac olmak istiyosun peki

şu sıralar limoni biraz ama neyse
hayırlısı neyse o olsun
bu arada sanırım 9. takımın kaptanı ben olacağım :uhm:

e tabi canim hayirlisi neyse o olsunda
niye limonu
kirginlikmi var ,duzelirsiniz insallah canim,herkeste olur
hadi ya kaptanmi olcan,benide al bari gruba
sen kilo vermiyonki artik ,neden sen kaptan oluyosun

kız 9. takımı neden kapatıyorlar ki yapmasınlar be anam..
bana düşen bişi olursa yaparım şeker..kapanmasın yazık

e anam bizde geliriz oraya
kapatmasinlar
zaten benimde bol motivasyona ihtiyacim var
kimsecikler yok burda
bence kilo vermenin tam zamani ,dolup tasmasi gerekir

günaydın hatunlar nasılsınız? ben raporumu vereyim sonra tekrar döneceğim aranıza
dünki yediklerim
sabah :klasik kahvaltı
öğlen;1 porsiyon mantar sote
ara: 1 avuç erik
akşam;1 tas yayla çornası
3 kaşık bezelye yemeği

hepinize kolaylıklar dilerim

gunaydin kizlar bende gec kaldim zannettim kimse gelmemis ayol bugun kilo bildirimi degilmi?alla alla neyse ben kilomu yazayim hatta yazmayayim kilom ayni veremedim bu hafra kilo artik kendimden nefret eder oldum neden kilo veremiyorum ya neden fazla yememeye calisiyorum ama yok gitmiyor.galiba bu hafta kimse veremedi ne olcek bizim topigin hali ya.

abowww :1shok:kimse gelmemis bugun ne oldu ya delikafaduldenkilo ne bildirimi olmus nede liste duzenlenmis ne oldu yaw sempatim nerelersin giii delikafaduldenamanin topik goctu ya kizlar nerelerdeyseniz toparlanin ve gelin yaw yoksa kotu birseymi oldu ya sempatim hic boyle yapmazdi merakta birakmayin ya bizi

Kîzlar kusura bakmayin nete giremedim evde ne net nede telefon var kutusunda sorun varmis,bugun isede gitmedim 2 randovum vardi ,simdi telefondan girip yaziyorum,yarin isten girip listeyi yaparim ama kimse yok topikte cok moralim bozuluyo bu gidisle liste duzenlemicem olanlarda zaten kilo veremiyoruz biraz kendi halize birakalim,yada siz devam etcekseniz baskasi listeyi yapsin :(

Back