- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #7.021
canim ya cok gecmis olsun ,ne oyle kanmi aliyolar, kolun delik desik olcak kadr,
serumlar kilo ldiriyo diye biliyorum ama ne kadr dogru bilmem ben hic serum almadim simdiye kadr,tbiki canim aldirsa bile senin sagligin daha onelmi
tesekkur ettim canim 24 yasina girdim yaslaniyoruz artik
bu haftaki listeye seni eklerim ama hasta falansan biraz birak bisey falan olmasin yada kendin bilirsin ekleyebilirim
ahhh ah aaaah ben mesajı yazarken bide mola verdim
o arada moonserose gelmiş yazıp gitmiş bile yeni gördüm
hoş geldin canım nasılsın pek uğramıyosun
tunaydin kizlar nasilsiniz yafrlarim ben bugun gec kalktim kac gundur sicaklardan uyamadim sicagi bosverin acaip nem var sempatik fransada oylemi bacim ya?yeni kahvalti yaptim.
1 tane tost kasarli
1 fincan cay
1 kase yogurt
2 yemek kasigi bal
sempatim uzulme gulum regl olacaksan onun sisligidir bendede hep oyle oluyor birde cok su iciyoruz oda tartiya yansiyor insallah adetin bittinkten sonra vermis olursun.
ben sadece yuruyus yapiyorum sporu biraktim bakalim bu hafta ne olcak su sinavlari atlatayim spora baslicam tekrardan bu arada topraksuu ve nihulik guzel gidiyorsunuz masallah insallah bende verebilirim bu hafta .
kızlar akşamları yatmadan 1 saat kadar suda beklemiş kuru kaysıyı (2-3 tane ) yerseniz sindirime kabızlıga çok ii geliyormuş birde sütü ve sütürünlerini(peynir yogurt) fazla tüketmeyecekmişiz kesinlikle diyetlerdeki bir kibrit kutusu peynir yanlış diyor.Günde 1 şişe soda için fakat sodanın gazını çıkardıktan sonra diyor.hadi bakalım kolay gelsin kızlar.
iyiyim de ablacığım çok yoğunum bu aylarda ben, bi ara size yazıp çıkıyorum ama ne ara ben bile hatırlamıyorum kaydirigubbakcemile3
kizlarrr ben geldim nsilsiniz ben hic iyi degilim ,moralim cok bozuldu kilo almisim neden oldugunu anlamadim aslinda 2 gundur cok guzel gidiyodum aceba gecen haftanin kalintilarimi
yada regl olcam oyuzdenmi ne bilmiyorum
56 kiloydum bugun bi baktim57:1shok:,ne guzel belki kilo vermisimdir diye ciktim tartiya bide ne goreyim niye boyle odu
dunku yediklerimi yazayim
sabah1 kepek ekmek,icine peynir,sutlu neskafe
oglen ,dunden demistim yarim doner, azcik patates kizartma ,bir bardak ayran
aksam,1 bardak cay
ara 1dilim karpuz, 2 cilek ve dunku yaptigim,tatlidan bi catal aldim bukadarcik
ve kilo aldircak bisey yok anlamadim
yarim saat spor yaptim ,dun bide baya yurudum ordan araya
2 litreden fazla su ictim
sonuc bu:çok üzgünüm:
bugun hic dogru durust bisey yemeem gerekli dusunun ,yani benpazartesiye 1 kilo versem vermis gozukmuyorum, yani niye boyle oldu offfff
kızlar akşamları yatmadan 1 saat kadar suda beklemiş kuru kaysıyı (2-3 tane ) yerseniz sindirime kabızlıga çok ii geliyormuş birde sütü ve sütürünlerini(peynir yogurt) fazla tüketmeyecekmişiz kesinlikle diyetlerdeki bir kibrit kutusu peynir yanlış diyor.Günde 1 şişe soda için fakat sodanın gazını çıkardıktan sonra diyor.hadi bakalım kolay gelsin kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?